NŐ, SORSOD A KEZEDBEN: GYERMEKET VÁLLALNI

NŐ, SORSOD A KEZEDBEN: GYERMEKET VÁLLALNI

KÖNNYŰ SZÜLÉS. A FELKÉSZÜLÉS az első teendő! A TELJES TESTI EGÉSZSÉG ÉS LELKI egyensúly elérése. Vagyis belsőleg a TESTET megtisztítani az idegen anyagoktól a vértisztaságig és a CSALÁD Tudományból felkészülni. Pl. A szoptatáshoz a mellbimbókat is, érzéketleníteni kell. Oliva olajosan Masszírozni a melleket körkörösen és a bimbókat gyűrögetni.
Az Anyák tudatosan figyeljenek mindenre. Mert az anyaság kislánykorában kezdődik a jövendő szülőknek. Minimum 6 hetes tisztító kurákkal, böjtökkel tisztítani kell a testet a nemzés-fogantatás előtt!
A FESZTELEN SZÜLÉS
A csillagföld.hu n bővebben!
Aki alaposan felkészült RÁ, JÓ esélye van RÁ, hogy könnyebben szül. Persze, ez TUDATOS, szorgos tennivalókat jelent. A sportoló is felkészül a gyakorlathoz, akkor az ÉLET hez is érdemes ,,EQ tól IQ ig, az Intelligens NŐ, vagy felhasználóig!” Ez ott kezdődik, hogy kislánykorában az ANYJA beavatta a születése titkaiba a lányát. Majd kitanította a NŐI Bölcsességre. Továbbá, hogy a NŐI TEREMTŐI Méhükkel, hogy kell bánni, gondozni, a JÓ példa jobban hat. NŐI-FÉRFI HELYES NEMI ápolás, NEMI ÉLET, a Családtudomány, születés előtti nevelést alkalmazva létrejött MÉHBEN PROGRAMOZOTT UTÓDOK által való ismeret létfontosságuak.
A JÓ felkészültség alapja, hogy még lánykorában helyre teteteti, vagy ő maga helyre tornássza a keresztcsontját, ami a helyes gerinctartás alapja, meg a fesztelen, Természetes úton VALÓ SZERETET szülésé is. Amikor a rendes helyén van a k.cs. akkor az EMBER esze is a helyén van, és a józan ész tanácsai, a SZÍV GONDOLATAI is könnyebben hatnak. A jövendő ANYA belsőleg kitisztítja a testét az idegen anyagoktól mérgektől, toxinoktól, elhízástól.
Majd, TUDATOSAN Eleve a megfelelő, EGÉSZSÉGES, józan, Életrevaló Apát választja gyermekének a NŐ! Ezt szinte üzletszerűen komolyan kell venni, mert a SZERELEMBEN már elvész a tárgyilagosság, A TUDATOS fogantatáshoz. Azért, hogy a MEGFELELŐ JÓL FELKÉSZÜLT APA legyen a társa. (A Férj, aki KEDVES és a NŐT, gyermekét IS eltartóképes jövedelemmel is rendelkezik a megfelelő lakhely mellett is, őt válassza) A gyermek nemének EGYÜTT VALÓ előre kiválasztása után, a viselősség alatt Ő, SZERETETTEL támogatja, segíti. Ekkor, ezalatt az ANYA, a SZERETET mellett a MÉHBEN TUDATOSAN programozza utódját, hogy MINŐSÉGI gyermek születhessen. Ez az ŐSI MAGYAR Tanokon alapuló TUDOMÁNY a MAZDA’ZNAN TAN SZABADSÁG ÜZENETÉVEL már könnyű. Ez az Önzetlen SZERETET, a JÓL LÉT, az EGÉSZSÉGES életmód Tana. Az ÚJJÁSZÜLETÉSTAN c. Könyv formáján elérhető TUDÁS. A HELYES TEST használóként konkrétan az ANYA már 10 nappal a várható SZERETET szülés napja előtt, bodza virág teával borogassa a hüvelyét, hogy az a szülésekor könnyebben tudjon tágulni, repedés mentesen. A Babával kommunikálni KELL! Beszélni hozzá, mintha már ott tipegne melletted. IGEN! AZ UTÓDOT folyamatosan, szóban, gondolatban, Figyelmeztetni, tájékoztatni kell a biológiai fizikai aktuális történésekről. Mert pl. kell, hogy a köldök zsinór szabadon legyen, főleg a nyakára ne kerüljön. Az utolsó hónapban, a babát kérni kell, hogy születés előtt fejjel a ,,kijárathoz” helyezkedjen el. A Természetes, SZABAD SZÜLÉS, Beavatás az ANYÁNAK, Babának! Az APA TUDATOS JELEN LÉTBEN sokat segíthet a vajúdás alatt. Az OTTHON SZÜLÉS ajánlott a legjobban, az ÚJMEDICINA által, a műtét, oltások és vegyi patikaszerek nélkül. Biztonságos a Bábával, dúlákkal, negyed órás kórházi távolságra, baj esetére. A HELYES légzés, TUDATOS JÓ gondolatok, az előzőleg napoztatott, polarizált, programozott TISZTA víz kortyonkénti adagolása az igény szerint, a SZÜLÉS közben segít. Az otthoni születés védettebb, mert a helyi baktérium flóra már az ANYA immunrendszerének ,,ismerős”. Nem sürget, vagy vág gátat az orvos, sőt a Kórházi protokoll, vagy a dogmák, tekintélyelv sem kötelez. Ki kell várni a vajúdás, tágulás idejét. A NŐI TEST tud szülni, NYUGI! Érdemes térdelve, vagy guggolva SZÜLNI, mert a gravitáció rásegít a kicsusszanásra akár az Apuka kezébe pottyanni.
MINDENKI SAJÁT maga tudja meg előzőleg, hogy mit, HOGYAN óhajt a szíve szerint. Fejben KELL dönteni! De rugalmasan alkalmazkodni is kell tudni a felmerülő körülményekhez.
A LÉT a Tét!
A FÉNY TUDÁST HELYES TEST használóként alkalmazni KELL.
ÍGY LEGYEN! ÁLDÁST, BÉKÉT, SZERETETET, JÓLÉTET!
A SZÜLETÉS UTÁN CSAK ANYATEJ. IGEN, CSAK, éveken át kizárólag ANYATEJ! Elegendő a bőséges vízivás, édesköményolaj cseppek a nyelvre, a gumót is enni ez tejszaporító.
A Baba zsenge bőrét nem érheti a mérgező csapvíz, még napokig, mert áteresztő. A magzatmáz IS lepereg. A SZÜLETÉS ELŐTTI NEVELÉS, KÖNNYŰ SZÜLÉS, CSAK A TISZTA MÉREG ÉS IDEGEN ANYAG MENTES TESTTEL LEHET!

Kép forrása: Pixabay

Olvastad már?

  • NEM CSAK OLTOTTAKNAKNEM CSAK OLTOTTAKNAK EGESZSÉGESEKNEK, OLTOTTAKNAK! A TE TESTED CSAK A TIED! HA EGÉSZSÉGES VAGY AKKOR IS […]
  • FESZTELEN SZÜLÉSFESZTELEN SZÜLÉS Aki alaposan felkészült RÁ, jó esélye van RÁ, hogy könnyeben szül. Persze ez TUDATOS, […]
  • A SZÜLETÉS UTÁN, ANYATEJA SZÜLETÉS UTÁN, ANYATEJ A Baba zsenge bőrét nem érheti csapvíz, még napokig, mert áteresztő. A magzatmáz lepereg […]
  • Szervelcsúszások I.Szervelcsúszások I. A magukkal ritkán törődők, a felszínesen, a teljes légzést mellőzők, a szabadban, tiszta […]

 

Vélemény, hozzászólás?