A NŐ A FÉRFIRŐL

A NŐ A FÉRFIRŐL

Na, mond valamiket a NŐ, a férfiről, aki jelentősen más, mint Ő, a NŐ és nem CSAK a testi felépítettségében, de reagálásaiban gondolkodásmódjában is. Így eléggé tesztelhető az igaz rész is, ha tudatosan valaki felül tud emelkedni, nyugodt rálátást szerezni, és alkalmazni a helyes szellemi megkülönböztetés képességét. Persze, a csupán csak az ,,Anyagban hívők” számára már ez merő ostobaságnak, babonának tűnik. Itt a Földön az anyag át szellemiesítése a dolgunk a ssjat lélekfejlődésünk mellett, a SZERETETBŐL való Érettségi Vizsgát is kell tenni, mindent SZERETET alapon reagálni. Jézus is magyarázta követőinek: ,,KÖVESS ENGEM!” Azután még a karmikus ügyek adósságát és rendezéseit is meg kell érezni. A ,,papírformát” csak SZERETET, SZERELEM Fénytestben élő tudat moderálhatja. Sajnos az idegen befolyások, a külső hatások a TUDATOS születés előtti nevelés és a szeretetneveltetés hiánya, a szülői példa jól rosszúl való másolása, a TESTI (bélláz, az étkezéssel bevitt mérgek, vegyi mű gyógyszerek+mellékhatásaik) ÉS A LELKI szennyezettség befolyása. Hozzávehető még a tüneteket nehezen viselő személyiség is, akit még az elektroszmog, ,,G”-k, és a finomenergiák kölcsönhatásai is ,,rángatnak”, sőt a párcserék lenyomatai, a NŐ testében rekedt férfi hormonok kölcsönhatásai melyek a nő haláláig befolyással vannak rá és még a NŐK TEREMTŐ gondolatai, (agyalásai v. képzelgései) ezek is mind, mind egyszerre jelen vannak és hatnak. A stressz, a megfelelési kényszer, a SZERETET nyelv ismerete, vagy alkalmazásának hiánya, mind nehezíti a pár- és egyéb emberi kapcsolatokat, a viselkedési formákat, amik sokszor még ital, drog, és a vészennyezetség miatti agyi irritációkat is okoznak. Ezek a dolgok éjszakai hangoskodások, mulatozások, érzelmi kitörések, tobzódások akár kiméletlen formájában is megjelennek. A Föld egy csodás lehetőségekkel rendelkező tanuló bolygó. A SZERETET TUDATOS alapon való reagálás, a NŐ I-S-ÉG béketeremtő hatásaira, a nagy lehetőségek használatára van szükség. Nőnek lenni nagyszerű LEHETőség ÉS óriási felelősség is. Mert a SZERETET nő, ISTENI Rend Társteremtő is. Olyan szépen lehet ÉLNI.
Szóval, Hölgyeim, nagy lélegzetet kell venni, meditálni, imádkozni, Ho’oponopozni,(Köszönöm! SZERETLEK! Folyamatos meditatív állapotban átéléssel mondogatni.) Jót gondolni, jót beszélni, jót tenni!
Modell:Anna Zemetti
Fotó: Fűrész Zsolt

Olvastad már?

  • JÓ TANÁCSJÓ TANÁCS Szuper jó tanács! Valóban folyamatosan fejlődő NŐKre van szükség, és aki gyereket vállal […]
  • TELE VAGYUNKTELE VAGYUNK Jócskán elszennyeződtünk, akarva akaratlan. Tele vagyunk mérgekkel, […]
  • ÚJ NEMZEDÉKÚJ NEMZEDÉK Az eddigi nemzedékek sok megpróbáltatást kellett kiálljanak. Sugárzások, befolyások, […]
  • EZ A VILÁG SZERETET ALAPÚEZ A VILÁG SZERETET ALAPÚ Galaxisunkban a jobbra forgó rendszer a SZERETET frekvenciája rezgése, Hz. az alap […]

 

Vélemény, hozzászólás?