A tiszta víz és a desztillált víz

A tiszta víz és a desztillált víz

tiszta-desztillalt-viz

A tiszta víz fogyasztása lényeges a szervezet számára, ugyanis a test salakanyagainak kiürítése, az emésztés, a vér sűrűsége, vagy megfelelő víztartalma létfontosságú. Minden funkció igényli a vizet, mégpedig a szállítóképes vizet, még a légzés is, hiszen a nyálkahártyák, tüdőhólyagocskák is tartalmaznak nedvességet, – némi vizet és az oxigén, és a tápanyagszállítás is víz közreműködésével zajlik, – a tápanyag felvétel és a hormonszállítás is víz segítségével történik. Kilégzéskor is vízpára dús levegőt fújunk ki. Ezért fontos az orron át való légzés, mert ekkor kicsi a nedvességveszteség, hiszen az orrjárat kanyarulatainak falára feltapad a pára egy része, és a belégzéskor eleve párásítja a szárazabb belégzett levegőt. Tehát a vízpótlás elengedhetetlen. Az orron át történő belégzés további előnye, hogy a levegőtest, amiből a tüdőnk számára merítünk, energiát, fénymagot (Gállámát) is tartalmaz, amit a légzetáram bevisz az orrjárat kanyarulataiba és az azon található kicsiny mirigyek, mint energiát már közvetlenül is felvesznek. A légzésgyakorlatokkal még agyfejlesztés is elérhető, a gondolkozáslényeg kiterjeszthető, és a holografikus elmefunkció tudatosítható.

A desztillált víz üres víz, vagyis korlátlanul affinis, felvevőképes, oldóképes, ivásakor azonnal felszívódni képes már a szájon keresztül is. A testnek lényeges a Só víz egyensúly is. A kórházba kerülő emberek is az infúziós oldatban desztillált vizet és tiszta sót, nátrium-kloridot kapnak, a diagnózis után ehhez a telítetlen oldathoz adagolják a gyógyszernek nevezett kemikáliákat a gyógyítás reményében. A desztillált víz kimossa a felesleget, a hibás, felbomlott sejtek anyagait, de a feleslegesen bevitt pl. csapvízből származó mineráliákat, ballasztokat, mérgeket. Ezek az oldott állapotú anyagok, ásvány, kőzet molekulák csak korlátozott mértékben maradhatnak bent a test folyadék háztartásának veszélyeztetése nélkül. A gyógyvizek ivókúrák, meleg vizű forrásvizek, de a palackos és a csapvizek is tartalmaznak oldott anyagokat, vagy adalékokat, amik egyenesen mérgezőek, életellenesek, főleg, ha túlzott arányban, vagy túl gyakori fogyasztás van. A közhiedelem úgy tartja a vízben lévő anyagokra a szervezetnek szüksége van. Csak egy anyag kell: ez a Dihidrogén-monoxid, de abból 3 és fél liter naponta az egészséges vízháztartás fenntartásához. Megfigyelték, hogy az állatok is szívesebben isszák a frissen esett esővizet. A régiek ciszternákban felfogták az esővizet és ülepítették, majd ipari ezüst lappal fertőtlenítették, tisztították és háztartásaikban felhasználták. Ez 100 éve még bevett gyakorlatnak számított. A tápanyagot, ásványokat és vitaminokat, szalinokat meg egyéb szükséges dolgokat a szervezet az ételekből kapja, vagy állítja elő a test szükségletei szerint. Mind, a megfelelő évszak szerinti terményekből, zöldségekből, gyümölcsökből, magvakból, gabonákból. Itt már csak a helyes ételtársításokra kell ügyelni és az ökölszabályra, a mértékletes szárazanyag – táplálék fogyasztására. Elemi szabály, hogy minden étkezés előtt fél órával kell inni 2 nagy pohár tiszta vizet, de az étkezés közben és hamarosan utána sem ajánlatos, mert felhígítja az emésztőnedveket. A víznek tudata van, valamint információhordozó képessége is. Ezért programozható is a finom energiák szintjén és napoztatással dúsítható fényenergiával, értékesebbé, éltetőbbé tehető a szervezet számára. A vizek napoztatása élővé teszi, test-hőmérsékletűre melegíti még a desztillált vizet is. Az ioncserélt ipari desztillált vízzel nem helyettesíthető, mert az még alkalmatlan emberi fogyasztásra.

A konyhai használatra, desztillált vízkúrákra nagyon hasznos segítség a vízdesztilláló készülék. Kifejezetten ajánlom a desztillált víztisztító szerkezetet. Már 25 éve folyamatosan használom minden étel készítéséhez, vagy tisztítókúrák, gyógyteák, stb. egyéb szükségleteimre. Nagyon jó hatású helyes vízkúrák esetén is. Amennyiben ilyen készüléket vesz, kérjük, jelezze a vásárláskor az ajánlásunkat.

megahome-uveg

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?