NŐI NEMI ÁPOLÁS 2

NŐI NEMI ÁPOLÁS 2

Nagyon sok nő szenved a változó kor tüneteitől. Hormonzavarok, csontritkulás, hőhullámok… – csak hogy néhányat említsünk. Hogyan viselik ezt a hölgyek? Egy részük tablettát szed, mások csak beletörődnek és szenvednek.Vannak olyanok is, akik örülnek, hogy már nem menstruálnak többé.

De vajon belegondolnak-e, hogy a menstruációjuk elmaradása azt is jelenti, hogy testük nem szabadul meg többé ezen módon is a méreganyagoktól? Ezáltal az öregedés, hanyatlás egyre inkább bekövetkezik. Csökken az életerő, vitalitás.

Női nemi ápolásTehát a cél az, hogy mindezek ne következzenek be. Van rá megoldás, s nem is ördöngősség. Az alábbiakban ismertetjük.
Mivel az életenergiáink legfontosabb után termelői a nemi szerveink, ezért a legnagyobb gondosság és figyelem illeti meg őket. Mintegy „dinamó”, egyszerűen szólva, ami a nemi elektrizmust és magnetizmust termeli. Itt most kicsit kivonatosan, tömörítve leírjuk az életerő fenntartásának, fokozásának egyszerű, természetes, egészséges módját, a női nemi szervek részére. Ez a kis tudás is elegendő a helyes nemi működés elősegítéséhez, az életerők, fiatalosság, egészség fenntartásához, ha megteszi egy nő.

Az altest szerveinek élénkítő kezelése forró borogatásokkal és hüvelyöblítésekkel. A hüvelyöblítéseket jobb este csinálni és 10 napon át folyamatosan. Használjon a nő 1-9 liter 44°C melegvizet, amihez kis kálium-hipermangánt adjunk, hogy rózsaszín, vagy világos piros legyen a víz tőle, vagy 3-5 csepp eukalyptus olajat. Körömvirág tea is alkalmazható. Ha literenként számítva 1 evőkanál sót veszünk, feloldva ez fertőtleníti, erősíti a nyálkahártyákat. Ugyanezzel az oldattal a nemi aktus után egy órán belül végezve természetes fogamzásgátlóként is működik ez a forró sós vizes hüvelyöblítés. (Az 1-2. nap után is erős vérzésű menzesz idején ez elvégzendő! Mert, ugyan ez az oldat alkalmas a nyálkahártyák letisztításához, erősítéséhez, főleg amikor a méhszáj nyitva van, ekkor a nő érdekében elvégzendő ez az öblítés 9 és 1/2 liter forró, sós vízzel, a gyógyszertárban kapható komplett irrigátor edénnyel.) Ha a székletürítés még akadozik, nem normalizálódott (minden étkezés után 15-20 perc után székletürítésnek kell lennie, plusz reggel ébredés után), akkor a végbélre forró borogatásokat kell tenni, esetleg jó meleg tiszta vizet, sok gyógyteát inni és minden étkezés előtt 1/2 órával testmeleg vizet inni és az ételt jól, hosszan megrágni. Mert a bennrekedt pangó széklet a vastagbélből közvetlen szennyezi a nemi szervet a nedvesség felszívódása által. (A beöntésekkel megelőzhető ez.) A hüvelyöblítés után az altest egy kicsit fekve megemelt helyzetében, üvegfecskendővel tölgyfakéreg bort juttassunk be. Ezt jó, ha néhány óra hosszat benntartjuk. Kezdetben 1 evőkanállal, majd 5 napon át folyamatosan növelve, utána tíz napig csökkentve tegyük (1-2-3-4-5-5-4-3-2-1). Ezt helyesen alkalmazva, mindig 1-1 evőkanállal szájon át meg is kell enni. Öngyógyító folyamatok a legnagyobb haszonnal vannak az egészségre nézve. A tölgyfakéreg bor készítése: egy kb. 2 literes üvegedényben 50 gr őrölt tölgyfakéreghez 1 üveg (7dl) vörösbort adunk, majd a keveréket jól összezárjuk és 24 órán át állni hagyjuk. Használat előtt átszűrjük és testhőmérsékletre melegítjük. A meleg hüvelyöblítések lazítólag, fesztelenítőleg hatnak a méhre, gyomorra, a belekre, májra és a vesékre is.

A fenti időszak alatt, és bármely időben is lehet alkalmazni az itt leírt forró borogatásokat. Az itt leírt forró borogatásokat, ami a luteinképződést is segíti, így csinálhatjuk: Kb. 3 liter, forrásban lévő vizet a kezünk ügyébe téve, 1 kisméretű törülközőt, sodrás szerűen, hosszában hajtogatva a közepénél mártsuk a forró vízbe. Majd a bemártás után a két száraz végénél fogva kicsavarjuk, majd lassan, óvatosan közelítve a kezelendő testrészre (pl. a petefészek helyére az altesten) helyezzük. Eleinte nagyon óvatosan, érintgetve, vigyázva, hogy a bőrfelületet meg ne égessük! Amikor már felmelegedett és jobban bírja a forróságot, akkor már szorosan is fokozatosan oda is nyomhatjuk a kezelt testrész felszínéhez. Ismétlési idő fél perc. Ezt erős bőrpirosodásig, a felület erős izzadásáig kell csinálni. Közben, mikor hűl a kendő természetesen az előzőleg írt bemártást ismételni kell. A forró kezelést, egy hidegzuhany, vagy hideg vizes lelocsolás, vagy jéggel való bedörzsölés kell, hogy kövesse. Ezt a műveletet (forró-hideg kezelés) legalább 3x végezzük el egymásután, majd a kezelt felületet jól szárítsuk le és enyhe körkörös kézmozdulatokkal, újbegyekkel olajozzuk be paraffin-, édes mandula-, vagy avokádóolajjal.
A forró kezeléseket az alábbi módon, helyeken és sorrendben csináljuk a jó hatás érdekében:
1. Guggoló helyzetben (teljes talpak a talajon) a végbélre,
2. Állva a jobb majd a bal petefészek táján,
3. A szeméremcsont fölött,
4. A külső nemi szervek fölött,
5. Az atlaszcsigolyánál (a koponyát tartó gerinccsont),
6. A farcsont fölött a keresztcsontnál.
Általában a kezelésre fél órát szánjunk. Az általában használt forró pakolások, forró vizes palackok nem élénkítenek, mint a fenti javallott helyes alkalmazás, hanem petyhüdté tesznek. Ha a tudatos nő ezen a módon ápolja életvize kútfőjét, a havi ciklus nem lesz többé teher a számára, sőt frissességet, fiatalosságot élvezhet és hosszú termékenységet is. Ezen a módon fiatal, fiatalon tartott női test lesz a jutalma, fiatalos szellem, tiszta tekintet, életerők, testi erők és életöröm fokozódása, nőiségének ragyogása kíséri életét, ami még idős korban is minden mással felér.

A gerinc helyes tartása életbevágóan fontos, mert a test ideális karbantartásához először a keresztcsontot kell helyre tenni, hogy a káros ferdülések romboló hatását elkerülhessük, és a terápiák legjobb hatásfokát elérhessük. Amíg a gerinc, a csigolyák nincsenek a helyükön, addig minden pirulás, orvosi beavatkozás, műtéses kezelés is csak a tüneteket enyhítheti, de a valódi, tartós gyógyulást nem hozza meg. Ez a tudás hatalom a nő számára élete, egészsége kézben tartásához. Ha önnön maga és a társadalom felemelkedése is szívügye, tudatosan, örömmel, helyesen kezeli magát, tájékozódik, tanul, tanítja nőtársait, akkor méltán nevezheti magát igazi nőnek. Mert, minden egyén, nép, nemzet, társadalom, olyan magas szintjén van az ő fejlődési fokának, amilyen magas szinten kezeli a nőket, anyákat, gyermekeket, a rászorulókat, és a természetet. Ha a nő még hozzáveszi a napi reggeli harmatos füvön, puszta földön mezítláb járást, a friss tiszta levegővel átszellőzteti a tüdejét, sok mélykilégzéssel, helyes légzéssel, helyes, tudományos, leölt állati eredetű táplálék mentes étkezéssel, böjtökkel, tisztítókúrákkal a szennyeződéseket, salakokat, eltávolítja, jót tesz vele. Sőt, ha elkerüli a teste elsavasodását, és a maga testét karbantartja, akkor a saját és az emberiség felemelkedéséhez, az önnön maga női méltóságába való visszahelyezésével az Aranykort is megszülheti!

A férfi nemi ápolásról itt olvashat.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?