LEVÉL A NŐKNEK. NEHÉZ A HELYZET?(18+)

LEVÉL A NŐKNEK. NEHÉZ A HELYZET?(18+)

Kedveseim! A legnagyobb tisztelettel köszöntelek titeket. Lépten – nyomon, látom, mondjátok, hallom, írjátok nekem gondjaitokat. A legtiszteletteljesebb együttérzésem, nagyrabecsülésem. Nehéz fárasztó kimerítő embert próbáló helyzetben vagytok, – Tudom. És mégis, rajtatok a világ szeme, mert ti NŐK, vagytok a Földanya legjobb segítői, az Isteni társteremtők, az emberiség megváltói, az Aranykor emberiségének szülőanyjai. Kívánom, legyetek boldogok, Elégedettek, Egészségesek. A napi tiszta örömök megélésével lehettek magatok, családotok és az emberek legnagyobb segítségére. Magas frekvencián rezegve.
Állapotbeli kötelességeitek: családi, Anyai, a gyerek, Férj Feleség és más emberi kapcsolataitok nagyon függenek az optimista gondolataitoktól, érzéseitektől, mert azzal teremtitek minden pillanatban a világotokat, és nem tanították sem otthon, sem az iskolában ezt az Őstudást, – ami persze minden emberi lényben benn van Kódolva. Csak ismerjétek fel magatokat, valós emberi, Női lényeteket. Ti vagytok az Isten Szent Lelke, a Bölcsesség maga. Tán a család, férj, pár, a gyerek apja nem is mondja, mutatja, értékeli a puszta jelen léteteket, pedig már az, energetikailag is felbecsülhetetlen kincs, – igen csak a jelen létetek is.
Látszólag könnyebb helyzetben vagyok, mint ti, mégis bátorkodom nyíltan, őszintén, a legjobb tudásom alapján beszélni hozzátok, e sorokkal is. Tudom, már roskadoztok a hétköznapok terhei alatt, állapotbeli kötelességeitek felelősségei alatt. Mégis tegyetek meg reggel este néhány dolgot magatokért, egészségetekért, boldogságotokért, hogy a házi tűzhely melege újra fűtsön fel mindkettőtöket a szerelem tüzével, de a szeretet melegével mindenképpen. Aki mer élni a kapcsolatjobbítás lehetőségével tegye meg, amikor a másik feltehetőleg alszik, hogy 21 X elmondja: Szeretlek, …(név) Köszönöm, hogy az életemben vagy. Valamint mondjatok áldást előre mindenkire, akivel aznap találkoztok, reggel este.
Amikor elhaladtok a párotok gyerek, családtag mellett egy villanásra érintsétek meg őt, egy simogatás, és ha a fizikai tér épp engedi, öleljétek is meg legalább egy villanásra, min. 21 másodpercre, a szerelmesek, vagy a ”kihűlt szerelmi partnerek ” 21 percre egymást. Ez mindkét emberi test számára különösen fontos a kiegyenlítődés, energiacsere miatt, és az ölelések napi 8 – 12 szer legyenek lehetőleg az ellenkező neműek között. Az ez által fokozódó hormontermelődés miatt. Házastársak, a kihűlő kapcsolatok szenvedői, hozzátok egymást helyzetbe a hosszas ölelésekkel, hogy újra összemelegedjetek. Mert, a két ellenkező nemű test, maga elvégzi az elekromagnetikus energiacserét, legjobb bőrkontaktusban lenni ilyenkor.
Amennyiben jelen van a szeretet, megértés, javító szándék egymás iránt, akkor a szexuális együttlétek is javíthatóak. Az egészséges vágy is felkelthető. Itt csak használni kell a férfi és a nő poláris különbözőségét. A helyes étkezés rásegít, ízek, illatok, Nő illatai, a hajnali kipihent állapotú közeledés, – lehet ez kölcsönös is. – Bocsánat, hogy a Szerelmi együttlét Szent, Magasztos voltát ilyen Földies módon ismertetem. Na, de nemcsak a romantikus módját érdemes ennek megadni, hanem a materiális kapcsolódást is helyesen, tudatosan csinálni. A csók esetében már a két nedves felület érintkezése folytán elekromagnetizmus és hormonok cserélődnek.
Ugyanígy, a két nemi szerv összeérintésével is megindul ugyanez, csak a két nyálkahártya érintkezzen. Egy órás előkészület, becézgetés, simogatás után a női test életkapuja megnyílik, és elegendő nedvet bocsát ki, hogy a férfi behatolhasson, – erre, ekkor a Nő az öle kis kapuit is a kezével megnyithatja a könnyebbség kedvéért. A férfi szerve, legjobb, ha egészen a nő méhszájáig behatol, nem is kell mozognia, ekkor az energiák a legerősebben cserélődnek, egymást feltöltik. A Karezza szeretkezés ezen módja a mesterfok a szerelem gyakorlásában.
Ahhoz, hogy ide eljuthassanak, első sorban a nőnek kell magát egy olyan energetikai helyzetbe hozni, hogy a nemi kisugárzása, vonzása hasson férfire. Ez pedig csak erős, egészséges, jó állapotú nemi szervekkel lehetséges. Tehát a Női nemi ápolás rendszeres végzése kell. Hideg meleg borogatások, kopogtatások a csillagfold.hu – n a teljes leírás megvan még a nemi elégtelenségben szenvedőknek is a Fahéjolaj kúra, címszó alatt. A petefészkek Mandulaolajos masszírozása a szeméremcsontig víve a mozdulatot és a bőrszövet csipkedő masszírozása, ugyanígy a hüvely irányába fokozza a nemi elektromagnetizmust.
A női szeretet szívtér kisugárzás, a tudatos, szeretetteljes, optimista gondolatokkal, érzésekkel fokozható, ez az az energia burok, ami körülveszi a Nőt, ez az aura, mely körüllengi őt és a közelében kellemes a tartózkodás. Minden Nő érték, a férfit kiegészítheti, magához felemelheti, békében, szeretetben élhetnek egymással, hiszen egymásra vannak utalva az energiacsere, kiegyenlítődés szükségessége miatt. Ennek az energiának megőrzése érdekében, gondolaterőkkel védelmet is kell napi rendszerességgel rakniuk magukra kék fényt, fehér fény, zöldfény formájában.
„Minden a nőkön múlik!”

Olvastad már?

Vélemény, hozzászólás?