A NŐ ÉRTÉKE A KAREZZÁBAN (2.RÉSZ)

A NŐ ÉRTÉKE A KAREZZÁBAN (2.RÉSZ)

A gyors behatolás ártalmas a nemi izgalomnak is, mivel izom befeszüléseket okoz, ezért elkerülendő! (A hölgyek tudják jól miről írok. Különösen a szüzesség elvesztésekor, az első alkalommal keletkeznek maradandó görcsök.) Sőt, a gyors erőltetett behatolások, – a nő intim élete, évei során, – a gyűrűs izmait és a környező pl. szeméremdombon húzódó izmokat is feszültségbe, maradandó görcsbe taszítják, ami a következő napokban, alkalmakkor is kellemetlen lehet a nő számára. (Az a legrosszabb, hogy a test szervintelligenciája megjegyzi a gyorsan nyomakodó partner rezgését és már maga a test-szerv taszító finomenergiás jeleket küld és még feszesebbre zárja a gyönyörök kapuját.) Ezeket jobb a fajdalom határ alatt előzőleg kimasszírozni a partner, vagy a saját, esetleg hozzáértő segítő által. Akut esetben ezek már szinte porcos kis ,,hurkák,, amik keletkeznek egymásra keményedve, némelyik már kisebb nyomás érintésre is fájdalmas. A teljes vénuszdomb testszövete is igy megkeményedik. Amikor ezek a feszült részek a többszöri masszázs után ellazulnak, a lerakódások feloldódnak még a szex is jobban esik a nőnek.

Ritka az a nő, aki mindig könnyedén befogadó, de van ilyen is. Ők nagyon egészséges jól működő nemi szervekkel bírnak, ám van egy másik réteg is, akik diéta hiba miatti béllázban szenvednek, ez felfűti, ingerli a nemi szerveket és erősen folyamatosan vágykeltő lehet. Ha még székrekedéses is eközben akkor ez közvetlen szennyezi a nemi szervek vérkeringését. Az egészség, jóllét alapja a vértisztaság.

Vannak béllázas férfiak is, akik szintén túlfűtöttek és folyamatosan naponta többször is ,,használják” nő partnerüket. A túlhajtásokkal, magvesztésekkel kimerítik magukat, és az orgazmusok során a nők is értékes nemi nedveket, hormonokat vesztenek. Érdemes az erős nemi érdeklődés esetén a KAREZZA szeretkezési módot alaposan megtanulni, begyakorolni, mert ez egy amúgy is hatalmas örömöket nyújtó együttlét és egészségesebb is, mivel nem történik nedvvesztés. Mivel ez a mód a hatalmas szeretetrezgés kölcsönös árasztása, a szeretkezés ,,magasiskolája,, , tartós örömet, feltöltődést, kielégülést okoz, hosszantartó örömet, boldogságot és partnervonzalmat okoz. Azért, mivel órákig az orgazmus előtti állapotban, nemi felfokozott izgalomban tartja a nőt, az idegszálain érzelmi állapota cikázik, vibrál, hogy ez teljességgel felajzza őt, ezalatt megújhodik fizikai testileg, lelkileg. Ezalatt ők csak annyit mozognak, hogy ez az izgalmi állapot fennmaradjon és így rengeteg idő adódik, hogy a nemi elektromagnetizmus kicserélődjön és a szeretet áradata, a nemi öröm, izgalom átjárja a partnereket feltöltve az érzelem és energia testüket is. Ez a feltöltődés még erősebb, ha a férfi hímtagja eléri a nő méhszáját is és ezáltal a nyálkahártyák érintkezése folytán már az energiák áramlása a két test között túláradóan özönlik.

E mód kölcsönös odafigyeléssel, beleérzéssel, jelen LÉTtel jár, akár a Védákban írt Isteni Teremtő Gyönyör folyamatába helyezi a már összehangolódott partnereket.

Érdemes a nemi szerveket előzőleg napoztatni is, mivel a Fénymagokkal való feltöltődés folyamatosan nagy jelentőségű, ez az ,,étkezés,, mód nagyon egészséges. A táplálkozásban ezért fontos elkerülni az ételek Micrózását, mert a fénymagokat ütik ki az ételből a mikrohullámok, – közben ballaszt anyaggá rombolva az étel anyagát, tápértékét, – azzal melegítik fel azt. … A szabad természetben többször végzett légző gyakorlatok, a tüdők jó átszellőztetése, a konvert, a hajnali, reggeli kipihenten való szeretkezés ajánlatosabb.

Hosszan lehetne még részletezni a technikát, a felkészülést, előkészületeket. Meg gondolom az egészségről, ételekről olvasva, furcsa lehet mi az összefüggés a KAREZZÁVAL, PEDIG LÉNYEGES. Ugyanis, aki betegségben szenved, esetleg merev tagokkal bajlódik, nehezen mozog, fájdalmai vannak, annak jelentősen csökken az esélye a teljesség megtapasztalására. Akit én mint elszennyezett testű nőt kezelésbe vettem csak hónapok utáni folyamatos tisztító kúrák után kezdte érzékelni azokat a finom energiákat, amiről a KAREZZA szól.

A mai korban már a titkos tanításokra IS fény derül. A KAREZZA a szerelem tudománya is ilyen tudás. MOST a NŐKnek, mint az ÉLET hordozóinak az Új Aranykor megszülőinek az ölükben lévő dimenzió kapujukat IS rendbe kell szedni, egészségessé kell tenni. Nem elegendő a ,,spiri,, ébredés, tanfolyamok beavatások sora, hanem a testi LÉNYünkben is újjá kell születnünk egy hallhatatlan embertestben. A Korszellem elhozza a késztetést, hogy a SZERETETNŐK a magasabb NŐI minőségüket éljék meg.  A helyes testhasználat mellett a helyes nemi ÉLETET, nemi ápolást is gyakorolni kell.

A helyes NŐI nemi ápolás alkalmazásával megerősítheted a nemi szerveid. A SZERELEM boldogsága a NŐK alap igénye. NŐnek LENNI óriási ÉLET Lehetőség, de hatalmas felelősség IS! MERT MINDEN a NŐKÖN múlik!

Összefoglalva, kiemelten újra hangsúlyoznom kell, a nőnek hangulatba kell jönnie bármely féle szexuális együttléthez, mert e nélkül megerőszakolja magát és érzelmileg ,,kiég,, akár a KAREZZÁVAL, VAGY MÁS ORGAZMUS CENTRIKUS MÓDSZERREL.

Ennek kivárása a házasság, párkapcsolat, fenntartása miatt is létérdek, mert különben elhidegülnek, – és a női testben, – a görcsök, izomfeszültségek miatt, amik keletkeznek és ettől a női test és szervek általában is károsodnak, nemcsak a nő hangulata. (A nőnél ettől keletkezik a rossz gondolatok sora, a hiszti, alap düh, haragvás a férfi nem –re tudat alatt, és csalódottság, akut esetben frigiditásba is válthat a nő teste, ha az egy órás előkészület gyakran elmarad. A férfinél fokozottabb agyi leépülés jön, a sokszori gyors szexkor, a magas értékű fehérjék vesztése és a magenergia vesztés miatti magömléskor.) A szex, igazából tudomány, egy szent egyesülés, az egység élmény megtapasztalása. Elsődlegesen a termelődő nemi hormonok 1. Önregeneráció. 2. Utód nemzés-fogantatás. 3. Na és Örömszerzés is lehet, de nem a kéjvágy és feszültségoldás miatt való páros önzés, kielégülés-energiakisülés. MERT, Ez, az igazi jó szex legfokozottabban, leggyönyörteljesebben a KAREZZA szeretkezés módjában van, ami megköveteli, hogy a férfi a magját lehetőleg visszatartsa minden esetben és ezzel erőit, energiáit, férfierejét felfokozhassa, továbbá a nőt is közvetlenül az orgazmusát megelőző állapotában tartsa, ez felfokozza a férfi és a nő elektromagnetikus energiafeltöltődését, áramlását és hetekre feltölti őket, kivirulnak, megfiatalodnak, életerővel feltöltődnek. (Igaz, ez hosszú tanulást és közös gyakorlást igényel.)

A női szívtér szeretet kisugárzásai, így finomenergiái is fokozottan kiáradnak párjára, családjára és betölthetik – összeadódva, az egész teremburát, hogy a nők megszülhessék az Új Szeretet Aranykort és gyermekeit. Na, ez már valami művészet, igaz: „kettőn áll a vásár, de a nőn múlik”, ehhez találni kell egy igazi NŐT, aki hajlandó a szeretkezés magas művészetét gyakorolni a hastánctól a Karezzáig.

Ugye, ki gondolta volna, hogy az egészség, a megváltás, a felemelkedés megvilágosodás egyik útja, díszes kulcsa épp a nők ölében található, ott ahol az élet kapuja van és ahol az élet vize csörgedezik, – és a gyöngyöző virágkelyhe a bűvös illatát vonzón ontja.

Ahogy Dr. Hanish írja a regenerálódásról, az Újjászületéstan c. könyvében.

„ … melyhez föltétel az, hogy az egész ember átváltozzék, s új életet folytasson. …” „ … Egy újjászületett test azonban több, mint, amit közönséges fogalmak szerint egészséges és izomerős test alatt értünk: oly test, melynek minden egyes része az ő tudatának a teljes birtokában van: test, mely teljesen fiatal, friss, munkaképes, mint egy gyermek teste. – Mindannyiunk óhaja fiatalnak lenni, s a mi fiatalságunkat megőrizni. … „„Óh, ha én újra gyermek lennék!”” … És miért nem tér a fiatalodás vissza? … az egyszerű természeti törvényeket nem ismerjük föl és annak ellene dolgozunk, ahelyett, hogy őket követnénk.,,

Egy nőnek nem elég ha akármilyen érzéki bravúr éri, megrendítő kéjes örömök sokasága, mert az igazi gyönyörpontja nem a testében van, hanem magában a lelkében, a Lélektestében, az energiateste és az érzelemteste csak kiegészíti a gyönyörét. A szeretkezések, amikkel megörvendeztetik, ha csak a testére vonatkoznak nem érnek célt, a Lelke kielégületlen, éhes marad. Mert a nő „valódi erogén zónája” a Lelke, ami tartós szeretetet, szerelmet igényel.
FÉRFIAK! Tisztelni, értékelni, szeretni, óvni, segíteni kell a nőket, hogy ők a megfelelő magas méltó helyükre kerülhessenek, hogy szent feladatukat teljesíthessék, (F.Q) Magas Női Minőségben. Na, persze ezek nem ismert, nem tanított, régen titkolt és csak misztérium iskolákban, beavatásokkor ismert, tanított dolgok voltak. Persze, az a jó, ha mindenki a szíve szerint tesz, úgy éli meg a szexuális életét saját vágya elképzelése szerint. Igaz ez nem könnyű manapság, amikor a prüdéria, nemi eltévelyedések és a pornográfia, kéjvágy tobzódik és a józan ész felett akar uralkodni. Bízzunk benne, hogy mindenki megtalálja a szerelmet, a szeretetet, a LÉT feladatát, hogy magát és mindeneket, – boldoggá, elégedetté és egészségessé tegye. Így legyen! A JÓ ŐS – TEN sem vár mást. Vidámság a szívben! Sok sikert az életben! Áldást!

(„ A Nép, Nemzet sorsa, a Nő szívében, Egészséges, erős, nemi szerveiben, a Teremtői Méhében és a konyhában, dől el, a helyes növényi alapú táplálkozással, – na, és mindez a Tudás, a Női egészséges test, agy és ágyügyesség, a belső bölcsesség, józanész és konyhai kézügyességében van elrejtve!”)

A cikk első része itt olvasható.

Kép: S. B. from Pixabay

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?