FÉRFIAK RÉSZÉRE

FÉRFIAK RÉSZÉRE

Természetes szépségében, Ő, a NŐ Isten Szent Lelke a Bölcsesség. S te Nő, lásd magad Isten szemével, amilyennek megálmodott téged, – Magas Női Minőségű F.Q. entitásnak, s ehhez méltón viseld is, s tedd Szent Magasztos önként vállalt feladatodat, a férfit kiegészítsd, s magadhoz felemeld, s vele Megváltókat hozzatok e Földre szabadon, s benned a Teremtőd örömét lelje. (A csillagafold.hu – n bőv.)
„Mivel a nő, a korlátoltabb férfiúi formával szemben, a Természetnek a legtökéletesebb jelensége, vagy kinyilatkozása, amivel hivatva van arra, hogy új és kiterjedtebb életnek legyen az adományozója. Mert Ő, A NŐ az emberiség anyja, és tudva, vagy tudatlanul az ő szeretete, szívtere kiáradása és az ő gondossága minket illet mindnyájunkat, – kit a nő, mint az anya a gyermekét úgy tekint…..” (Dr. Hanish) Mert, „Minden A NŐKÖN múlik!”
Férfiként, látom a Nőt, mint az Istennő számtalan megnyilvánulásaként, azt az egyedi, csodálatos, senkivel össze nem téveszthető egyéni varázs szép hordozóját. A NŐT, akinek szeretetteljes szívtér kisugárzása betöltheti az Eget és a Földet, az egész Teremburát. A nő testében hordozza Istennői teremtői lényegét, az élet kapuját. Ő, a családi fészek kialakítója, a házi tűzhely melegének, békéjének őrzője. Minden nő méltó a férfi tiszteletére, védelmére már a puszta léte alapján is.
Azok a nők, akik méltóképpen viselik nőiségük, s teszik a dolgukat helyesen, még inkább. A nő béketeremtő, egészsége, léte, fennmaradása, az ő belső békéjétől, szívgondolataitól és helyes gondolkodásától függenek. Váltózó, mint a Hold, hiszen ciklusai, érzelmi, testi, lelki, szellemi változatossága elemi sajátossága, ezért érthető, ezerarcú, s mindig becsülendő. Ritmusait, – napi, heti, havi, éves változásait tisztelnie kell, neki magának is, – míg a férfi óvja, védi őt nehéz pillanataiban is.
A NŐ jelen léte a férfi életében eleven élő folyton megújuló erőforrás, igazi gyógyszer. A Természetes gyógyerők, finom energiák kisugárzóinak színe java,: A nő, mert a szívterének szeretet kisugárzása, különösen értékes és hasznos a Föld minden élő lénye számára. Mert, az ő általuk gerjesztett pozitív szívtér, energia tér, főleg áldott állapotukban és még a szülés után bő 3 évig is, mindenkire erősen gyógyítólag hat.
MIVEL, a természet mindkét nemet ellentétesen formálta, s fejlesztette, az egyik nemnek az elektromagnetikus rezgései kiegészítésül szolgálnak a másik rezgései számára. Ezért szükségük van egymásra, s egymásra vannak utalva és a természeti törvények elleni durva vétek a nemeknek egymástól való álszemérem miatti kötelező elválasztása.
„Csak az a NŐ lehet igazán, felhőtlenül boldog, elégedett és egészséges, akit egy férfi tiszta szívvel, önzetlenül, valóban szeret, s a lelkéhez, szívéhez öleli, és a szívével nézve őt, ott meg is tartja, – segítve őt nőiségében kiteljesedni, óvja, védi, s mikor a NŐ vágyja, akkor a testét is megérinti, kényezteti és mikor a nő kívánja, el is gyönyörködteti.” (Lalapa)

Olvastad már?

  • JÓ TANÁCSJÓ TANÁCS Szuper jó tanács! Valóban folyamatosan fejlődő NŐKre van szükség, és aki gyereket vállal […]
  • ÜZENET A 21. SZÁZADI FÉRFINEKÜZENET A 21. SZÁZADI FÉRFINEK FÉRFIAK! A természetesen szép, kedves, okos, igazi Nők, - kiegészítik, felemelik […]
  • DECEMBERI ÚTRAVALÓDECEMBERI ÚTRAVALÓ "Mert már törik a gát, omlanak az évszázados falak, szakadnak a vaslakatok, egy perc és […]
  • MAGYAR NŐNAPMAGYAR NŐNAP AZ IGAZI MAGYAR NŐNAP Március 24. A NŐ, a Nőiség Ősi princípiumának misztikus […]

 

Vélemény, hozzászólás?