DÜHÖSKÖDŐ GYERMEK

DÜHÖSKÖDŐ GYERMEK

Dr. Hanish után, Írta: Dr. Szikszay Géza orvos. Közreadta: csillagfold.hu .

„ … Ha a gyermek, dühösködő, gonosz természetű, (legtöbbször atyai örökség), akkor kerülendő lehetőleg más ételek adagolása, csak darát kap gyömbérrel, fűszerezve, esetleg gyöngén édesítve, (- Inkább aszalt gyümölccsel, vagy kicsiny méz, szőlőcukor, természetes édesítőkkel. A fehér cukor, cukorkák, csokoládé, kakaó, kávé, fekete tea, húsételek kerülendők!) Ha szükséges, akkor az egész család, a kis zsarnokkal együtt darán él. Túlkényeztetett kedvenceket csak eképpen lehet rendre szoktatni. …”

„A gyermek nem tulajdona a szülőnek, hanem vendége (tanító mestere is). Türelemmel szeretettel, jó példa előadásával, élésével minden gyermeket, a legrosszabbakat is, angyallá lehet nevelni. A nevelés, ápolás az anya joga, sőt kötelessége. Csakhogy az anyáknak meg kellene szívlelniök Hammurábi  Babylóni király mondását, kinek törvénykönyve tartalomjegyzékét Mózes, mint 10 parancsolatot átvette. Ő azt mondá: az atyák áldásai házakat építenek a gyermekeknek, de az anyák átkai ledöntik azokat.

Majd ha a nők megtanulják a természeti törvényeket, s azokat élik, betartják, miként az Keleten van: majd ha Nyugaton is a nő lesz a ház papnője, orvosa gyógyszerésze, laboránsa: akkor annyit fog tudni a természettudomány bölcsességtárházából, hogy nemcsak önmagát nem bízza-engedi másra, másnak, de még gyermekét sem adja más kezébe. Akkor aztán sok megújító, megváltó gyermek fog születni, és bekövetkezik a földi paradicsom-menyország. Addig azonban sokat kell még tanulgatniok Nyugat leányainak a Mazdaznan Légzés-Egészségtant-Táplálkozástant-Szakácskönyvet és Újjászületéstant. …”

A születés előtti nevelés családtudomány, őszinte felvilágosítás a helyes nemi életről, nemi ápolásról már a gyermek 9 éves korától kell legkésőbb! A jó szülői példa nagyon értékes.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?