A FÉRFI NEMI ÁPOLÁS II.

A FÉRFI NEMI ÁPOLÁS II.

A nemi szervek és az altest erősítésére, célszerű hasizomgyakorlatokat végezni ez is segíti az életnedvek értékesítését. Mindezen tanácsok mellőzése, a többlet termelésre kényszerített „erőmű” (herék, prosztata)kimerüléséhez vezet. Mert a nemi ingert okozó állati hormon adta túltermelés, és a tisztítás karbantartás hiánya miatt elszennyeződik, eltömődik a férfi nemi szerve. (A gyakori magömlés inger kielégítése magas értékű fehérjeveszteséggel, és a korai agyi leépüléssel demenciával jár.)  Mindenképpen meg kell akadályozni ezt a negatív folyamatot. Erre a forró nemi fürdők és a mértékletes életmód a legalkalmasabbak. A forró hideg vizes telitalpas guggolás, a két egymás melletti lavór felett, ellentétes hatása serkentőleg és erősítőleg hat, majd a mandulaolajos óvatos here ledörzsölés nedvkeringés fokozón. Mivel a herék testen kívül fejlődtek, ezért egyszerűen alkalmazhatók a forró nemi fürdők. A fürdőket legjobb este, vagy vacsora előtt, vagy lefekvés előtt végezni, ellentétben a hideg mosásokkal, amiket kora reggel a legmegfelelőbb.

Két módja van a forró fürdőknek:

1. Egy ülőfürdőkádba, vagy lavórba, vagy egy nagy medencébe annyi, mintegy 44 C. fokos vizet önteni (jó lemérni hőmérővel) hogy a heréket éppen ellepődjenek, ezután feloldunk benne olaj v. növényi zsírszappant, vagy fél kupaknyi herbanat-habfürdőt (vagy kevés bóraxot 1 teáskanállal egy liter vízre számítva),  megfürösztjük benne a heréket 10 percen át, (nem a teljes testet kell a forró vízben füröszteni, csak a heréket.) A vizet mindig élénken a herék felé mozgatjuk, és időről időre egy odakészített forró vizet öntünk hozzá, míg 48 C. fokos lesz, hogy a herék, teljesen vérbőek legyenek, s átpirosodjanak. Miután a forró fürdő legalább 10 percig tartott, ezt kiöntjük és ugyanennyi vízzel a hideg fürdőt, hozzáadott jégkockákkal még jobban hűteni. Ekkor a hideg vízhez annyi kálium-hipermangánt adunk, hogy a víz vörösbor színű legyen. Ezután beleülünk s a hideg vizet élénken mozgatva a herék felé hajtjuk, míg azok kb. 3-5 perc után azok a hidegtől áthevülnek. A hideg vizet 5 percnél nem szabad alkalmazni, mert ahelyett, hogy erősítene, bénítólag hat. A hideg víz gyógyereje csupán az ellentétes hatáson alapul. A hideg vizet mindenképp rövidebb ideig kell alkalmazni, de akkor minél hidegebben. A hideg fürdő után a fürösztött helyeket leszárítjuk, a bőrt ledörzsölve, míg azok felmelegszenek, de nagyon elővigyázatosan, hogy ne károsodjanak. Végül a bőrt beolajozzuk valamilyen olajjal (mandula…) a hideg mosakodásoknál említettekkel, vagy fokhagymaolajjal.

2. A két ülőfürdőkádat, vagy mosdótálat megtöltjük forró és hideg vízzel (jégkockással) egymás mellé helyezve őket. Azután a heréket teletalpas guggolással, fölváltva a forró és hideg vízbe merítjük 10+5 percen át, megszárítjuk és a már említett módon beolajozzuk. Lehet a hatást fokozni, hogy a végbél felől a köldök felé masszírozzuk néhány csepp olajjal a combok között, míg a herék teljesen ellazulnak, mindkét oldalról nézve.

ferfi_also

Ha a tudatos, okos, IGAZI FÉRFI ezen a módon ápolja, életvize kútfőjét, frissességet, fiatalosságot élvezhet és hosszú termékenyítő képességet is. Ezen a módon fiatal, fiatalon tartott erős férfi test lesz a jutalma, fiatalos szellem, tiszta tekintet, életerők, testi erők és az életöröm fokozódása, férfiasságának virágzása kíséri életét, ami még idős korban is minden mással felér. A gerinc helyes tartása életbevágóan fontos, mert a test ideális karbantartásához először a keresztcsontot kell helyre tenni, hogy a káros ferdülések romboló hatását elkerülhessük. Így, a terápiák legjobb hatásfokát elérhessük. Amíg a gerinc, a csigolyák nincsenek a helyükön, addig minden pirulás, orvosi beavatkozás, műtéses kezelés is csak a tüneteket enyhítheti, de a valódi, tartós gyógyulást nem hozza meg. Hiszen a szervek elcsúszása testi betegségekhez vezet. Ez a tudás, hatalom a férfi számára élete, egészsége kézben tartásához. Ha önnön maga és a társadalom felemelkedése is szívügye, tudatosan örömmel helyesen kezeli magát, tájékozódik, tanul, tanítja férfi és nőtársait, akkor méltán nevezheti magát igazi férfinek. Mert, minden egyén, nép, nemzet, társadalom, olyan magas szintjén van, az ő fejlődés fokozatának, amilyen magas szinten kezeli a Nőket, Anyákat, gyermekeket, a rászorulókat, és a természetet.

(A cikk első része: itt található).

Olvastad már?

  • A FÉRFIAKNAKA FÉRFIAKNAK A természetesen szép, KEDVES, okos, igazi NŐK, - kiegészítik, felemelik magukhoz a […]
  • JÓ TANÁCSJÓ TANÁCS Szuper jó tanács! Valóban folyamatosan fejlődő NŐKre van szükség, és aki gyereket vállal […]
  • FÉRFIAK RÉSZÉREFÉRFIAK RÉSZÉRE Természetes szépségében, Ő, a NŐ Isten Szent Lelke a Bölcsesség. S te Nő, lásd magad […]
  • ÜZENET A 21. SZÁZADI FÉRFINEKÜZENET A 21. SZÁZADI FÉRFINEK FÉRFIAK! A természetesen szép, kedves, okos, igazi Nők, - kiegészítik, felemelik […]

 

Vélemény, hozzászólás?