SZAKRÁLIS NŐI MINŐSÉG

SZAKRÁLIS NŐI MINŐSÉG

Aki igazi NŐ, AZ aki dolgozik magán, ÉS A MAGA TUDATOS MÓDJÁN megélheti a SZAKRÁLIS, TEREMTŐ MAGAS Női minőséget!

A KULCS A JELEN SZABADSÁGÁHOZ, A JELEN LÉT!
A Szabadság, Boldogság kulcsa a Tudatos Jelen LÉT, tehát csakis MOST lehetsz Szabad, Boldog Elégedett, és Egészséges. Mivel a jövőt a tudatod jelenlegi minősége határozza meg, akkor, a jelenléted mértéke a FONTOS! Az egyetlen hely tehát, ahol valódi átalakulás jöhet létre, és ahol a múlt föloldódhat az a Most, a Jelen. Az időben nem létezik megváltás. NEM lehetsz Szabad a jövőben. Csakis is a jelen pillanataiban, és a Boldogsággal is ugyan ez a helyzet.

Aki a fizikai, biológiai szemével körülnéz az egy igencsak feje tetejére állt világot láthat. Sok tájékozatlan, tudatlan, neveletlen idős, fiatal embert, ostobán viselkedőket láthatunk. – Így a túlemancipált Nőket is, akik cigarettáznak, alkoholoznak, drogoznak, nem is főznek, gazdálkodnak kiskertjükben, meg férfi ruhákban járnak, magas női minőségüket feledve, a férfi kéjvágynak hódolnak, szenvednek az anyjuk által neveletlen, a rossz szülői példát látott lányokként, fiúkként. A férfiak is, mert ők a férfi minőséget erőszakkal élőn bánnak a Nőkkel tudatlanságukban. A Nők Teremtői Méhe gyenge, – a többségüké, a helyes Női nemi ápolás híjján és így kesze-kusza életet, világot teremtettek maguknak. A Túlfestett körmök, arcok, hajak, a test krémek csak elfedik a valóságot.
A KULCS A JELEN SZABADSÁGÁHOZ, A TUDATOS JELEN LÉT!

ÉDESEIM! Hölgyem! TE, aki mersz élni, Bízol magadban, az Isteni teremtéstervezetben, tegyél a szíved szerint, ha egy normális, Boldog, Elégedett, Egészséges életet akarsz. Az Egyszerű dolog, helyezd magad tudatosan a Szeretet, Szerelem állapotába. Ez egy tudatos fejben eldöntés, kimondod, gondolod, érzed, és úgy is viselkedsz. Tedd a helyére a fejedet, minden fejben dől el. Hálás vagy azért, amid van, amit kapsz. Harmonizálsz, védelmet teszel magadra, Szeretettel vagy minden és mindenki iránt, megbocsátasz mindent mindenkinek, és megáldasz mindenkit. Minden működik. Amint hittel bizalommal vagy, – az Isteni teremtésterv szerint máris a szeretet veszi át az irányítást. Más emberek másféle véleménye téged hidegen hagyhat. Ők az aggódók, félők, bizonytalanok, ők nem a te világod. TE tudod jól, hogy, amire gondolsz, amit érzel az valósul meg. Vagyis nyugodtan gondolhatod a 3 jót: – Jót gondolj! Jót beszélj! Jót tegyél! Hozzáteszem: Jót is érezz! Legyél jelentudatos! Legyél életképes! Lélegezz Szabadon!

Tudjad a jelen próbatételeit nemcsak elviselni, túlélni, de Szeretetben, Szerelemben, boldogan, tudatosan átélni is lehet, ám, arra való figyelemmel, hogy a történésekkel, mit akarsz tanítani magadnak. Emelkedj felül az ártalmak felett való bosszankodáson, a mások, leszólása, kritizálása sem visz téged, de a világot sem előre, ezért a környezeti ártalmaktól, (A 440 Hz zajoktól is!), a befolyásoktól mentesítsd magad. Maradj távol a kis értésektől, pletykáktól. Emlékezz a Magyar nyelv Teremtő mágikus szavakat használ. Csak azok jutnak igazi, teljes értékű élethez, akik folyamatos tudatos, megingathatatlan Szeretet állapotban, érzésben vannak, akik azon a magas frekvencián, az Isteni Szeretet mindenre áradó alap szeretet rezgés frekvencián tartózkodnak. Nincs más út az élethez, a boldoguláshoz. Tanuld, Használd ehhez a tested is helyesen, tartsad egészségben, mindenek előtt, – emelt fővel, felemelt, kidüllesztett mellkassal Szabadon lélegezz! Minden gátlástól mentesen, fesztelen végezz ritmikus légzőgyakorlatokat, mirigytornát. Helyes tudományos Növényi alapú étkezéssel, böjtökkel, a vértisztaságodra ügyelj! Főzz TE ételt, – énekelve magadnak, családodnak az étel táp és információ is, legyen a TE szeretetrezgéseddel telt.

Merjünk ÉLNI! Bátran ragadjuk meg az ÉLET Ariadné-fonalát, hogy AZ élet útvesztőin át megtaláljuk a megoldást. Mert MINDEN útvesztő előre, befelé és fölfelé nyitott. Mivel az ÚT a cél, a Fény fonalát bátran követhetjük. MINDEN JÓL VAN! Használd a Most hatalmát. Az életed MOST van. Legyél jelen benne minden érzékedet terjesztd ki, – légy ott ahol VAGY! A MOSTBAN, és helyezd magad a SZERETETbe SZERELEMbe és egyfajta jelenlétbe, ez a nyugalom, ÉS Békesség tölt el, a LÉT öröm áradásban. A Forrással, életerővel való összekapcsolódottságnak ezt az állapotát nevezzük megvilágosodásnak. Tudd a Most, a Szeretet a kulcs.

A Megértéshez a SZERETET TUDATOSSÁG adja a kulcsot! Áldást, békét neked, Tudatosan egészségben boldogulj, így láthatjuk tehát az Égi törvény hatását a Földön. Az Új Aranykor, a dimenzió váltás, a Földi Mennyország itt van már, csak a megfelelő magas Szeretet rezgés frekvencián látható, érezhető meg, – a napi örömök sokaságában. Az Édenkertet magunk is kialakíthatjuk a földjeink, kertjeink, gyümölcsfáink godozásával, faültetésekkel, – Leányaink, Asszonyaink a konyhakerttel, virágoskerttel. A Magyar Nő nagyon értékes, nagyhatalmú, mágikus Teremtői lény. Főleg, ha megéli a magas Szakrális Teremtői Női Minőségét. Amit a NŐ MÉHE tud, azt Tudja a Nő is. Amikor megéli a Női feladatait és a Női LÉTörömeit, akkor igazán Boldog lehet.

Az ős, eredeti, fordítatlan, manipulálatlan Biblia, a Teremtés leírása is ad részletes Szeretetélet útmutatásokat, – A MAGunk Teremtéséhez is. „Ahogy a szívedben gondolkodsz, ami benned van, – Lelkedben, szívedben tudatalattidban, az vagy TE.” Láthatóan, amit én gondolok a világomról, magamról, az jelenik meg a világomban. Isten Gazdagságot szán az embernek.

Dr Hanish : „Minden a nőkön múlik!”

Olvastad már?

  • JÓ TANÁCSJÓ TANÁCS Szuper jó tanács! Valóban folyamatosan fejlődő NŐKre van szükség, és aki gyereket vállal […]
  • TELE VAGYUNKTELE VAGYUNK Jócskán elszennyeződtünk, akarva akaratlan. Tele vagyunk mérgekkel, […]
  • ÚJ NEMZEDÉKÚJ NEMZEDÉK Az eddigi nemzedékek sok megpróbáltatást kellett kiálljanak. Sugárzások, befolyások, […]
  • EZ A VILÁG SZERETET ALAPÚEZ A VILÁG SZERETET ALAPÚ Galaxisunkban a jobbra forgó rendszer a SZERETET frekvenciája rezgése, Hz. az alap […]

 

Vélemény, hozzászólás?