Rezgésállapot javító napi 7×7 mondás

Rezgésállapot javító napi 7×7 mondás

Ezek a gondolatok bevésődnek a tudatalattinkba és megvalósulnak jólét, egészség, gazdagság formájában. Akár fennhangon, suttogva, meditációban, avagy belül magunkban átgondolva segítik életünk jobbá tételét. A sokszori ismétlés, naponta legalább 7 alkalommal (vagy többször), 7-szer egymásután a napi szövegválasztással, érzéssel, koncentráltan, tudatosan, segítenek minket szívgondolkodóként élni, mert mindannyian együtt a „szeretetforrásból fakadunk, s szeretve őt felszabadulunk.”

A napi mondások hozzásegítenek minket a „jól érzem magam” alapállapothoz, ha az elménket jó gondolattal, jó szóval, jó tettekkel tudatosan, mosolyogva programozzuk. Így magunkat és másokat is beragyoghatunk és meg is áldhatunk, mert minden gondolatunk és érzésünk kihat és vissza is tér hozzánk rezgések, gondolathullámok, érzések formájában. Érezzük jól magunkat a forrásenergiánkban!
Köszönet, hála, áldás!
Kezdjünk el egy új életre gondolni!
Őszinte elménk megtanít, hogyan lássunk hozzá.
Tiszta szívünk folytatja majd helyettünk.
Csak kezdjünk el egy új életre gondolni!

HÉTFŐ

Mi most együtt, elkezdünk gondolni egy teljesen új életre, az újjászületésre. Mi most együtt a szívünkre figyelünk. Gondolatban, szóban, tettben és érzéseinkben is. Mi most együtt egy teljes, tökéletes, türelmes, egészséges, tökéletesedő, tudatos szívgondolkodó lény vagyunk, ezért a szívünk finom, kedves suttogását figyelembe vesszük. Mi most együtt jól érezzük magunkat a forrásenergiánkban, a jólét áramában, isteni gazdagságban. Köszönjük, amit kaptunk! Köszönjük, amit kapunk! Köszönjük, amit kapni óhajtunk, amikre vágyunk! Köszönjük, amit nem kaptunk meg! Áldás!

KEDD

Mi most együtt, elkezdünk gondolni egy teljesen új életre, az újjászületésre. Mi most együtt magunkkal, a fejlődésünkkel törődünk. Gondolatban, szóban, tettben és érzéseinkben is. Mi most együtt egy teljes, tökéletes, türelmes, magunkkal, a szívgondolatainkkal törődő, egészséges, tudatos lény vagyunk, ezért mi most magunkkal, csak a fejlődésünkkel törődünk. Mi most együtt jól érezzük magunkat a forrásenergiánkban, a jólét áramában, isteni gazdagságban. Köszönjük, amit kaptunk! Köszönjük, amit kapunk! Köszönjük, amit kapni óhajtunk, amikre vágyunk! Köszönjük, amit nem kaptunk meg! Áldás!

SZERDA

Mi most együtt, elkezdünk gondolni egy teljesen új életre, az újjászületésre. Mi most együtt egy pozitív enerigaforrás vagyunk. Gondolatban, szóban, tettben és érzéseinkben is. Mi most együtt egy teljes, tökéletes, türelmes, magunkkal, a szívgondolatainkkal törődő, egészséges, fejlődő, tudatos pozitív lény vagyunk, ezért mi csak pozitív energiát sugárzunk ki. Mi most együtt jól érezzük magunkat a forrásenergiánkban, a jólét áramában, isteni gazdagságban. Köszönjük, amit kaptunk! Köszönjük, amit kapunk! Köszönjük, amit kapni óhajtunk, amikre vágyunk! Köszönjük, amit nem kaptunk meg! Áldás!

CSÜTÖRTÖK

Mi most együtt, elkezdünk gondolni egy teljesen új életre, az újjászületésre. Mi most együtt tiszták vagyunk. Gondolatban, szóban, tettben és érzéseinkben is. Mi most együtt egy teljes, tökéletes, türelmes, magunkkal, a szívgondolatainkkal törődő, egészséges, fejlődő, tudatos pozitív lény vagyunk, ezért a külső és a belső tisztaság az életünk. Mi most együtt jól érezzük magunkat a forrásenergiánkban, a jólét áramában, isteni gazdagságban. Köszönjük, amit kaptunk! Köszönjük, amit kapunk! Köszönjük, amit kapni óhajtunk, amikre vágyunk! Köszönjük, amit nem kaptunk meg! Áldás!

PÉNTEK

Mi most együtt, elkezdünk gondolni egy teljesen új életre, az újjászületésre. Mi most együtt őszinték vagyunk. Gondolatban, szóban, tettben és érzéseinkben is. Mi most együtt egy teljes, tökéletes, türelmes, magunkkal, a szívgondolatainkkal törődő, pozitív, tiszta, egészséges, fejlődő, tudatos őszinte lény vagyunk, ezért mi magunkkal és a világgal teljesen őszinték vagyunk. Mi most együtt jól érezzük magunkat a forrásenergiánkban, a jólét áramában, a végtelen gazdagságában. Köszönjük, amit kaptunk! Köszönjük, amit kapunk! Köszönjük, amit kapni óhajtunk, amikre vágyunk! Köszönjük, amit nem kaptunk meg! Áldás!

SZOMBAT

Mi most együtt, elkezdünk gondolni egy teljesen új életre, az újjászületésre. Mi most együtt hálásak vagyunk. Gondolatban, szóban, tettben és érzéseinkben is. Mi most együtt egy teljes, tökéletes, türelmes, magunkkal, a szívgondolatainkkal törődő, pozitív, tiszta, őszinte, egészséges, fejlődő, tudatos hálás lény vagyunk, ezért csupa hálaáradat az életünk. Mi most együtt jól érezzük magunkat a forrásenergiánkban, a jólét áramában, a végtelen gazdagságában. Köszönjük, amit kaptunk! Köszönjük, amit kapunk! Köszönjük, amit kapni óhajtunk, amikre vágyunk! Köszönjük, amit nem kaptunk meg! Áldás!

VASÁRNAP

Mi most együtt, elkezdünk gondolni egy teljesen új életre, az újjászületésre. Mi most együtt boldogok vagyunk. Gondolatban, szóban, tettben és érzéseinkben is. Mi most együtt egy teljes, tökéletes, türelmes, magunkkal, a szívgondolatainkkal törődő, pozitív, tiszta, őszinte, hálás, egészséges, fejlődő, tudatos boldog lény vagyunk, ezért a boldogság a valódi, hűséges társunk. Mi most együtt jól érezzük magunkat a forrásenergiánkban, a jólét áramában, a végtelen gazdagságában. Köszönjük, amit kaptunk! Köszönjük, amit kapunk! Köszönjük, amit kapni óhajtunk, amikre vágyunk! Köszönjük, amit nem kaptunk meg! Áldás!

Sri Chinmoy alapján
Összeállította: Ludoviko

Olvastad már?

  • A HÁZASSÁG HETE 2.A HÁZASSÁG HETE 2. A szimbólumok bő tárháza foglalkozik a 2 szív egyé olvadásáról, a férfi és a nő […]
  • LátásLátás A látás funkciója bizonyos folyadékok és bizonyos kozmikus aggregatum-állapotok (szilárd […]
  • GAJA MEMSANIGADOGAJA MEMSANIGADO Ni uzu nian lingvon libere al bonaj celoj. Jen, speciala, sed grava temo iam […]
  • NASKI KVALITAN HOMARON KAJ ESPERANTISTOJNNASKI KVALITAN HOMARON KAJ ESPERANTISTOJN Severe estus jam gravege korekti la instruadon de la homoj ĝenerale, -ne nur la lingvo […]

Vélemény, hozzászólás?