BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK!

BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK!

Találd meg a saját utad! Bízz magadban, a szívgondolatodban, az Istenszellem vezet. Tájékozódj, Tanulj, Tapasztalj, Taníts! Mindenki szerezzen saját tapasztalatokat is, a józan eszére hallgatva a helyes szellemi megkülönböztető képessége használatba vételével. Mint az köztudott, az állat nem tudja életmódját és életberendezéseit megváltoztatni. Vagyis az övénél magasabb frekvenciákat elviselni. Az ember azonban képes magát egy oktáv erejéig másfajta rezgésekre átállítani, és ezt károsodás nélkül elviselni. Ám az embernek is a testét érdemes alkalmassá tenni, ezen változások előtt.
BOLDOGSÁGOT MA IS, ÉS, IGEN, – MINDENKINEK!
A Boldogság bennünk van. A Szeretet szívtér kiáradásával sugározzuk ki a környezetünkre. Az Új Aranykor, a Nők napi örömének megteremtésével máris megvalósulhat, amennyiben a kritikus tömegű szeretetteljes nők Tudatosan kiárasztják ezt a környezetükre, a Boldog Elégedett Egészséges lényüket. Aki, ami a létben van kiáraszt. Még a Szeretet Alapú, Tudatos Társadalmi Rendszer kiépítése is a Nők egészséges erős nemi szerveinek, a nemi elektromagnetikus Teremtői térerejének hatására alakulhat. Ők megszülhetik az Új Aranykor szeretetgyermekeit, szülhetnek Istengyermekeket, Krisztusgyermekeket, akik felnövekedve Szeretetemberként élnek, Szerelememberként.

A Magyarság, a Nép, az EU sorsa a Magyar Nők Teremtői Méhében és a konyhában dől el, – „Azzá leszel, amit megeszel!” Magyar, ébredj és ébressz föl másokat. A Női test, élő Templom. Abba dög, állati nem való, a vértisztasága megőrzendő! („A jövő vegán.” Martinus) Ezért, csak Női önazonosság tudattal, felelős, tudatos, egészséges, magas értékű Nők, magas értékű szülők vállaljanak gyermeket, hogy minőségi utódok jöjjenek a világra a születés előtti neveléssel. A Szakrális Női öntudattal, az egészséges, tiszta helyesen ápolt nemi szervek által. Hogy a Nő tudata és Teremtői Méhe kapcsolata meg legyen, növényi alapú étkezést kell folytatnia, mert az egyéb, és a húsevés okozta mérgezettség meggátolná csak. (Ősi Magyar tudás!) Ez az önmérgeződés a valós érzékelést, igaz együttérzést, befolyásmentességet gátolja.
A Női Méh, az egy katalizátor, ha nem jól működik, akkor összeomlik, – esetleg a szervrendszer és a család is, mint egy kártyavár. Mondhatni, amit a Nő Méhe tud, azt tudja a nő is, – és viszont. A Nő Méhe az ő Szent, magasztos teremtő alkímiai tégelye, a nemi szervei az ő életerő erőműve, ezek az újjászületési szervei fontosak, – a szekrétumai a megifjító, regeneráló életelixírje, az ő életvize forrása. A helyes Légzéssel, Táplálkozással, Mirigyápolással a jó egészség és termékenység a nő haláláig fenntartható.
A Nő fogantatása a Nap első sugaraival, a reggeli kipihent, hat héten át előkészített, tiszta testek, és tudatos elméjű, szerelem alapú, a legnagyobb örömkiáradásban, szenvedélymentes aktusa, a gyermek nemének előre meghatározásával, megfelelő módon együttműködőn. Koncentráció! FOHÁSZ/IMA 15 perc, – ezáltal létrejön a Polarizáció, a megfelelő előkészítése a Női hüvelynek (akár egy órán át) utána rövid aktussal foganni. A fogantatás után csak a Nőn múlik minden! Csak a Nő tudja összetartani a családot ez az ő szent küldetése! Természetes úton beavatással megszülni utódját.
A csak örömszerzéskor a Női test, a hüvely az órás előkészítéssel, lehet 2 óra szex, s a nő méhszájával kontaktusban a nemi elektromagnetizmus cseréjével, majd 2 óra simogatódzás és teljesen polarizálódik az ember. Az ágy lábai alá szigetelésként üvegpogácsákat érdemes rakni, és arra is figyelemmel lenni, hogy a takarók sem érintség a földet az ágyról lelógva, mert elvezetnék a pár által felhalmozott töltést. A stressz mellett, a feszültségek az emberben, az egymás nemi elektromagnetizmus cseréje nélkül, különösen a Női testben, a testi nemi gondok a polarizáció hiánya miatt vannak. Áldás, Hála reggel-este. Naponta a Női test leföldelése, a férfi által való ölelése, – vagy faöleléssel, harmatos füvön mezítlábas sétával, természetes vizekben mártózással lehetséges. A felkelő nap első sugaraiba, (a horizonton napszálatkor lebukó nap fényében is) abba tekintve arany képződik a testében, s a Nő számára az ezüst ékszer való, a nőiségét erősítendő, – a Nap energiáit hordozó, fénymagokból, sugárzó anyagokból a szervezet előállítja a szükséges anyagokat. Az önismeret által való önnemesítés, és az Embernemesítés, a Szeretetgyermekek, a Női Méh Teremtőerőivel, és az ÚJ Aranykor, és emberei természetes úton való megszülése által megtörténik. A Boldog vég elkerülhetetlen!
A teljes emberi önvaló felismerése az egyén ön megismerése lényeges, – az ismerem magamat, hogy tudom, ki vagyok, honnan jöttem, mit akarok, tudom, mit érzek, gondolok tudatosan, hogy mit cselekszem és miért. 100%-ig felelős vagyok az életemért, testemért, Boldogságomért. Tisztelem és elfogadom jelen való magamat. Becsülöm az Istenit magamban és benned is. Szabadok vagyunk!”
Tisztelet, Köszönet, Szeretet és Hála nektek Nők, akik a Méhetek Női teremtőerőivel, az Új, Szeretet Alapú Aranykort, és embereit, a természetes beavatási úton való megszülése által, a napi örömök sokaságával megvalósítjátok, – a tudatos születés előtti neveléssel. A magunk tökéletesedése egy végtelen folyamat, „Türelemmel tekintek embertársaim fejlődésére!” Köszönet, Szeretet és Hála nektek (F.Q.) Magas Minőségű Nők, akik lelketekkel és testetekkel önátadóan és öletekkel is örömöt adtok a férfiaknak és magatokhoz felemelitek, kiegészítitek őket. Áldást!
„Minden a nőkön múlik!” Dr. Hanish.

Olvastad már?

  • SZENTKORONA VEZETÉSE 1.SZENTKORONA VEZETÉSE 1. A MAGYAR SZENTKORONA ORSZÁGÁBAN FONTOS, HOGY RÁTALÁLJUNK A MEGFELELŐ ÉLET VEZETÉSRE. A […]
  • A NŐI ÖL CSODÁJAA NŐI ÖL CSODÁJA A NŐI ÖL rejti az ÉLET kapuját, a BOLDOGSÁG legnagyobb csodáját. Adhat szerelmet, de […]
  • HÖLGYEIM, ÖNKÉPZÉS!HÖLGYEIM, ÖNKÉPZÉS! A tömeges JÓ gondolatokkal, főleg a NŐKÉVEL, AMI a TEREMTŐI ERŐIK miatt jelentős, már […]
  • KONYHAI KALANDOK IIKONYHAI KALANDOK II 1. A JÓ Táplálkozás Tudomány az EMBER EGÉSZ LÉNYÉT befolyásolja. Minimális mennyiség […]

 

Vélemény, hozzászólás?