FESZTELEN SZÜLÉS

FESZTELEN SZÜLÉS

Aki alaposan felkészült RÁ, jó esélye van RÁ, hogy könnyeben szül. Persze ez TUDATOS, szorgos tennivalókat jelent. A sportoló is felkészül a gyakorlathoz, akkor az ÉLET hez is érdemes ,,EQ tól IQ ig, az intelligens NŐ vagy felhasználóig!” Ez ott kezdődik, hogy kislánykorában az anyja beavatta a születése titkaiba a lányát. Majd kitanította a NŐI Bölcsességre. Továbbá, hogy a NŐI TEREMTŐI Méhükkel, hogy kell bánni, gondozni, a jó példa jobban hat. NŐI-FÉRFI HELYES NEMI ápolás, nemi élet létfontosságuak.
A JÓ felkészültség alapja, hogy még lánykorában helyre teteteti, vagy ő maga helyre tornássza a keresztcsontját, ami a helyes gerinctartás alapja, meg a fesztelen, természetes úton VALÓ SZERETET szülésé is. Amikor a rendes helyén van a k.cs. akkor az EMBER esze is a helyén van, és a józan ész tanácsai is könnyebben hatnak. Eleve a megfelelő, EGÉSZSÉGES, józan, Életrevaló Apát választja gyermekének a NŐ! Ezt szinte üzlet szerűen komolyan kell venni, mert a szerelemben már elvész a targyilagosság.A TUDATOS fogantatás, hogy a MEGFELELŐ JÓL FELKÉSZÜLT APA legyen a társa. (A Férj, aki a NŐT, gyermekét eltartóképes jövedelemmel is rendelkezik a megfelelő lakhely mellett is.) A gyermek nemének EGYÜTT VALÓ előre kiválasztása után, a viselősség alatt Ő, SZERETETTEL támogatja segíti. Ekkor, ezalatt az ANYA, a SZERETET mellett a Méhben programoza utódját, hogy MINŐSÉGI gyermek születhessen. Ez az ŐSI MAGYAR Tanokon alapuló tudomány, a MAZDAZNAN SZABADSÁG ÜZENETÉVEL a SZERETET, a JÓL LÉT, az EGÉSZSÉGES életmód Tana. ÚJJÁSZÜLETÉSTAN c. Könyv formáján elérhető.A HELYES TEST használóként konkrétan az ANYA már 10 nappal a várható SZERETET szülés napja előtt, bodza virág teával borogassa a hüvelyét, hogy az a szülésekor könyyebben tudjon tágulni repedés mentesen. A Babával kommunikálni kell folyamatosan, szóban, gondolatban. Figyelmeztetni kell, hogy a köldök zsinór szabadon legyen, főleg a nyakára ne kerüljön. Az utolsó hónapban, a babát kérni kell, hogy születés előtt fejjel a ,,kijárathoz” helyezkedjen el.A Természetes, SZABAD SZÜLÉS, Beavatás az ANYÁNAK, Babának!Az APA TUDATOS jelen LÉTBEN sokat segíthet a vajúdás alatt. OTTHON SZÜLÉS ajánlott Bábával, dúlákkal, negyed órás kórházi távolságra, baj esetére. A HELYES légzés, TUDATOS JÓ gondolatok, az előzőleg napoztatott, polarizált, programozott TISZTA víz kortyonkénti adagolása az igény szerint, a SZÜLÉS közben segít. Az otthoni születés védettebb, mert a helyi baktérium flóra már az ANYA immunrendszerének ,,ismerős”. Nem sürget, vagy vág gátat az orvos, sőt a Kórházi protokoll, vagy a dogmák, tekintélyelv sem kötelez. Érdemes térdelve, vagy guggolva SZÜLNI, mert a gravitáció rásegít a kicsusszanásra akár Apuka kezébe pottyanni.
MINDENKI SAJÁT maga tudja meg előzőleg, hogy mit, HOGYAN óhajt! Fejben KELL dönteni! De rugalmasan alkalmazkodni is kell tudni a felmerülő körülményekhez.
A LÉT a Tét!
A FÉNY TUDÁST HELYES TEST használóként alkalmazni KELL.
ÍGY LEGYEN! ÁLDÁST, BÉKÉT, SZERETETET, JÓLÉTET!

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?