Januári étrend
Hétfő
1. Étkezés: citrancs, búzanyák, rizskrokett.
2. Étkezés: Waldorf-saláta főtt majonézzel, sütött burgonyák holland szósszal.
Kedd
1. Étkezés: reszelt alma narancslével, kukorica-pogácsa.
2. Étkezés: fejes saláta francia salátaszósszal, sütött tök barnaszósszal.
Szerda
1. Étkezés: gránátalma saláta lepénykékkel.
2. Étkezés: zöldség-saláta majonézzel, főtt árpakása barna-szósszal.
Csütörtök
1. Étkezés: savanyú szilva rizs-sültekkel.
2. Étkezés: nyers fejes saláta tejszín-mártással. Sütött édes burgonyák francia borsóval s barna szósszal.
Péntek
1. Étkezés: khaki, árpanyák.
2. Étkezés: paraj-saláta francia saláta-szósszal, rizs-krokett barna-szósszal, zöldbabbal.
Szombat
1. Étkezés: narancslé, rizspehely.
2. Étkezés: vegyes saláta Tarragon mártással. Hideg bab sütött kelkáposztával.
Vasárnap
1. Étkezés: reszelt alma tejszínnel, főtt rizs barna-szósszal.
2. Étkezés: fejes saláta spárgavégekkel és majonézzel. Articsóka holland mártással, petrezselyem. Banán-sült citromos mártással.