A HÁZASSÁG HETE 2.

A HÁZASSÁG HETE 2.

A szimbólumok bő tárháza foglalkozik a 2 szív egyé olvadásáról, a férfi és a nő házasságban való közös cél iránti lángolásáról. Nyilván, míg még megtehetjük, azért tegyük, azt, hogy a Tiszta Tudatosság, tiszta akarat (idegen befolyástól mentes), döntése alapján tegyük a mi dolgaink, – és MAGunkat magas értékű, tisztavérű, egészséges felnőtté neveljük igaz emberré, emberpárrá, házaspárrá neveljük, önnemesítéssel, légzésgyakorlatokkal az agyfejlesztésre, a Születés Előtti Neveléssel. Így a házasság és gyermekáldás örömeiben, értékében is részesítsük MAGunkat és az emberiséget. A családtudomány témáiról tájékozódjunk előtte Dr. Hanish írásaiból: „Aki élni és mindig jobban élni akar, meg kell ragadnia az életprincípiumot, s annál ki kell tartania. Az élet princípiuma, vagy az élet végső oka pedig szellemi és nem materiális természetű. Ezért, csak az folytathat helyes életet, aki szellemi álláspontot foglal el, s egyúttal ezen szellemi középpontban kristályosítja az életet, „jó gondolat, jó szó jó tett” által. Akkor aztán Isteni életet élünk s egyúttal önként a természettel összhangban.”

Mivel, az emberiség végveszélyben van, (ráébresztés céllal szólunk, nem a félelemkeltés a cél, az inváziótól, – ami már külső fajok által folyamatban van itt a Földön amúgy is) és borotvaélen táncol minden egyén, ember a szétrombolt egészséges család, nevelés, oktatás miatt. Mindenki a saját józan esze, intuiciója, tiszta tudatú megkülönböztető képessége alapján döntsön igaz-hamis infók felett és maga járjon utána éber tudatossággal, hogy mi a valóság. Minket csak a nyugalom ment meg, a tudatos szeretetteljes emberi összefogás.

„Nos, nékünk nincs már többé mire várnunk, amíg nékünk mások segíthetnének, hanem az örök Törvény felismerése által nékünk az lehetővé van téve, hogy a helyes útra térjünk a mi tulajdonunk elérése végett és a mi isteni örökségrészünk megvalósítására. Minél inkább együttesen ezt a házastársak megcselekszik, annál több polarizációs hely jön működésbe a teremtő gondolat kiterjesztésére és ez annál nagyobbat tud művelni, s annál jobban vonzódik a nő szíve s a férfi érzüléke, hogy magukat az Isten országának a Földön való kiterjesztésére szenteljék, ami legvégül a célja minden emberi óhajnak.

A dualitásnak eme univerzális viszonya képezte minden időben, amikor az ember a tiszta Zarathustrai tant követte, a házasság lényegéről való felfogás alapját. Nyugaton az őskeresztények, vagy gnosztikusok valának az utolsók, akik minden életjelenség dualitásának a felismerését világosan kifejezésre juttatták, s realizálták (megvalósították), amennyiben ők a praktikus értékesítését az „eonoknak”, ahogyan ők a magnetizmus – és elektrizmus ikererőket nevezték, az eon- vagy szicigia-házasságban tanították. Az ellentétes elektromagnetikus állapot egybeolvadása már megteremti a harmóniát, a boldogságot a házastársak között.”… Az idézet, Dr. Hanish Házasság c. írásából van.

A cikk első részét itt találja: HÁZASSÁG HETE I.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?