NŐKNEK MOST AKTUÁLIS

NŐKNEK MOST AKTUÁLIS

MOST olyan Kozmikus energiák jönnek, amik a megbocsátani valókat hozzák fel. A hatalmas NAP kitörések még RÁ erősítenek.
Általánosságban, a SZERETETET érezni és adni FONTOS.
Vagyis bocsánatot KELL kérni és adni, megbocsátani még a bántalmazóknak IS, a szülőknek, idegeneknek, bárki, aki ,,feljön” RÁ gondolással, vagy Meditációban.
MOST A SZERETETBŐL ÉRETTSÉGI VIZSGA folyamatosan adja a feladványokat.
Az ANYÁKNAK TANÍTANI KELL a fiaik férfivá nevelését! Az, hogy ,,Ó, mindegy mi LESZ FIÚ VAGY LÁNY, csak EGÉSZSÉGES LEGYEN.” Az Nagyon kevés! Programozni KELL és JÓ FÉRFI példát KELL a gyereknek mutatni. Az OKTATÁS alap LÉNYEGI dolgokat KELL tartalmazzon, pl. NEMI ÁPOLÁST, teljeskörű felvilágosítást.
A HELYES TEST használat IS tanulandó. A születés adta NEMI szerepek, feladatkörök tanítandók.
A HELYES test gondozás IS. Pl. Sokszor KELL a Hasat, napfonat csakrát Fénnyel feltölteni, napoztatni csak a köldököt KELL takarni. (12, 21perc kb.) Most a HASTÁNC is jó kiegészítője a NŐI energiák áramoltatásának. LEHET a talp alá teniszlabdát tenni ülve és gurigatni az JÓL Masszíroz. Naponta Mezitláb harmatos füvön KELL járni az JÓL leföldel, hogy a rossz energiák aurasalakok távozhassanak.
El KELL kerülni a hebehurgya gondolatokat, szavakat, érzelmeket IS. ÉBER TUDATOS figyelemre van szükség gondolatban, szóban, tettben minden szinten.
A NŐI TEST óriási ÉRTÉK AZT HELYESEN óvni, védeni, gondozni KELL! Pl. a NŐNEK, a NŐI testnek nem tesz jót a futás. Csak az intenzív hegymenet a JÓ.
A futás a NŐKNEK anatómiailag árt. A NŐI medencei szervek felesleges rázkódásnak vannak kitéve futáskor és a tartó szalagokat terheli a futás, idővel elcsúszások adódhatnak. Ezért JOBB az intenziv hegymenet.
KEDVES NŐ! TE Mindig legyél SZOKNYÁBAN és alul szabadon szellőzz! A műszálas bugyi helyett inkább pendely, vagy a meztelen alsó IS JOBB. Fel KELL fogniuk a NŐKNEK, hogy nekik a Földanyával való folyamatos kapcsolat, ENERGIA EGYÜTT REZGÉS mindennél fontosabb. Ha ez nincsen meg hamarabb öregszik, csúnyul, butul a NŐI TEST akaratlan. Még a NŐI test szőrzet IS lényeges, mivel ,,KOZMIKUS antennaként” szolgál, akár csak a hosszú haj IS.
Lehet furák a fenti ajánlások, mégis érdemes fglalkozni velük. A megelőzése a bajoknak ilyen ,,fura kicsiségeken” IS múlik.
SOK ÁLDÁS SZERETET MINDEN NŐRE!
Kép forrása: Pixabay

Olvastad már?

  • ÚJFENTÚJFENT Hölgyeim és Uraim! Azért, mert még egy kótyagos, topis divat bolondítja el az embereket, […]
  • A NŐ A FÉRFIRŐLA NŐ A FÉRFIRŐL Na, mond valamiket a NŐ, a férfiről, aki jelentősen más, mint Ő, a NŐ és nem CSAK a […]
  • A LÉT, A LÉLEK JÁRMŰBENA LÉT, A LÉLEK JÁRMŰBEN MINDENKI elmondhatja, megélheti, ha magas rezgésállapotba, tudatossági szintre hozza […]
  • A LEGTÖKÉLETESEBB GYÓGYSZER: A NŐA LEGTÖKÉLETESEBB GYÓGYSZER: A NŐ A vidámság az öröm, ami az első, s ez az amiből a népünk példát mutathat más […]

 

Vélemény, hozzászólás?