A SZŰZIES ÉLET, ÉS NEMI KIELÉGÜLÉS

A SZŰZIES ÉLET, ÉS NEMI KIELÉGÜLÉS

Mindkettő nagyon FONTOS az ember életében ezért, az Anyák, a szülők utódaikat nyíltan, és őszintén fel kell világosítaniuk teljes körűen a nemi élet kérdéseiről. A gyermek, utánzással tanul, és az őszinte, nyílt anyai tájékoztatás nélkül hiába várjuk utódaink boldogulását. A kisgyermekkortól a helyes, való tudás átadása kell legyen, és a jó példamutatáson keresztül minden lehetséges témát érinteni kell. Az ellenkező neműekkel való helyes bánásmódot is oktatni kell a kezdetektől.
Tudnia kell a nőnek az ő valós értékét, hogy sokkal többet ér, mint egy egyéjszakás kaland. Tisztítani kell magunkat energetikailag, a nőknek főleg a méhüket, SZAKRÁLIS TEREMTŐ EREJE székhelyét és a szívüket. A NŐ nem is tudja, hogy energetikailag, szellemileg és érzelmileg milyen hatások játszódnak le a testében, energia rendszerében, a más emberekkel való kapcsolódások során. Arról, hogy milyen energia lenyomatok vannak a méhben, – ha többször több partnerrel élt már nemi életet, – így egyszer csak arra eszmél fel, hogy valami probléma van a nőiességével, a nemi szerveivel. A korszellem megkívánja, hogy az emberiség a tudatosságra, arra a szintre lépjen, hogy a helyes, valós tudást a szexről, a párkapcsolat, házasság előtt már megtanulja. A harmonikus élethez hozzátartozik a kiegyensúlyozott nemi élet, és ehhez a Karezza oktatása, ami a legoptimálisabb formája a nemi életnek.
A Női Méh, az egy katalizátor, ha nem jól működik, akkor összeomlik a család is, mint egy kártyavár, – nemcsak a női lét örömei. Mondhatni, amit a Nő Méhe tud, azt tudja a nő is, – és viszont. A Nő Méhe az ő Szent, magasztos teremtő alkímiai tégelye, a nemi szervei az ő életerő erőműve, – a szekrétumai a megifjító, regeneráló elixírje, az életvize forrása. A Nő szüli az Új SZERETETARANYKORT, A TEREMTŐ MÉHE, SZAKRÁLIS NŐI EREJE ÉS SZERETET SZÍVTÉR KIÁRADÁSA által. Az Új Aranykort, a jövő minőségi szeretetembereit a napi örömök sokaságával teremtik a nők. Egy romolhatatlan SZERETET SZERELEM Fénytestben élő tudat vagyunk. Boldogan élhetünk egy valódi újjászületett romolhatatlan testben itt, a Kárpát-medence Fényhonban.
„Ma éppoly kevéssé értik a szeplőtelen fogantatásnak, és cölibátusnak, vagy virginitásnak a lényegét, mint más időkben, amikor a nemi élet kérdéseit, mint valami mellékes dolgot kezelték, vagy éppenséggel lebecsülték.” „A valódi egészséges cölibátus független a kortól azonban a feltétele az, hogy a szaporodási mirigyek még működjenek és a szeplőtlen fogantatás következtében az ő szekrécióik nemesedjenek, és testben új kiegyenlítődéseknek, egybekeléseknek, alapjául szolgáljanak, az élet meghosszabbítására, és megfiatalítására és az ittlét legmagasabb céljának az elérésére.” Dr. Hanish Újjászületéstan (A helyes nemi élet,- nemi ápolás tanítandó!) részlet.
Minden a nőkön múlik!” Dr. Hanish

Olvastad már?

  • ,,BOLDOGASSZONY” KÉPZÉS,,BOLDOGASSZONY” KÉPZÉS E 2 erénnyel BÁTORSÁG, REMÉNY! Gondold csak meg! Ez NAGY lehetőség és elérhető, […]
  • JÓ TANÁCSJÓ TANÁCS Szuper jó tanács! Valóban folyamatosan fejlődő NŐKre van szükség, és aki gyereket vállal […]
  • TELE VAGYUNKTELE VAGYUNK Jócskán elszennyeződtünk, akarva akaratlan. Tele vagyunk mérgekkel, […]
  • ÚJ NEMZEDÉKÚJ NEMZEDÉK Az eddigi nemzedékek sok megpróbáltatást kellett kiálljanak. Sugárzások, befolyások, […]

 

Vélemény, hozzászólás?