Rólunk

A Csillagföld.hu honlapot azért hoztuk létre, hogy megismertessük az eredeti Zend forrásokban rejlő tudást, amelynek révén egészségesebb, tudatosabb életet élhetünk. Az alternatív gyógyászat területén olyan gyakorlati ismeretekkel kívánjuk gazdagítani az eddigi módszereket, amelyek jelenleg még ismeretlenek, vagy az idők folyamán feledésbe merültek.

„Az élettudomány felöleli az egészséges-boldog életnek minden momentumát; megtanít igazi önismeretre s ezáltal az Istenség megismerésére. Megmutatja az utat, mely bármely bajból, betegségből, szerencsétlenségből kivezet. Kezünkbe adja az eszközöket, melyekkel boldogságunkat, egészségünket, szerencsénket és üdvözülésünket magunknak megszerezhetjük. (…)

  • Aki felvilágosulni akar s meg akarja ismerni az abszolút igazságot;
  • aki a tökéletesedés útjára önkéntesen rá akar térni;
  • aki hajlandó az önmegváltás – önboldogítás egyedül üdvözítő kemény munkáját elvállalni;
  • aki szabadon függetlenül kíván élni;
  • aki önmagának óhajt lenni ura-királya-papja-orvosa-segítője-tanácsadója egyes-egyedül önnönmagára és az ő szívében lakozó Teremtőre támaszkodva:

az otthagyja a tékozló, a boldogtalan életet és megtér önmagához, az Őbenne lakozó Ősgondolathoz. (…) …megtanít arra, hogy nekünk a jobbra kell törekednünk, hogy a jóból jobbat csináljunk s így fejlesszük önmagunkat és előrevigyük a világot.”

Honlapunk írásainak többsége az eredeti kiadások (az 1900-as évek első fele) alapján kerülnek közlésre, a szöveg megváltoztatása nélkül. Ez a fordításból eredően sajátosan régies, egyben hozzájárul az olvasmány élvezeti értékéhez, ezért ezen nem kívántunk változtatni. Tisztelt Olvasóink tehát a változatlan formában közreadott könyvek részleteit olvashatják.

Küldetésünknek érezzük, hogy a legjobb tudásunk szerint segítsük az embereket azáltal, hogy átadjuk azokat a tudnivalókat, amelyek egyrészt a rendelkezésünkre álló irodalomból, másrészt saját tapasztalatainkon keresztül keletkeztek. Szívünkön viseljük a családok sorsát, a gyermekek helyzetét, a társadalmi problémák megoldását. Bízunk abban, hogy tevékenységünkkel hozzájárulunk minél több ember életének javításához, és megoldásokat mutatunk számukra, amelyek egy biztosabb jövő megalapozásához vezetnek.

„Jöjj és vedd az „élet vizét”, ingyen adatik!”

A Csillagföld csapata

Amennyiben úgy véli, hogy a csillagfold.hu weboldalon található információk hasznos segítséget nyújtanak az Ön és szerettei egészségének fenntartásában, helyrehozásában, úgy lehetősége nyílik ezt adományokkal honorálni.

Adományait a következő bankszámlaszámra küldheti:

OTP Bank: 11773054-00658304 – A Közlemény rovatban kérjük tüntesse fel, hogy „Adomány”.

Az adományokat infrastruktúránk fejlesztésére, valamint további megjelenések, előadások finanszírozására fordítjuk, amelyekről hírt adunk csatornáinkon.

Köszönettel:

A Csillagföld csapata