A NŐ, ÉS A MELLEI ÖNGYÓGYULÁSA

A NŐ, ÉS A MELLEI ÖNGYÓGYULÁSA

Ha a testünket mi meg akarjuk szabadítani minden tisztátalanságtól (betegségtünetektől) eközben nekünk nemcsak, hogy minden hibás gondolatot, hanem annak csíráját is száműznünk kell magunkból. SÖPÖRJÜK KI A TEMPLOMOT (magunkat) belülről kifelé, újítsuk meg teljesen, és így adjunk lehetőséget az élet áramának, hogy akadálytól mentesen áramoljon belénk és rajtunk keresztül. A Feltétel Nélküli Szeretet erejével, és a helyes, ritmikus légzés erőivel, ez úgy hat, mintha mágia, vagy varázslat volna. Röviden ez, és a ritmikus légzés, olyan egyszerű, hogy nekünk már bölcsnek kell lennünk, és képesnek, hogy ezt azonnal fölhasználjuk – akár a kézrátétel is –, jelenlegi viszonyainknál. Sőt, gyógymegelőzésül is kiváló módszer!

A női mellgyógyászat csupán a szeretetteljes kézrátétellel, már minden előképzés nélkül is felszívódtathatja a rákos daganatot, amit az orvos diagnosztizált és műteni akar. Miért ne alkalmaznánk a helyes, természetes módokat, amikor csak a masszázzsal, kézrátétellel, öleléssel is könnyedén karbantartható a női mell?! Elmondom, mit csinálj: Keress egy olyan férfit, aki szeretettel van irántad, törődik veled és masszíroz. A melleidet körkörösen, középerősen, pár csepp olívaolajos kézzel naponta kétszer, reggel-este minimum 20 percen át masszíroztasd, de inkább 40 percet. Ettől vérbő, és ruganyos lesz. Te tudod, érzed a legjobban, mint nő, érzelmi lény, sőt nagyon is jól érzed, hogy csak a szeretet, és az igaz, valódi törődés, az a legfőbb igényed, amit elsősorban a tested érintésével igényelsz, sóvárogsz. A szeretetnyelvek ismerete a párkapcsolatban és az érintéses gyógyászatban lényeges. Minden ajánlást a magad józan eszével használj, és mindig a szíved szerint cselekedj!

A női mell az önátadással, az adással is kapcsolatos. Hiszen a szopós baba táplálása, és a szeretkezésben a férfi és a saját örömérzés fokozására alkalmas inger felvevő terület. A nő, akinek a nőiségével problémái vannak, és gyermekkori traumák, verbális vagy fizikális támadások érték őket, hajlamosak a lélek üzeneteit daganatokban manifesztálni, ha az a trauma feldolgozatlan maradt. A tünetek, a feszültségek a stressz hatására még intenzívebbek lesznek. Sajnos, míg a nő által a teljességükben feldolgozatlanok a traumák, addig időnként visszatérnek a tünetek is, dacára az értő gyógyításnak.
Te, mint nő, érzelmi lény, tudod jól, hogy a gondolataid, a félelmeid, a megfelelési kényszer, a sok betegségreklám miatti aggodalom őrli az idegeidet, és az a feszültség, bántalom a mellizmaidban is görcsöl, majd ott lerakódások keletkeznek, amik csomókká duzzadnak, sőt porcosodhatnak is, ha tovább magadat félelemben tartod. Minek akarnál mellműtéteket meg durva, barbár, orvul való kórházi ártalmakat kierőszakolni magadnak? Elegendő, ha csak normálisan gondolkodsz, helyesen étkezel, kitisztítod a véred, 1 és 3 napos böjtöket csinálsz időnként és naponta masszíroztatod magad egy férfivel. Ennyi! Emlékezz, te fontos, értékes lélek vagy, aki testet öltött a fizikai megtapasztalások érdekében. Szeretetből érettségi vizsgát tenni, mindenre szeretet alapon reagálni. A házi feladatod csak ennyi, mondd ki az igényeidet, használd, gondozd a tested helyesen és merj helyesen, a szíved szerint élni!

Olvastad már?

  • ÓVATLAN UTAZÓÓVATLAN UTAZÓ Ez a tájékozatlanok, tudatlanos módszere az óvatlan utazás. Nyisd ki a szemed, ébredj, […]
  • NŐKÖSZÖNTŐNŐKÖSZÖNTŐ A NŐI PRINCÍPIUM KÖSZÖNTŐJE! A NŐK KÉRÉSÉRE: EGÉSZ ÉVBEN LEGYEN NŐNAP! KÍVÁNOM, […]
  • A NŐ FELELŐSSÉGEA NŐ FELELŐSSÉGE Részlet, Dr Hanish írásaiból: „Ha mi az élettörvények tekintetében tisztába jövünk, […]
  • Köszöntelek, Női lény!Köszöntelek, Női lény! Amit egy nőnek tudnia kell, vagy tudnia érdemes Alapból ismerje, tudatosan élje a magas […]

Vélemény, hozzászólás?