A NŐI PETEFÉSZEK ERŐMŰ, ÉLETENERGIA GENERÁTOR!

A NŐI PETEFÉSZEK ERŐMŰ, ÉLETENERGIA GENERÁTOR!

A Női lét bio életenergia „reaktora”, életenergia generátora a petefészek a nő számára és ennek a nő haláláig folyamatos jó működésére van szükség a Nő számára. Sok nő tapasztalja, hogy nehéz helyzetekbe kerül, hogy a női gazdasszonyi minőségét nem tisztelik, hogy őt bánják, – ez az ő ható erejének a gyengülése, szervi alulműködése miatt van. Ez az egészséges testi, szervi működés, sajnos sok nőnek nem adatik meg, – a havi tisztulás, havi bajjá, majd havi kóros vérzéssé fajult, életerői, életenergiái elfolynak. „A női betegségek között a főbaj a Nő tisztulása lett.”– „Ha elkezdünk helyesen gondolkodni s az állapotokat igazán felismerjük, akkor meg tudjuk s meg is fogjuk szabadítani magunkat abból (átlag beteg állapot): a helyes gondolat minden eredménynek az oka.”
A NŐ HÓSZÁMA (Dr. Hanish Újjászületéstan c. könyvéből idézetek.)
„Az idők folyamán hanyagságból hozzászoktunk, hogy beteges állapotokat, nemcsak, mint elkerülhetetlen valamit tekintsük, hanem egyenesen természetesnek vegyük. Érzéketlenül és egykedvűen megadjuk magunkat az állítólag előre meghatározott sorsunknak. Ilyen hamis gondolkodásmód pedig mind csak lejjebb visz bennünket a romlás lejtős útján, s megfoszt erőnktől s belátásunktól, hogy ezen állapotból magunkat kiragadhassuk.
Fájdalom betegségek nem szükségesek, nem természetes dolgok, hanem természetellenesen csak annak a következményei, hogy a természettörvényeket tudatlanságból és elhanyagoltságból áthágtuk. Ha elkezdünk helyesen gondolkodni s az állapotokat igazán felismerjük, akkor meg tudjuk s meg is fogjuk szabadítani magunkat abból (átlag beteg állapot): a helyes gondolat minden eredménynek az oka. – Egészen különösen helytelenül gondolkozunk manapság a számtalan női bajok felől: Mint az Alpok úgy nyomja a hamis gondolkodásmód a mi egész jelenkorunkat.
Az un. női bajokat, mint valami magától értetődőt fogadja el, mintha azok az ő lényében rejlenének, mintha a sorstól volna úgy határozva és annak megadja magát. Mi, azt manapság egész természetesnek tekintjük, hogy a lánynál az érés kezdetekor a szomorú, a haszontalan serdülőkor beköszönt, – a fiúk kamaszkorának megfelelőn: hogy a nő később érzékies lesz: hogy a havi tisztulás kínokkal, nagy vérveszteségekkel jár, a nőt legyengítve s beteggé téve. Az, hogy az áldott állapot, (viselősség, „terhesség”) a nőre nézve a fájdalmak ideje: hogy kínok közt szül, s közben a halálhoz közelebb van, mint az élethez. Hogy a változás évei az ő bajaikkal a földi teher egy részét képezik, melyet a nőnek elkerülhetetlenül viselnie kell.
– Pedig ez a nézet épp úgy beteges, mint maguk a bajok. A bajok nem természetesek, hanem az elfajulásnak a gonosz jelei. A nőnek össze kell magát szednie, s ki kell magát dolgoznia eme bukott állapotból, mely őt magát, az egész Népet, az egész fajt visszaveti. Visszaesés, fájdalom és betegség nincsenek a Természetnek, s az ő Teremtőjének fejlődési tervezetében. – Csak ha a nő összeszedi magát, s a személyi szabadság hiányának ezen állapotából megváltja magát, találhatja meg ismét az ő igazi helyét s értékesíthetni újra az ő eredeti Női lényegűségét az ő környezetének a hasznára, – mialatt az ő finomabb érzékeit, különösen a benső sugalmazás érzékét, újra megtanulja használatba venni.
– Föltekinthet a görög papnőkre Delfiben, s a Veszta papnőkre Rómában és megvizsgálhatja önmagát és bebizonyíthatja önmagának, hogy azok az ő magasra fejlett benső sugalmazási érzéküket, hatalmas befolyásukat csak azon körülményeknek köszönték, hogy nem öregedtek, hogy az örök ifjúságot megtartották. Hogy ez a titok miben áll, azt az előző fejezetben láttuk, vagyis az életnedvek átváltozásának és ehhez szükséges testápolásnak a titka.”
A női test, ha jól van, a női agy, a gondolkozás lényeg az kiterjesztett állapotban van, a teste generátora erőműve is tökéletesen működik, rendkívüli képességeket hordoz. Amúgy is egy multidimenzionális multipotencionális lény az ember. Ehhez jön a női agy jobb agyféltekés, és sokszor két agyféltekés működése, ilyenkor a férfi, ha vele szemben megy, úgy érezheti, hogy a nő meghekkeli az agyát. A Nő képes a férfit úgy manipulálni, hogy az szinte felrobbanna a dühtől, vagy akár ostobaságot is megcsinál, minden logikai megfontolást mellőző dologba is belemegy. Ezért fontos, hogy a nő, kislánykorától helyesen legyen nevelve, étkeztetve, hogy elkerülhesse a béllázat, élősdieket, agyi irritációkat, képzelgés, féltékenység, és a diszfunkciókat általában. Mindannyiunk túlélése a női petefészek teremtőerőktől függ.

Olvastad már?

  • TELE VAGYUNKTELE VAGYUNK Jócskán elszennyeződtünk, akarva akaratlan. Tele vagyunk mérgekkel, […]
  • AZ ÉLET SZOLGÁLATA, A NŐ ÁLTALAZ ÉLET SZOLGÁLATA, A NŐ ÁLTAL A NŐ, a Nőiség Ősi princípiumának misztikus teremtői jelenléte örök, - az aktiválása a […]
  • FÉRFIAK RÉSZÉREFÉRFIAK RÉSZÉRE Természetes szépségében, Ő, a NŐ Isten Szent Lelke a Bölcsesség. S te Nő, lásd magad […]
  • LA NOBLA KUNUNUIĜO SANIGASLA NOBLA KUNUNUIĜO SANIGAS La bildon, mi „pruntis” de Andreo Cseh, helpe de: Internacia Esperanto Instituto. […]

 

Vélemény, hozzászólás?