A NŐ BÉKETEREMTŐ II.

A NŐ BÉKETEREMTŐ II.

A Nő a tiszta szeretet, Isteni Bölcsesség Földi tárháza. Megérzi intuitive és tudja, és csak a szíve szerint kell cselekedjen. Mégis a szeretet törvényei nem mindig vannak figyelembe véve, Jézus is azért jött „Nem megváltoztatni jöttem a törvényt, hanem betölteni azt.” Ezért hirdette az Egyistenhitű, Érdek Nélküli Szeretetet. A JÓ ŐS-TEN törvényeit emlékeztetőül hirdette, élte, cselekedte. Itt van a „Ne ölj” A húsevés, mint a bioterrorizmus legdurvább formája. A hibás táplálkozást és a bekövetkező bélláz hatásait sokszor megtapasztaltam, és a szenvedő nők bánatát is, de ezt legtöbbször csak együttérzésemmel tudtam enyhíteni. Most, írásaimmal tájékoztatni, tanítani, – egymást taníttatni kívánom az embereket. (A csillagfold.hu – n bőv.) A Húsevés a bioterrorizmus legdurvább formájaként rengeteg kárt okoz. A jelenleg még ez folyik, – a tudatlanságból, felelőtlenségből elkövetett gondatlan Ön és Közveszélyeztetés. – Most, Földszennyezést, nyomort, negatív rezgésváltozást, energia mintázat anomáliákat okoz. Sőt élethalál harcokat, agressziót, … okoz, az ölés-öletés is. (Még a természeti katasztrófák, szökőár, földrengés, szokatlan időjárások, anomáliák egyik fő oka is, a nagyobb tömegű állat, ember lemészárlása is, hiszen életellenes cselekvés és a Földanyánk megrendül.) Mivel a Természettörvények, amiket Isten a Teremtő lefektetett. – önmagára is kötelező érvényűek. Ok okozati összefüggések vannak. Amit adunk azt kapjuk vissza. Minden mindennel összefügg. Minden egy! Minden Istenből van! Láthatjuk ezért, hogy a sötétség is, a fény, világos megjelenésével lesz jól észrevehető a jelenlegi lebutított érzékeléseink szerint.
Valóban sok manipuláción esett keresztül az emberi lény, persze folyamatosan is szenvedi el ezeket, médiák, hitetések, tekintélyek, befolyásolások, be gyógyszerezések, stb. De, mégis van lehetősége, hatalma ahhoz, hogy mindent jobbá tegyen, még a saját génjeit is manipulálhatja a gondolaterejével, – ha akarja. Még Angyalok is szolgálnak neki. Kell az I.M.A. Ismeret, Megértés, Alkalmazás. Értsük meg, leszámítva az Isteni törvényeket, a Természettörvényeket, mert ezek ok okozati összefüggésben vannak, AZ EMBER SZABAD! Bármit megtehet, bármi lehetséges a számára. Még önmaga jobbá tétele is. Joga, lehetősége, képessége, Isteni segítői is vannak hozzá. Ez az, ami elfedésben van, mert a figyelme terelve van, ezért kell a szívgondolataira, az Isteni önvalójára hallgatnia. Még a jelen megélhetési rabszolgaság igavonását is leteheti. Az egész Föld az otthona. Mehet oda, ahol a két kezével, Isteni bölcsességgel még megteheti a szíve vágyát. Eladni a panelt a Faradey-kalickát, egy tanyát venni, ha nincs pénz elég, akkor elszegődni egy ökotanyára, önfenntartás, önellátás megtehető. Vagy fogjanak össze tízen. A robotok nem állják útját, ugyan vannak itt Földön kívüliek jócskán, de az egyén szabad. Csak a Földhöz kötött lelkek, a Materialista vallás hívei akarják hatásukat gyakorolni a Mennyei Lelkeken a médiák által. De emlékezzünk: a fényből jöttünk és fény vagyunk. Most tehetünk Érettségi Vizsgát szeretetből. Azért, hogy mindenre és mindenkire szeretet alapon reagáljunk. Tehát, nyugalom az ember alapjában jó, – A JÓ ŐS-TEN Teremtő teremtette. Minden okkal van, az ember földi, anyagi megtapasztalására, fejlődésére, lelke épülésére történik, történt és történni is fog. A Föld mintegy lélekóvoda. Egyedi hely, mint ahogy minden ember is egyedi lélek, így a lélek alkotta testi ember is az. Gyakorolhatjuk magunkat, „Türelemmel tekintek embertársaim fejlődésére!” Lehet, tévedések vannak az írásaimban, meg hosszú szöveg, mégis bízom benne, hogy az önök elnézése nagyobb lesz, mint az én hibáim nagysága. Kérem, nézzenek utána saját maguk mi a valóság, mert csak az a tudás, igaz érték, amit mi magunk megtapasztaltunk. Pl a Krisztusi böjt is, a vegetárius étkezés, önnemesítés, … A böjt, – megcsináltam, segít, tapasztalati szakértőként mondhatom, csupán napi fél liter desztillált vízzel is életben lehet maradni, nemcsak a kenyérrel él az ember. Jézus tudott valamit: hogyan kell Krisztussá lenni. Újjászületetté.
„Néktek, annak az élő víznek általa kell újjászületnetek, amely testetekben csörgedez.”, mondja a Mester Jézus. Majd: „Ha nem születtek újjá a Szent Lélek vizéből és tüzéből úgy soha nem mehettek be a Mennyeknek Országába.” Jézus a Kelet szimbolikus, jelképes beszédmodorát használja az élő víz áradásá” – n és a Szent Lélek vizé” –n az ivarmirigyek által kitermelt váladékokat kell értenünk, amelyek gátlás nélküli fejlődés esetén, hormonok formájában a vérbe ömlenek.

A cikk első részét itt találja: A NŐ BÉKETEREMTŐ

Olvastad már?

  • NEM CSAK OLTOTTAKNAKNEM CSAK OLTOTTAKNAK EGESZSÉGESEKNEK, OLTOTTAKNAK! A TE TESTED CSAK A TIED! HA EGÉSZSÉGES VAGY AKKOR IS […]
  • ,,BOLDOGASSZONY” KÉPZÉS,,BOLDOGASSZONY” KÉPZÉS E 2 erénnyel BÁTORSÁG, REMÉNY! Gondold csak meg! Ez NAGY lehetőség és elérhető, […]
  • TÜKÖRTÜKÖR HÖLGYEIM, URAIM! Tisztelettel kérem Önöket, néhány percre tegyenek félre mindent, és […]
  • MAGYAR NŐNAPMAGYAR NŐNAP AZ IGAZI MAGYAR NŐNAP Március 24. A NŐ, a Nőiség Ősi princípiumának misztikus […]

 

Vélemény, hozzászólás?