Húsevés

Húsevés

Az állati hús, mit megesznek, nem más, mint az állat vére és vizelete. A húsban az a vizelet van, mely még nem oldódott fel arra, hogy a hólyagon át kiürüljön. Minden jószág, háziállat betegségekkel van terhelve, akár tyúk, akár marha-juh-disznó stb. Ezen betegségeket az emberek magukba veszik, ezért van aztán a sok kór-kellemetlenség-baj. Sőt szellemileg visszamarad a húsevő ember, mivel az intelligenciák, melyek a 9 hónapos terhesség alatt beléje testesülnek, nem tudnak kifejlődni-kinyilatkozódni. A visszamaradottság mindenütt észlelhető, így csak átlagemberek lesznek és maradnak a húsevők, még ha iskolákat végeznek is, melyek legtöbbször az ő haszonnélküli dogmáikkal-theoriákkal csak improduktív akadémikusságot nevelnek az ő tanulóikba. Sok esetben nem pusztulnak bele a bennük lévő betegségcsírákba a húsevők, de betegek lesznek és maradnak állandóan és szellemileg nem fejlődnek, még ha a kívülről betanult dolgokat minduntalan el is darálgatják maguknak, vagy másoknak. Azért látjuk aztán, hogy azok, kik valóban előreviszik a világot, még ha húsevők is, mindig anyagi, vagy más nehézségekkel küszködve a táplálkozásukban a húst háttérbe szorították-szorítják, tudva vagy öntudatlanul, legalábbis, időnként. Ugyanis húsevés alkalmával a mirigyek gátolva vannak az ő ún. külső szekrécióik leadásában, tehát az agy-idegrendszer frissítésében; és csak arra szorítkoznak, hogy a belső szekréciókat adják le a vérbe, ami által a leadott elemek segítenek a vért némileg tisztán tartva a testet fenntartani és pedig mindaddig, míg az életbacillus által a test e világon megtartható. A tudománynak, ha igazán valódi tudomány akar lenni, még e téren sok felfedeznivalója van, vagyis ama területen, ahol az életbacillus gyámolítható-segíthető az ő működésében, ami által a földi-testi élet tetemesen meghosszabbítható. Ha a tudatos légzésgyakorlást iskolatudósaink magukévá teszik, akkor majd rohamosan fognak előhaladni a kutatások-fölfedezések területén. Persze előbb a zsákutcából, melyben ma beragadva ténferegnek, vissza kell jönni és másik útra kell térni. Nekünk pedig nem kell addig is oly sokat beszélnünk a húskérdésről. Elég azt tudni, hogy a hús egy rész vért és kilenc résznyi vizeletanyagokat tartalmaz, miket megevéskor az ember tápcsatornáján át bevisz az ő szervezetébe. Hogy ezen vizeletanyagokat minő só-elnevezésekkel – megjelölésekkel illetik, az minket hidegen hagy. Érdekes még azt is tudni, miszerint a hús minél puhább, annál több húgyanyagot tartalmaz; minél keményebb-szívósabb, annál kevesebbet. Tehát ne irigyeljük azokat, kik egy hétig elásott – klozetben rothasztott húsokat megpácolva – szagtalanítva magukba betemetőznek. A húsevést elhagyni mindenkinek ajánlatos és üdvös.

Táplálkozási táblázat

Olvastad már?

Vélemény, hozzászólás?