AZ ÚJ REND, ISTENI REND

AZ ÚJ REND, ISTENI REND

A Korszellem minket folyamatosan ösztökél jól választani, a helyes úton haladni, ami haladás irányunkat jófelé kormányozni, míg ha nem tesszük a hanyatlás, visszafejlődés nyomorúságában, csupán annak keserű kenyerén tengődnénk. Ám a haladás, még a Napkitörések, villamos áramaival, az impulzusok, részecskék özönével bombázzák lényünket, segítve, revideálni eddigi léteinket.
„Nem mindig lehet megtenni azt, amit kell, de azt mindig meg kell tenni, azt, amit lehet.”
Az eddigi állapotainkból józanul körül tekintve és cselekvésre elszánva magunkat, először is önnemesíteni szükséges. Ám, ezért, „némileg vissza kell nyerjük, az elveszett szellemi, vagy fizikális tulajdonságainkat. Mégis, mielőtt a regeneráló, vagy jóvá tevő folyamatot megindítanánk, azokat a részeket, melyektől az újjáteremtés vagy újjászületés függ, kell elsősorban rendbehozni, vagy normális állapotba. És ez a rendeződés, ama lassú és gyakran oly fárasztó munkálat által történik, amellyel a természetet jó gondolattal, jó szóval és jó tettel vezetjük.” Dr. Hanish
A korszellemmel lépést tartva szükséges a mi haladásunk, „Egy nemzet sem emelkedhetik, az ő nőinek színvonala fölé.” A Női Méh, egyenes kötésben van a Női tudattal, a Női önazonosság tudattal. Fontos, hogy ez a kapcsolat zavartalan legyen és a kozmikus kapcsolata, és a Nő saját holdciklusa és a Hold ciklusai között is harmonikus legyen. A helyes, egészséges, növényi alapú táplálkozással kiegészítve testét helyesen használja, gondozza, ápolja. A teste bensőjét minél tisztább állapotba hozza, és abban megtartsa. Az idegen anyagokat, a testéből távolítsa el természetes úton, elérve a test és vértisztaságot.
A Nőnek a családtudományban is jártasnak kell lennie, hogy a születés előtti neveléssel, magas minőségű Nőként – Anyaként, minőségi utódot szülhessen, és ezt természetes úton-módon beavatással tegye. A család, a Nép önnemesítése, a nő legfőbb lehetősége és felelőssége.
„Minden egyén, nép, nemzet, társadalom, olyan magas szintjén van az ő fejlődésfokozatának, amilyen magas szinten kezeli a Nőket, Anyákat, gyermekeket, a rászorulókat és a természetet.” Dr. Hanish
„Ahogy ez most van, az úgy van, ahogy Krisztus mondja: „Az én Birodalmam/világom nem e világból való.” Ez, amit Ő az „ő Birodalmának” nevez, hiszen az az a birodalom, ahol a szeretet az alap, ahol az ember szereti a felebarátját, családtagját, mint saját magát. Ez a birodalom a Te bensődben van, ezt mondja Krisztus is és ez igaz, – ez az emberben magában kezdődik. („A jobb világ a saját szívünkben kezdődik.” /Phil Bosmans/) A birodalom, amit mi Égi Birodalomnak hívunk az egy viselkedésmód. Ez nem a téridőben helyet foglaló birodalom, hanem ez egy állapot. Ez az állapot, ami a Szeretet, tehát az alap: ez az, hogy az ember öröm és áldás mindenek javára, amit megérint, és az, hogy az ember szereti Istent mindenek felett és az ő felebarátját, mint saját magát. Tehát ez egy állapot, ami az emberek viselkedésmódjába ajánlott, hogy bemenjen, és ez már megjelent sok ember elméjében és viselkedés módjában.” (Martinus)
Legyél Éber, Tudatos! Az életed leszületés előtt te tervezted meg, ezért, te meg is változtathatod. Nőként, a Teremtői Méheddel Bármit Megteremthetsz! Tegyél magadra gondolatban, szóban, naponta fehér fényburok védelmet. Harmonizáld az időt, a teret, az energiákat, az embereket, a helyzeteket, hogy minden a legtökéletesebb, legjobb módon történjen számodra, az Isteni Teremtéstervezet szerint! Így legyen!
Az egyén egészsége, élet ereje a vértisztaságtól, a Tudatos növényi alapú étkezéstől függ! A Nép, Nemzet sorsa a Szakrális Nők Teremtői Méhében, az Agy és Ágy ügyességével és a konyhában dől el!
„Minden a nőkön múlik!” Dr. Hanish

Olvastad már?

Vélemény, hozzászólás?