A magas női minőség (FQ)

A magas női minőség (FQ)

A tudatosság mellett jelenlévő hétköznapi cselekvéseinket is gondolatokkal irányítjuk. Még ezek az ösztönös, reflexszerű mozdulataink és gesztusaink is visszavezethetőek egy ősi, eredeti gondolatra, amelyek a mindenkor felszínre került szituációkra való reakciókat begyakoroltatták. Emlékezzünk, eredendően mi egy lélek vagyunk, aki testet öltött; isteni „öröklény” vagyunk, nem csupán a testünk. Gondolkozzunk, tanuljunk, járjunk utána mi a valóság! Akár a világ keletkezésétől, az önismereten át, a jelen életünk feladatáig. Legyünk éberek, tudatosak! Mindeközben érezzük jól magunkat, mert jelen érzelemvilágunk és gondolataink alakítják a jövőnket!
Ezek a felsorolt tulajdonságok életbevágóan fontosak a nőnek egyénileg és az egész emberiségnek is, hogy rendben megvalósulhassanak, mivel a nők szülik a jövendő nemzedékeket.
Elsősorban a női testben lét alap programozása a legfontosabb, amit egy nőnek aktiválnia kell élete során. Mert ezek a nőnek természettől adott képességei, de ezeket készséggé, napi gyakorlatává kell fejlesztenie. Ez lehetősége, elemi joga, és egyben kötelessége is a teremtői tudás birtokában.

A női minőség (FQ – Feminine Quality) tulajdonságai

  1. Megértés, kötelesség, gondoskodás (ez utóbbi a testi-egészségi, lelki, szellemi szinten és a gyermekre is vonatkozik);
  2. Kitárulkozás, megnyílás;
  3. Elfogadás, befogadás, odaadás, beletörődés, megbocsátás;
  4. Alázat, türelem, anyaság, szeretet, szolgálat.

E két legutoljára írt, akár legelsőként is az emberi szívekbe és eszekbe véshető. Mert ez az önzetlen, feltétel- és ítéletnélküli, határtalan szeretet, ennek alázattal, türelemmel való gyakorlata az, ami az isteni szeretet egyik megnyilvánulása is.

Az anyaság fő tulajdonságait is sorra vehetnénk, vagy épp a feleségét is. Az anyasáanahita3ghoz kapcsolódó legfontosabb tulajdonságok: a szeretet (az önzetlen, feltétel- és ítéletnélküli határtalan Szeretet), oltalom, gyógyítás, gondoskodás, türelem, odaadás, kedvesség, hűség, mindent elviselés, békességesség, nyugalom, stb. A felsorolás folytatható a magas női minőség (F.Q.) összes tulajdonságaival, majd az E.Q. (érzelmi intelligencia) és az I.Q. is lényeges.

A feleség legfontosabb tulajdonságai kell, hogy legyenek: a kedvesség, az elfogadás, együttműködés (beletörődés), odaadás, megbocsátási készség, alázat, béketűrés, türelem, hűség, és az anyaság.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?