AZ INTIM, SZÜLŐCSATORNA MASSZÁZS II. (18 +)

AZ INTIM, SZÜLŐCSATORNA MASSZÁZS II. (18 +)

A megelőző, keresztcsontolós masszázs során már megszokta a Nő a kezek érintését és valamelyest a bizalom is kialakult a terapeutával. Az egésztestes, szelíd masszázs, kimozgatás által már kialakulhatott a teljesebb, őszinte bizalom is, és a test feszült izmainak ellazítása után könnyebb és hatékonyabb is a beavatkozás. (Ezt nagy erővel/erőszakkal nem szabad csinálni, mert csak ronthatná a görcsök oldhatóságának esélyeit.)

Mindig folyamatosan tájékoztatva és tájékozódva, (a fájdalom érzetek – határok felől) – érdemes csinálni, és a terapeuta szelíd, együtt érző módon nézzen a Nő bal szemébe, látva az arc izmainak torzulását vagy rándulását, ami a fájdalmat jelzi. Ezek nonverbális jelek, ha a fájdalom, ill. az érzékenység érzete van. A Nőt kérni kell, hogy szóban is jelezze, ha fáj, csiklandós, vagy érzékeny egy pont, vagy esetleg jólesően oldottság érzete van. Avagy a folyamat megszakítását kéri. Az azonnali megértő, oldó mozdulatok, szelíd szavak kíséretében, ekkor jobb megszakítani ezen testrész masszázsát. (Ez más testtájaknál is igaz.)

Fontos emlékeztető! Minden beavatkozás, a Nő érdekét kell szolgálja. Az ember, a nő teste, az ő kizárólagos tulajdona, bármely orvosi, vagy más jellegű beavatkozás csak a Nő éber, tudatos döntése, engedélye alapján történhet. A masszázs csupán kiegészítő, gyógy megelőző terápia, amivel sérülések, műtétek is megelőzhetőek, – ám, a szakorvosok leletei, a velük való előzetes konzultáció, sérülés, törés, betegség esetén indokolt.

A MASSZÁZS MENET RÉSZLETEZÉSE: Ez a leírás a teljes lehetséges metódus leírása, amitől szükség esetén el lehet térni, ám ez késleltetheti, ill. megakadályozhatja a terápia teljes sikerét. Mindig a nő számára elfogadott hely, idő figyelembe vétele szükséges. A legjobb az otthonában, de a nő számára MEGFELELŐ, nyugodt helyszín és alkalom legyen, az a fontos. A magnetoterápiával érdemes indítani (ölelés, a szív a szíven nyugszik 12 p. től a teljes 45 percig vagy akár több idejűen.) A kezek, a mezítelen bőrfelületet érintve az ölelés időtartama alatt jobban hatnak, mert így az elektrikus energia csere is megvalósul.

Azután, a keresztcsont helyretétele után a speciális kezelések, a masszírozással a szeméremcsonton lehetnek több napra is elosztva /az érzékenység, vagy a fájdalomtűrés függvényében/. De a tapasztalatok szerint jobb a hosszasabb, folyamatos oldás, az akár órákig való enyhébb nyomáserősségű, /esetleg izomlazítós masszázsolajos is/ jó a váltakozó erősségű masszírozás, a szeméremcsonton lévő feszültségben, görcsberekedt izmokon. Lelki beszélgetésekkel, vagy más kapcsolódó területek kiegészítő masszírozása által, kisebb szünetekkel, a hosszabb kezelés (akár 3 – 5 órán át is) elviselhetőbb. Mert ez segít és a vissza-visszatérő kenő-gyúró mozdulatokkal egyre kevésbé lesz fájdalmas az oldása a görcsöknek, amik porcosodott lerakódásokká is fajulhattak a szeméremcsontokon, – minél több idő óta fenn álnak.

Ezek az izomfeszülések a szülőcsatorna medencecsont ívére is tapadhatnak és a szüléskor nagyon fájdalmasak a baba áthaladása idején. De, ezek a feszülő izmok, – amik gondot okozhatnak a párkapcsolatban is, mivel a vágyott szeretkezés örömét is gátolják. Olyankor, amikor a férfi a nő testébe hatolna, mert a feszültség, a görcs jelen van a gyűrűs izmokban is. Így a vágyott hüvelyi szeretkezést, vagy a gyermeknemzést is gátolják a feszült izmok.

Az egész embert, a Nőt, mint a teljesség egészét kell tekinteni, a részleteiben is.

A depressziós, lehangolt, erőtlen, esetleg önmagáról lemondott Nőt, mindenképpen Férfi kezelje, – a nemi elektromagnetizmus cseréje érdekében, ami energiacsere is egyben. Szelíden bánva vele, s türelmesen meghallgatva őt, „Léleksimogatóan” beszélve hozzá, a „Női szívek Doktoraként”.

Doktor = Tanító – olyan személy, aki megtanítja a helyes, egészséges élet dolgaira az embert.

A fizikai ölelésekkor, szívet a szívre helyezéskor, a férfi terapeuta a nőt, az érintések, (ölelés) miatt beinduló fokozott hormon termelődésre készteti, és szellemszinten is gyógyító folyamatokat indíthat el. A fizikai, egész testes, erőteljes masszázs ellazulást okoz. (A keresztcsont helyretevő masszázs kb. 50 perc, – amit a terápiák elején érdemes megcsinálni, ahhoz, hogy bármilyen gyógyulást, fejlődést, érhessünk el.)

Már az első kisebb érintésekkor is megjavul a közérzet, a hormonok termelődnek, a véráramba jutnak, és a mirigy csatornácskákon át eljutnak az egész testbe jó hatást kifejtve. Már a puszta női férfi töltés energiacseréje is jó hatású. (Férfi nőt, – Nő férfit gyógyítson lehetőleg.) A keresztcsont helyretételhez a megfelelő testtájak szabaddá tétele kell, mivel a bőrön keresztüli masszírozás hatásosabbnak bizonyult.

Laza pamut öltözet is jó, ha hűvösebb a szoba hőmérséklete – kendő, takaró, törölköző is jó, ha karnyújtásnyira van. A hason fekvéskor tájékozódunk, majd a terápiát is így kezdjük el, folyamatosan váltva a pozíciókat hason, háton, térdelve, ülve, váltogatva csináljuk a fájdalomhatárán és váltogatva a nyomás erősségét is a szükség szerint. Ha mélymasszázst is alkalmazunk egy speciális területen, akkor mindenképp előre megbeszélve, – a nagy fájdalom miatt, hogy a Nő erre erőt merítsen, felkészülhessen.

A mellek alatt a belső-alsó bordaíven körkörös, nyomásokkal, simító kenő masszázzsal kezdjük az intim terület felé haladást. Amikor itt ellazult, már enyhébb a fájdalom, vagy meg is szűnt, akkor a köldök körüli részen, enyhe, csipegető, az óra járásával megegyező irányban masszírozunk, – lehet teljes két tenyérrel is óvatos nyomó, de folyamatos hullámzó masszázst is alkalmazni a belekre, méhre. Majd a Petefészkek felett a csipegető, bőrhúzogató mozdulatokkal a szeméremcsont felett haladva a hüvely irányába haladunk. Most, ezeket többször, mindig ismételve a petefészektől indítva, a petevezetékek felett haladva lefelé kell csinálni.

Az alhasnál középen a szeméremcsont felső, köldök felé eső részén kell kezdeni ezt a nemi szervekre ható gyógy masszázst. Ez, óvatos, körkörös nyomó, gyúró mozdulatokkal, centinként haladva történhet és a porcos, vagy fájdalmas párnaszerű lerakódások oldásával történik. Fentről lefelé haladva, a hanyattfekvő nőnek háttal indítva kezdődik. Majd a vékony, laza kis nadrág combtövében, a hüvelykujjbegyekkel való nyomásokkal, körkörös mozdulatokkal folytatódik a hüvely irányában. (Ez nem szex masszázs, kizárólag a görcsök oldására történik minden mozdulat!)

Nos, ekkor továbbhaladva, szemből, az enyhén széttárt combtövekben és a szeméremcsontokon ujjjbegyekkel való, óvatos mozdulatokkal tegyük ezt. De közben, mindig figyelve a nőt és kérésére azonnal váltani, vagy abba kell hagyni a mozgást, mert ekkor az izom fájhat, vagy az elnyomott emlék is felszínre jön, avagy elhallgat a nő, is/vagy elsírja magát, hiszen megdöbben a fájdalom előhívódása, ill. az emlék belső feldolgozása miatt. Ez az oldás a nőnél nagy megkönnyebbülést hoz. Sokan számoltak be ezután jóleső könnyebbség, tehermentesség, felfrissültség érzetről.

Nyilván, mindenki egyéni módon reagál. Ez egy nagyon figyelmes, kifinomult masszázs, a terapeuta nagy odafigyelését és beleérző képességét, intuitív mozdulatait igényli. Ez a masszírozás, csakis a Nő kérésére, beleegyezése esetén, a teste felett való éber tudatos döntése, önrendelkezésével történhet, a nő teljes testi erkölcsi felelősségével. A terapeuta a teljes időtartam alatt a Nő teste érintésével, lehetőleg, folyamatosan érintve őt, tartsa bőrkontaktusban, így legyen a beáramló elektromagnetikus energiák áramoltatása miatt. Ám, a vizeletet, ha szükséges, időnkét ürítse, ha van ingere a páciensnek, és esetleg néhány korty vizet is ihat, hogy a felélénkült kiválasztó rendszer és az immunrendszer jól működhessen. – Mert az intenzív energia bevitellel, – amint az a testét átjárja, a felélénkült testszervei fokozottabban működnek, a kiválasztás intenzívebb, a méreg és salakkiválasztás fokozódik. Ha bármi ok miatt, – ürítés, egyebek miatt félbeszakadt a masszázs, akkor annak a területnek a masszírozását újra kell kezdeni, érdemes megismételni a kezdeti pozícióból.

A Nő arca pirosabb, lazultabb lesz, még a szemei is csillogóbbak lesznek, a testhőmérséklet is kiegyenlítettebb lesz. Ezért érdemes vissza-visszatérni, 1 – 1 területre, ahol a „jóleső”, viszkető szerű fájdalom van, és oda, ahol a „makacs”, már porcosodott, jelentősebb feszültségek, görcsök, lerakódások is vannak. És betakarni is jó, hogy ott kellemes meleg érzete legyen. Levezetésnek egy szelíd relaxáló masszírozás, és végül simogatás a test megnyugtatására. Befejezésként néhány perces átkaroló öleléssel végezzük a terápiát.

Fontos legvégül a nyílt, őszinte tájékoztatás, szükség szerint a beszélgetés, és a jelen állapot, az érzetek felől való tájékozódás, tanácsadás.

A különböző masszázs technikákat érdemes mindig a megfelelő helyeken, és pozitúrákban alkalmazni. Lehet padlón, polifonon, ágytakarókon, franciaágyon, megfelelő széles v. hosszú heverőn, karfa nélküli széken, és természetesen jó a megfelelő masszázságyon, – az erre alkalmas eszközön, ami célszerű a manuálterápiához.

A cikk korábbi részét itt olvashatja.

 

 

Olvastad már?

  • AZ INTIM, SZÜLŐCSATORNA MASSZÁZS I. (18+)AZ INTIM, SZÜLŐCSATORNA MASSZÁZS I. (18+) Ez a gyógymasszázs a nő számára nagyon fontos, főleg, ha még szülés (fogantatás) előtt […]
  • JANUÁR HAVI TANÁCSOKJANUÁR HAVI TANÁCSOK A január igazi téli hónap, mert ekkor visszavonulnak a természet és a föld ikererői […]
  • LégzésgyakorlásLégzésgyakorlás Két alapvető fontosságú légzésgyakorlat, melyet naponta, felkelés után, lehetőleg […]
  • VIVANTAROVIVANTARO Dum aro de tutaj vivjaroj ni povas vivi Sentime, Libere en senpereema, Amhoma-Lumkorpo. […]

 

Vélemény, hozzászólás?