A NŐ, BÉKETEREMTŐ!

A NŐ, BÉKETEREMTŐ!

Emlékezzünk! A nőnek mindig a békességre, kiegyenlítésre, bajok elsimítására kell törekednie.
A nő, az egyetlen olyan teremtői lény, akinek a jó gondolatai, érzései, kisugárzása, a pozitív szívtere a világra is, a férfire is jó hatással van, akár tudatosan, vagy épp öntudatlanul sugározza is ki azt. HA, A NŐ boldog, elégedett, egészséges, akkor a puszta léte által is elegendő az Aranykor megszüléséhez, sőt az aranykor tiszta gyermekeinek megszüléséhez IS. Mivel ő, kapott Isteni Teremtő Erőt, Társteremtő lett! Emlékezzünk erre is. Bármilyen bölcs, igaz írásokat is olvasunk. A nő = Isten Szent Lelke a Bölcsesség, – még, ha ennek nincs is mindenkor tudatában. A szívünkkel gondolkodhatunk, – nem aggyal, egóval, külső befolyásokkal kellene. A jobb világ a saját szívünkben kezdődik. Sok részlet ismeretlen még az ember előtt, egyéni saját maga előtt is. A lényeg az, „A boldog vég elkerülhetetlen”. Tehát Nyugalom, befelé az isteni önvalóra figyelve, átgondolva többre jutunk. Nem bűnös az ember eredendően, – a mai tudásom szerint. Amikor még közvetlenebb megtapasztalásban, kommunikációban volt Teremtőjével volt, vagy Angyalai segítségével „irányította” az embert, nyilván beleteremtette, amit a „bölcsek”, vallások, vezetőik, félrevezetőik felrónak neki. Hiszen a materiális megtapasztalásokhoz földi test kellett, így a testet öltéshez segítőket, Angyalokat is adott neki, mondván: „Szolgáljátok őt, mert ő az én gyermekem!” Vagyis, az ember, megtapasztalások érdekében az energiákat, erőket, tudást, a minden tökéletes és nagyszerű helyett másra is használhatta, sőt, ehhez segítőket is kapott.
A nő szerencsés helyzetben van most, ugyan a jogar Isten kezében van, de a kormánypálca a nő kezében, A NŐI PRINCÍPIUM HORDOZÓIBAN, – van itt a Földön. Még akkor is, ha a Mindenható, a természettörvényeket megalkotta. Sőt, ha a földi „hatalmasságok” háttérhatalom stb.-k folyton „terelnek” is minket. Minden ember multidimenzionális, multipotencionális lény. Megteheti, hogy a megtapasztalások során, – mivel, „Isten leszállt e világot nézni te szemeiddel….” alapon, a saját egyedi látásmódján, az ő tudása lámpásának fénykörében nézelődik, – lát, – Tájékozódik, Tapasztal, Tanul és Tanít – ja társait.
A NŐ intuitív, érzelmi lény, megérzi és tudja, és jó, ha így is cselekszi a jó emberek dolgát, erkölcsös, etikus módon. Születés adta joga, hogy a magas, női minőséget élje (F.Q.). Lehet szűzen is foganni, első érdemes férfire tekintve, és magát adni, kiegészíteni őt, magához felemelni, és a méltó férfit, a testének templomába fogadni és az oltárához engedni. Hiszen benne van Isten Szent Lelke a Bölcsesség. A Nő, szívével kell, hogy gondolkodjon, és a szerint is cselekedve, de amikor megérzi és tudja, – és mégis elkezdi használni az agyát, rágódni, – kisiklik könnyedén. A nőnek is, mint minden embernek csak az ő Istenét kell szolgálnia.

Olvastad már?

  • TÜKÖRTÜKÖR HÖLGYEIM, URAIM! Tisztelettel kérem Önöket, néhány percre tegyenek félre mindent, és […]
  • A SZERETETA SZERETET A SZERETET HATÓ ERŐ A SZERETET A LEGNAGYOBB GYÓGYÍTÓ ERŐ! A szívben a fényMAG, a […]
  • AGYALÓKNAK, BIZONYTALANKODÓKNAKAGYALÓKNAK, BIZONYTALANKODÓKNAK FONTOS, hogy ilyen figyelmes, önkontrolos, FELELŐSSÉGTELJES legyél. LEGYEN A DÖNTÉSED IS […]
  • JÓ TANÁCSJÓ TANÁCS Szuper jó tanács! Valóban folyamatosan fejlődő NŐKre van szükség, és aki gyereket vállal […]

 

Vélemény, hozzászólás?