A NAPFÉNY

A NAPFÉNY

A napfény gyógyító ereje

A nap felé teljesen kitárt női ölnek óriási jelentősége van, mert feltöltődik energiával. (Csak a köldököt kell letakarni a tűző Nap elől.) Mert a napoztatott nemi szervek (férfiaknál napi 10 perc elegendő és már egyetlen fénysugár is hasznos) fényenergiához jutnak. Az ivarszervek és a napfény termékenyítő hatásának kitett szervek aktívabban működnek, az életvizek bőségesen termelődnek, valamint egészségesebb, vitálisabb petét (a férfinél spermát) segíti a szervezetnek előállítani, ami egészségesebb, életerős utódok létrehozását eredményezi. Az emberiség ősidőktől fogva használja ezt a tudást, a Napfény gyógyító erejét a sebektől a vitalizáción át a D vitamin előállításáig a szervezet részére.

A napfürdőzés kedvező hatásai

A mezítelen emberi test, a tiszta levegő, napfény hatására felélénkül. A tiszta vizekben való megmártózás is nagyon jól élénkít, akárcsak a hajnali harmatos füvön való mezítláb járás. A növényi alapanyagokból álló vegán étrend tiszta, a főleg nyers táplálék, a tiszta só, és a tiszta víz ivása (a tisztított vizek közül a desztillált víz a legjobb) biztosítja az elegendő hidratációt, vértisztaságot, és a szervek egészsége által a hosszú, egészséges, termékeny ivarszervű élettartamot. A tiszta, de bármelyik, néhány órán át napoztatott víz fogyasztása élettel, fényenergiával tölt fel. A légfürdőzés, Napfürdőzés a testre, lélekre, hangulatra egyaránt jó hatással van. A túlzások kerülendők. A Napkeltétől délelőtt 10 óráig és délután 4 óra utáni, általában a Napnyugta előtt 1 – 2 órával, értékesebb a Napozás.

Olvastad már?

  • SómérgeződésSómérgeződés Amiként soványak savmérgeződésben, úgy kövérek sómérgeződésben vagyis ásványokkal való […]
  • REMÉNYKEDŐREMÉNYKEDŐ " FAKTA LONGUTUR!" "(Tettek beszélnek) REMÉNYKEDŐ Reménykedő, mindennapi […]
  • LA D-RO CEPOLA D-RO CEPO La saniga miraklo de la cepo estas konata ankaŭ en Hungario. La malvarmumiĝintan […]
  • GONDOLATOK URALÁSAGONDOLATOK URALÁSA A JÓ gondolatok mellett a helyes testhasználattal, a ritmikus légzés gyakorlatokkal, […]

 

Vélemény, hozzászólás?