VADÁLMOK? VADÁLMOK!

VADÁLMOK? VADÁLMOK!

A MENNYEI LELKEK, a Földhözkötött LELKEK segítésére érkeztek a Földre.
,,Mert, még sok dolog létezik Menny és Föld között, amik felől mi még nem is álmodtunk.
Még az úgynevezett ,,VADÁLMOK”, sem VADÁLMOK. Azok csak addig ,,Vadak”, míg mi a TÖRVÉNYEKET NEM ISMERJÜK, amelyeken azok nyugszanak. De amint mi mindennek mögéje nézünk, akkor a felismerés fénye kigyullad bennünk, igen sőt, mi úgy érezzük, hogy FÉNY – világosság a világítás, a megvilágosodás az Örökműködő GONDOLAT birodalmában rejlik. Minden, ami elgondolható, az lehetséges is, még egy álom is.
Nékünk, csak ÖSSZEHASONLÍTÁSOKAT kell tennünk, a megfelelőt odavennünk, s az objektív világot mindazokkal, miket az magában foglal, az ő összes elképesztő sokféleségével az igazi – valódi okra visszavezetni, akkor aztán mi felismerjük a megfelelő Természettörvényeket. Ha mi a GONDOLATUNKAT (a JÓ gondolatunkat) valamire ráirányítjuk, amit mi óhajtunk magunknak, akkor mi fölfedezzük a megfelelő eszközöket az óhajaink megvalósítására, s fölismerjük ama eszköz hatasmódjának törvényeit úgy, hogy a mi óhajunk teljesülésének semmi sem áll útjában.” …
… ,,Más út a VIRULÁSRA JÓLLÉTRE, SZABADSÁGRA és a BOLDOGSÁGRA, mint az újjászületés, nem létezik, s mindenkinek egyénenként magának kell ezt az utat megjárnia.” … (Jézus: ,,… KÖVESS ENGEM”!)
MAZDAZNAN Bölcsesség II.
Azért, valamire VAN A Józan Ész és a helyes szellemi megkülönböztetés képességünk is, azt használatba vételi engedély nélkül is LEHET bármikor, SZABADON felhasználni, az agyunkat, a rendszerezni gondolkozni üzemmódra állítani, és a saját lábunkra állni, a helyes életmód, a helyes testhasználat, mellett ÉLNI és a szokásos összehasonlításokat tenni, az ÉLET ERŐ, EGÉSZSÉG fenntartásban való minőségi felkészülés során. Legyünk Életképesek!

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?