L.É.T. Tanfolyam

„A titok az, amiről csak egy ember tud és nem mondja el senkinek sem.”
Seneca

Légy Éber Tudatos!

Legyél Ébredő Tanítvány! Legyél Ébredett Tudatosodó!

Kedves L.É.T. Imádó!

Lehet bármi is az életcélunk, törekedhetünk bármi eléréséhez is, hogy ez sikerüljön, olyan lelkiállapotba kell kerüljünk ehhez, hogy az elvárásoknak, kívánalmaknak meg tudjunk felelni, és a sikert biztossá tevő erőt fel tudjuk halmozni magunkban, valamint ezt az erőt elfogadni, befogadni és átáramoltatva magunkon irányítani kell tudni tudatosan, éppúgy, mint a szeretetet. A lényeg a tudatosság, a teremtő erők tudatos irányítása. Ahhoz, hogy ezzel élni tudjunk, hogy egyáltalán élni tudjunk, ahhoz szeretnünk kell az életet. Bele kell szeretnünk az életbe, mivel az élet legfőbb alapelve a szeretet és a tudatosság bölcsessége, ennek legfőbb kísérője.

Csak egyetlen út létezik, az igazság, szabadság, egészség, hogy az ember természetszerűleg az állatok szintje fölé emelkedhessen, hogy elnyerje az üdvösséget, a tökéletesség állapotát, a boldogságot, a természettel való teljes, tökéletes, tudatos egységet, harmóniát és egészséget. Ez eddig titok volt.

Ezzel a tanfolyammal tagadhatatlanul csodálatos eredmények érhetőek el. Életünk egybeolvadhat a lét egységével, az egészséges állapot hűséges gyakorlásával, a tudatos légzés, gyógyítás művészete által. Ezáltal tökéletes érzékeléshez, stabilabb idegekhez, erősebb, rugalmasabb izmokhoz, erősebb csontozathoz, aktívabb, tisztább bőrhöz, tisztább, két agyféltekés, tudatos agyhoz, gyorsabb észjáráshoz lehet jutni. De a lelkünk is szárnyalóbb, gondolkozásunk is nemesebb lehet, sőt a szellemünk is térben és időben is tágasabb, szárnyalóbb, nyitottabb lehet, és a legszárnyalóbb a magasztos felé. Jócskán megéri folyamatosan még egy kis időt fordítani a tanulmányokra (gyakorlatokra), hiszen, mint minden tanítás elsajátításánál, így itt is az „út a cél”. Itt is a „ csinálás örömét”, a puszta lét örömét kell megtalálni, és a feladat teljesítésének öröme, képessége jelenti magát a jutalmat.

Tematika

Bevezetés. A pénz nem ehető

Ha a fák beszélni tudnának… A fa mint levegőkészítő, energiaforrás és -tisztító

Felhívás a nőkhöz. Azoknak, akik tenni akarnak

Mai környezetünk. Levegő arisztokraták

Miért szültök annyian szikével?

Kérjétek őt! Az anya születése. Előkészített fogantatás, szülés, szoptatás

Használati utasítás az emberi testhez

Intelligenciák, Az ember

Lányos életterv. A családfejlődés

Amit egy nőnek tudnia kell és érdemes

Generációk. Az élet lehetőségei

Az erő

További információ a Kapcsolat menüpontban kérhető.