Szervelcsúszások 2.

Szervelcsúszások 2.

A szervsüllyedések, szexuális problémák, és hólyaggyengeségek alap okai már részben az előző cikkben ismertetve lettek. Még árnyaltabban is részletezhető a megelőzés, és az oki kezelés.
A testet a csontvázunk és csontozatra épülve izmok, inak tartják a megfelelő helyen, a lágyrészek, testszövetek, izmok, szervek számára ez fontos. A keresztcsont eltolódás, ami kibillentséget, eltolódásokat okoz helyre teendő. A nők szülés idején az átlagorvoslás rutin gátvágásait szenvedik el, ami maradandó testi károkat okoz. A gatizomzat erősítendő mindenképp, a gyűrűsizom tornával, a gyűrűsizom ellazulása, gyengesége miatt is. A gyűrűs izomtorna, Kristontorna, gátizomtorna, intimtorna, és a MAZDAZNAN mirigytorna különösen fontos és ajánlott, mivel általános fesztelenséget, jó vérkeringést okoz. Ártalmas a túlzott fitnesz, futás, az ugrálós sportok, mert meggyengítik a gátizmokat, a szexuális visszaélések is, de általában a túlterhelések, és a gátvágás miatt is.
A megelőzés, és a helyes testhasználat szükséges. Először is a fejet tegyük a helyére, egyenes, fesztelen gerinc tartásra, és a helyes járáskor a talpakon ,,gördülés,, a jó, ruganyosan, suhanóan lépjünk. A súlyos terheket onkább húzzuk, gördítsük magunk után. Aki teheti 20 percet is akár mellúszással tölthet, az intenzív, emelkedőre gyaloglás szintén jó. A Hastánc, kiemelkedően jóttesz az altesti szervek önmasszázsára, elhelyezkedésére, még a csi-kung is akár.
A cikk első részét itt találja.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?