ÓVATLAN UTAZÓ

ÓVATLAN UTAZÓ

Ez a tájékozatlanok, tudatlanos módszere az óvatlan utazás. Nyisd ki a szemed, ébredj, már rajta vagy a járaton, a Föld bolygó száguldó ,,Űrhajó” az Univerzum menetrendszerinti járata, már repülsz is világgá, – kapcsold be a biztonsági övet, mert SZELLEMI turbolenciába kerültünk, a psziszmog az egészséges határérték feletti, ezért sok a megrázkódtatás, ami ér folyamatosan. Fűszerezve a Napkitörésekkel, emelkedő rezgésekkel. A többi utas félelmét pánikrohamát, minek vennéd át? Max, a kezükbe adhatod a zacskót kinyitva, hogy a múlt hibáit felböfögve, öklendezve, a maguk, vagy utastársaik öle helyett abba okádják bele. Neked, csak magaddal van dolgod, együtt érző, az lehetsz, segítheted is őket, de ez nem kötelező, mindez ajánlás csupán a jó példa kedvéért. Meg úgyis azért jöttél erre a kozmikus járatra, hogy hasznosan töltsd el az időt, – és Érettségi Vizsgát tehess SZERETETBŐL. Az általad előzetesen gondosan megtervezett, jóváhagyott úti terv alapján, – az út során Tanúbizonyságot tegyél a Szeretetről, és az élet kihívásaira mindig SZERETET alapon reagálj, s a régmúltat, és a jelent tisztázni, – a mostban megtehetsz. Mert minden szubatomi rész, DNS, gondolaterővel formálható az eljövendők érdekében, és a kereszteződési pontokon, nagyobb változás is lehetséges.
Jogod van mindeközben boldognak, egészségesnek elégedettnek is lenni, felveheted a jóllét áramát, életerőt, ha valakitől szívből jót kapsz, fogadd el – neki öröm adni, neked, – ami jó neked, azt öröm kapni. Legyél nagyon ÉBER, TUDATOS, és óvatos. Rakjál magadra védelmet, és ne engedd, hogy ez alkalmakkor (furcsálló tekintet, rosszalló nézés, értetlen csodálkozás, megjegyzés, befolyások) egy jó ürügy legyen csupán arra, hogy – netán feladd. Még, ha volna is hibád, elkövetett tévedés, sérülésed, sok görcs, sallangod, rendetlenséged, és ,,kosz” is lenne benned, vagy kívüled, amit tudsz tisztíts meg. Neked is jogod van olyannak lenni, amilyen vagy. Vagy, aKI vagy! A Szívedben van a SZERETET, öröm, BOLDOGSÁG és a tudás is, a szívgondolat súg neked, s a szívtered kisugároz, folyamatos kiáradásban vagy. Védelem alatt állsz! Ott a két Őrangyal is, velük a tiszteletben vetélkedj, mint az emberek között is, de kihasználni ne hagyd magad. Csak a minőségre törekedj, minden kapcsolatodban, mert máskülönben sérülés lehet, mert TE egy érző LÉLEK vagy!
Kérdések esetén az ,,utas tájékoztatást” olvasd át újra figyelmesen, az apró betűs részt, azt különösen részletesen, mert a lényeg mindig az apró, lényegtelen részekben rejtőzik. Tanuld meg a VILÁG valós működését!
– A pároddal együtt, vagy külön egymás létére, lényére hatással vagytok. Persze, jobb EGYÜTT. Lényegtelen az életkorotok, mert lélekben fiatalok vagytok, egy 24 éves EGÉSZSÉGES, ivarérett emberi test LÉThologram vetűl köréd és mindig ÚJRA TEREMT. Az igazság, és a tudás beléd van kódolva, csak ismerd fel a valós emberi önmagad. Én, minden NŐNEK időben szólok, aki hallgat rám, könnyebben boldogul. A husi, cigi, pia narkó „ab’ hagy’” ha kipróbáltad, OK. „jól” tetted, – meg tapasztaltad. A cigi keserű, meg a füst ÖL. A pia hülyít, van épp elég hülyítő szer, ártó oltások, méreg, élősdi, narkó, hitetés, elbírkásítás, már a bölcsődétől, – és a vakhit, vallások, elektroszmog, sugarak, atomsugárzás, fura kaják, vizek, pára, por (mű nano részecskék) egyebek, épp elég azokat kivédeni. 100% az önfelelősség, TE választasz! Aki, ami a létben van kiáraszt. A TÉRIDŐBEN, minden, mindennel összeköttetésben van.
Értsél, TE egy TEREMTŐ vagy, a NŐ ISTENI Társ TEREMTŐ. A NŐ az ő Teremtői Méhével TEREMTI a VILÁGOT, benne a SAJÁT sorsát. Az van, amit magadnak megterveztél és most megteremtesz. Most az a felnőttség, hogy felelősséget is vállalsz magadért, a FEJLŐDÉSÉRT a tetteidért, a Teremtéseidért. A gyermekagyú felnőttség elkerülhető. Az együtt teremtésben jobb valakivel EGYÜTT, (Férfi Nő!) minőségi párságban lenni, – mivel, a kettő – EGY! (Lehetőleg, élj A TE, MÁSIK FELEDDEL! És jobb a beavatások után, a HELYES NŐI NEMI ápolással ÉLNI, FELKÉSZÜLTEN a házasságban, – Így könnyebb és alaposabb is a LÉLEK nemesedés.) Lásd meg TE NŐ, mindig újjá szülted e Hon népét, az ezer éves magyarírtás inkvizíció, nyugat fegyvere és csuhások hada mellett is. Önnemesítéssel, öntudattal, önellátással bárki elemelkedhet. Lásd meg, a Nagyboldogasszony Anyánk, és a JÓ ŐS-TEN is, – Szeretnek téged, Angyalok vigyáznak rád. KívánOM, Ma is LEGYÉL TE, csak BOLDOG!
Az Őseredet tudata megvilágosítja, felemeli, megtisztítja majd a Lelkedet, és mélyreható irányításokat nyersz és kiteljesedhetsz a SZELLEM által. Az öntudat, a test teljes birtokbavételével, megteremtődik újra a TISZTA élet is, és fölemelt fővel járhatsz a világ színe előtt, mert az igazság világossága FÉNYT áraszt majd minden Magyar homlokra, s ez fennen ragyog. Legyen a szívetekben a Jézusi SZERETET, ennek békéjével, éljetek, a nagy események várásával, tudásával. A napi örömök sokaságában ÉLJ, vidámságban, egészségben a Tudás Fényével. A BOLDOG vég elkerülhetetlen.
A NŐ, Béketeremtőként járva az emberek között, hordozza ISTEN Szent LELKÉT a bölcsességet. Köszönjük nektek NŐKNEK, – Nemes Lelkek, Anyák, hogy az öletekben az élet kapuját hordozzátok és a jövendöt szülitek! A jégkorszakot is túlélő népek utódai vagyunk, itt a meleg vizek forrásának vidékén a Kárpát-medencében, 72 ezer éve. Székelyek, Csángók, Jászok, Palócok, … A Vértesszőlősi ember koponya lelet 350 ezer éves, Homo Sapiens, származású, Erectus Hungarikus néven hívja a tudomány, – az agya 1560 köbcentiméter. Őt is egy Anya szülte. MINDEN A NŐKÖN MÚLIK!
Kép forrása: Pixabay

Olvastad már?

  • SZÁZ IGAZ EMBERSZÁZ IGAZ EMBER GONDOLD csak meg, amikor SZÁZ tiszta szívű, jóakaratú NŐ egyet gondol, mert ez olyasmi, […]
  • A LÉLEK ÉPÍTKEZIKA LÉLEK ÉPÍTKEZIK A LÉLEK a fejlődéséhez TESTET épít, az anyagban megtapasztalásokat szerezni. Az anyagi […]
  • INSPIRÁLÓ NŐKINSPIRÁLÓ NŐK Köszönöm a mindenkori SZERETET SZÍVTÉR KIÁRADÁSOTOKAT! Ti a TUDATOS NŐI principium, FÉNY […]
  • A KÉTSÉG ÉS A BIZONYOSSÁGA KÉTSÉG ÉS A BIZONYOSSÁG A TE hited, hitrendszered, a tudatalattid, a ,,rögeszméd", ami a LÉTEZÉSED befolyásolja. […]

 

Vélemény, hozzászólás?