A NŐ ÉRTÉKE A KAREZZÁBAN

A NŐ ÉRTÉKE A KAREZZÁBAN

Tudnia kell a nőnek az ő valós értékét, hogy sokkal többet ér, mint egy egyéjszakás kaland. Tisztítani kell magunkat energetikailag, a nőknek főleg a méhüket, SZAKRÁLIS TEREMTŐ EREJE székhelyét és a szívüket. Eljött az ideje, hogy a Férfi Nő kapcsolat, újra magas minőségi legyen. Hiszen, a szexuális egyesülés egy beavatás is egyben, – a kettő az Egyben. Az Egységben. Alapvető változásokat kell megvalósítani a Nők életvitelében: A húsevés lebutító, alacsony állati frekvenciák felé vonja a nőt. A Női test, élő Templom. Az Első az állati tetemektől megszabadítani a Nőt, mert, amíg ezekből a mérgekből szennyezi magát, – a nő a legnemesebb nemi szerveit, addig csak hanyatlik, butul, és még el is boszorkányosodhat idősebb korára. Nem beszélve a fogantató képessége gyengüléséről. Már 3 napos húsmentes diéta után megkezdődik a tisztulás.
Mivel a húsevés, ennyire ártalmas az emberi lényre, testére, idegrendszerére, mirigyeire, valamint a sok tojás is, felfokozott, túlzó nemi vágyat okoz, – ami gyors kimerüléshez is vezet és a húsevés mellékhatása a bélláz is, – ez pedig idegileg kifordítja az embert emberi mivoltából és állati ösztönlény tevékenységekre juttatja az agyba jutó toxinok miatt az agyi irritációval. Ezért, ezt a tömeges mészárlást, bioterrorizmust, a húsfogyasztást meg kell szüntetni, az egészségesség, békességesség tartós megteremtéséhez. Mert még a finom energiák, rezgések felfogását is akadályozza bizonyosan. (Sok nő panaszolja, hogy az általa szeretett férfi figyelmetlen, értetlen, gyakorta érzéketlenül durva a szeretkezésben is, – a női test finom, érzékeny, gyengédség igényéhez mérten, és nem is törődik vele eleget.)
 A NŐ nem is tudja, hogy energetikailag, szellemileg és érzelmileg milyen hatások játszódnak le a testében, energia rendszerében, az ételektől, a más emberekkel való kapcsolódások során. Arról, hogy milyen energia lenyomatok vannak a méhben, – ha többször több partnerrel élt már nemi életet, – így egyszer csak arra eszmél fel, hogy valami probléma van a nőiességével, a nemi szerveivel. Aki belekezd a nemi életbe már szükséges a helyes nemi ápolás, nőknél a hüvelyöblítések és orgazmus esetén egy órán belül a forró vizes hüvelyöblítés is.
 A korszellem megkívánja, hogy az emberiség a tudatosságra, arra a szintre lépjen, hogy a helyes, valós tudást a szexről, a párkapcsolat, házasság előtt már megtanulja. A harmonikus élethez hozzátartozik a kiegyensúlyozott nemi élet, és ehhez a KAREZZA oktatása, ami a legoptimálisabb formája a nemi életnek, HOGY EZ A GYAKORLATBAN HOGYAN MŰVELHETŐ.
Őszinte közeledést, becézgetést, szinte újból és újból való ,,meghóditást,, igényel a nő teste. Az elméje, agya is részt vesz az aktus folyamatában, tehát a férfi szavaival, becézgetéseivel is hódítani ,,kényszerül,,. A lágy, finom érintések, simogatások, később az erogén zónákon is, mert a hosszasabb  udvarlás, bevezető, ráhangoló mozdulatok ajánlatosak. Még az évek óta feleségnél is fontos, hiszen az elismerő szavak, a kisebb ajándékok, figyelmességek, az egyéni szeretetnyelv ismerete, ezek mind befolyásolják a nőt, aki érzelmi lény elsősorban.
A nő számára különösen fontos, hogy a teste is megfelelően, JÓL elő legyen készítve az intim együttlétre, akár egy teljes órán keresztül is, hogy a teste fesztelen, lazult legyen és a simogatások, becézgetések után a teste ,,intim virág kelyhe,, annak gyűrűs izmai kissé elernyedjenek, majd a szemérem ajkai is lazán megnyíljanak és a mirigy nedvei elegendő sikositó nedvet termeljenek, balzsamos illatot árasztva, hogy elbűvölhesse, majd könnyedén befogadhassa a párját, partnerét. S így a végtelen, mámoros öröm betölti a testet, lelket, szellemet, az Életszerelem tökéletes boldogságában fürdetve a partnereket.
Jól látod a szex fontosságát is a Nők számára, hiszen a nő elhervad a férfi érintése nélkül. Szüksége van mindkét nemnek egymás érintésére, a puszta ölelés általi energia (töltés) kicserélődésre. ÉS! A hormoncserére is, ami a simogatás, a csók, nemi aktus során létrejön, amik együtt fokozzák a hormontermelődést is a testükben és vitalitással, életkedvvel, életörömmel töltik fel őket. Ami még a lényeg: a férfi lehet kezdeményező, intuitív a szexben, de a szexet mindig kizárólag csak a nőnek kell irányítania, (csak, ha a nő kívánja, és ahogy kéri, ritmusait, módozatait, erősségét, intenzitását, gyakoriságát stb.) – közös érdek, – mert ha a nő jól van, elégedett akkor a rezgése, szeretetszívtér kiáradása is intenzívebb, áthatóbb. A nő petefészkei nemcsak petéket érlelnek, hanem egy gömbhullámokban terjedő elektromagnetikus teret is gerjesztenek, kiárasztanak, amit a férfi is érzékel a nő közelében a nemi szerveiben. Ez a térerő radiesztéziásan is mérhető, érzékelhető.
A körültekintő kölcsönös tudatosság elő és felkészítettség esetében, nagyságrendekkel boldogabb szerelmi életet lehet élni akkor, amikor megadjuk a módját a szerelmi játéknak is. A mesteri Karezza módon, a magvisszatartásos szeretkezéssel a természetes fogamzásgátlás is megvalósulhat és a kölcsönös örömérzet intenzitása is nagyobb, sőt az élmény is jelentősen maradandóbb.

 A zabolázatlan férfiszenvedély, kéjvágy, a gyors behatolás maradandó kárt tesz a nő testében. Még a csuklyás izmai is befeszülnek, és igazából a női test az, ami/aki nem tud neki megbocsájtani a férfinek – nyilván az intim érzelmeiben, a lelkében is kár keletkezik. Ezt kell feloldania, hogy a nemi élete, öröme helyreállhasson. Legjobb az összes beavatkozás és a szeretkezések előtt is egy öleléssel, leföldeléssel, energia kiegyenlítéssel indítani, ami megnyugtató, életbizalom keltő (nőknél ez igen fontos momentum, mert erősen érzékeny, érzelmi lények, ez leg leg minimálisabban 3 perc napi 8, 12 alkalommal, de 12, 21 perc is jól jöhet, mert így jól összemelegednek.)

A cikket folytatjuk.

Kép: SuicideOmen from Pixabay

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?