AZ INTIM, SZÜLŐCSATORNA MASSZÁZS I. (18+)

AZ INTIM, SZÜLŐCSATORNA MASSZÁZS I. (18+)

intim_masszazs

Ez a gyógymasszázs a nő számára nagyon fontos, főleg, ha még szülés (fogantatás) előtt van, mivel fesztelené teszi, a blokkokat oldja, kiegyenlíti, áramoltatja az energiákat. Nemi életet élő nőnek még inkább lényeges az intim masszázs, ha nem eléggé élvezetes számára a szeretkezés aktusa, és nem kapja meg a teste a szükséges 1 órás előkészítést.

A szülői tájékozatlanság, esetleg a rossz példák, prüdéria, vagy az egyenesen ártó, meg a hibásan felfogott oktatás beépülése miatti bűntudatkeltés nagyon ártalmas. Ezen rossz beidegződéseknek a hatásain túllépve tudatosan fölül kell emelkednünk. Merjünk élni, megtapasztalni értelmes dolgokat és tenni az életcéljainkért! Költőien szólva: Könnyeden szálljunk a felhők felett, örömmámorban a szikrázó napsütésben, és a kék ég vizében a könnyű, helyes életvitellel úszni a boldogságban, az örökkévalóság boldog nyugalmában. S így a végtelen, mámoros öröm betölti a testet, lelket, szellemet, az Életszerelem tökéletes boldogságában. Az Isteni Teremtéstervezet létfeladatát betöltve.

A munka, a pihenés, a testi egészség, a helyes nemi élet egyensúlyban kell legyen, de a nőnek a házasság és a párkapcsolat bármely formája is az egyensúlyról szól.

Nagyságrendekkel boldogabb szerelmi életet lehet élni akkor, amikor megadjuk a módját a szerelmi játéknak. A nő teste, nemi szervei igénylik az előkészítést, optimálisan legalább egy órán át. Utána a nedves nyálkahártyák általi érintkezés, a férfi hímtagjával, és a nő testébe hatolás, valamint az egyesülés fenntartása 2 óra időtartam is lehet. Míg végül a kétórás gyengéd simogatódzás levezetésként. A mesteri Karezza módon, a magvisszatartásos szeretkezéssel a természetes fogamzásgátlás is megvalósulhat és a kölcsönös örömérzet intenzitása is nagyobb, sőt az élmény is maradandóbb.

A ma általános, mondhatni kutyafuttában való szeretkezések a női szervekben görcsöket, izomfeszüléseket okozhatnak. Még az esetleges frigiditás kialakulása is gyakoribb emiatt, – ami a nő testébe való gyors behatolással történik a férfi hímtagja által. Ugyanis a nő gyűrűs izmai előkészületlenek, vagy görcsösek, feszültek (voltak, – előző aktusok, v. félelmek miatt). Mivel a nő hüvelye, gyűrűs izmai nem voltak felkészülve, esetleg nem is voltak eléggé nedvesek a Férfi „botjának” behatolására. Az előző kellemetlen fizikai érzései (a félelmei, az előzőleg kialakult görcsei, izomfeszülései miatt) csak ezen érzetek jó felülírásával, masszázzsal való oldásával vagy egy másik, gyengéd és figyelmes szerelmi partnerválasztással lehetségesek.

(Gondolatilag, érzelmileg, illetve speciális masszázs – ami egy könnyű kézzel, finom, gyengéd, de határozott mozdulatokkal végzett hosszasabb masszázs – segítségével még lehetséges javulást elérni. Ezzel lehet enyhíteni vagy elmulasztani a görcsöket, izomfeszüléseket, és még a frigiditás is oldódhat.)

Ez a gyógyító intim masszázs, a terapeuta, és a páciens közös, szelíd, türelmes konzultációival, ill. együttműködésével érhető el. A zabolázatlan férfiszenvedély, a gyors behatolás kárt tesz a nő testében. Még a csuklyás izmai is befeszülnek, és igazából a női test nem tud neki megbocsájtani – nyilván az intim érzelmeiben, a lelkében is kár keletkezik. Ezt kell oldania, hogy a nemi élete, öröme helyreállhasson.

Legjobb az összes beavatkozás előtt egy öleléssel indítani, ami lenyugtatás, (nőknél ez igen fontos momentum, mert erősen érzékeny, érzelmi lények) majd a nyomó-gyúró masszázs után a keresztcsontot helyre kell tenni. Így ennek helyrehúzása után lehet kezdeni a teljes terápiát.

Az alhas, szeméremcsont felszínéhez tapadó izomgörcsök oldásával kezdődik ez a speciális intim masszázs. Lehetőleg a nő fájdalomtűrő határai alatt legyen a nyomó-gyúró masszírozás erőssége, de valamelyest az érzékenységet tűrnie kell az eredmény érdekében. Mindenről előre kell tájékoztatni és csakis a beleegyezése-kérése esetén kezdeni a mozdulatot, és abbahagyni a kérésére.

A cikket folytatjuk.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?