NŐI NEMI ÁPOLÁS 1.

NŐI NEMI ÁPOLÁS 1.

A családtudomány része a magas női minőség megélése. A női lét minőséghez hozzátartozik az eddig csupán tabuként, vagy magánügyként kezelt helyes nemi élet ismereteinek gyakorlása. A helyes nemi ápolás fontos része a női test egészségben tartásának, a nők ép testben való magas női minőség (F.Q) megéléséért, általuk az emberiség felemelkedéséért való tudatos fejlesztéséért. Szép feladat, akár önzetlenül magunknak elvégezni, vagy másoknak ajánlani a családtudományt. Amíg a saját egyéni sorsunk kezelését tudatosan – az isteni szabad akaratunk keretein belül – kezünkbe nem vesszük, addig a hanyatlás, degeneráció az ember osztályrésze. Addig az idegen befolyások, reklámok, pszi hatóerők irányítják (megvezetik) az emberiséget a szívgondolatok, szívtudatosság helyett.

A családtudomány fontos része a női nemi ápolás. Azért, hogy a nőkhöz méltó normális, intelligens, érző szívű, teljes értékű férfiak születhessenek, hogy méltó párjuk lehessenek, a nők ébredjenek tudatosságra, tanulják a családtudományt és a nemi ápolást szorgosan végezzék.

A női nemi ápolás egyik legfontosabb része a forró vizes hüvelyöblítés: az általános egészség fenntartására, a nők havi tisztulásának elősegítéséhez – Dr. Hanish tanítása alapján – van rá szükség. Több fajta oldatot lehet váltogatni hetente: 1 evőkanál só/szódabikarbóna/bórax, vagy kálium-hipermangán (halvány rózsaszín szín), vagy jól erjedt ecet (25 csepp, legjobb a borecet/almaecet) felhasználásával. A női nemi szervek tisztán tartása, erősítése céljából heti kétszer célszerű teljes böjtöt, vagy zöldség-gyümölcs böjtöt, vagy léböjtöt is végezni. A havi tisztulás időpontja ideális esetben újholdra esik. Amennyiben nem, akkor célszerű a cayenne-bors kúra alkalmazása: reggel, éhgyomorra 1 pohár forró vízben feloldott 1 csipet cayenne-borsot kell fogyasztani. A kúrát 30 napig kell végezni, amennyiben a ciklus nem áll be, addig újra és újra 30 napig kell végezni. A kúra sikere érdekében reggelire friss gyümölcs, vagy zöldséglevet ajánlott inni, illetve célszerű cickafarkfüvet rágni, amihez csak lehet (a rostot ki kell köpni).

Negyedévenként, újhold táján a nők végezzenek fahéjolaj kúrát valódi ceyloni fahéjolajjal (cynoleo) – ez a legalkalmasabb erre a célra. Este, forró fürdő után 3 csepp cynoleot bele kell csöpögtetni egy kevés vízbe/cukorba/mézbe – legjobb, ha desztillált vízbe – és ezt kell bevenni. A 2. és 3. este ugyanezt a mennyiséget kell bevenni. A 4. és 5. este 5 csepp cynoleot kell csöpögtetni.

Természetesen nem a havi tisztulás idején kell a kúrát végezni (a havi tisztulás ideális esetben 2-3 napig tart, kevés vérzéssel. Ha bő a vérzés, és a 2.-3. nap után is tart, akkor forró vizes hüvelyöblítést célszerű elvégezni: 1,5 liter 44 C°-os vízben 1 evőkanál sót irrigátor edényben elkeverve. Az öblítést reggel és este is el kell végezni.). Ha túl gyakori (28 napnál rövidebb ciklus), akkor lefekvés előtt 3-5 csepp cynoleot 1 pohár forró desztillált vízben feloldva 3 este, lehetőleg a sejtett vérzés beállta előtt. A havi vérzés bekövetkezésekor egy pohár forró portói bort célszerű inni, és mindjárt utána 3 csepp cynoleot 1 evőkanál forró desztillált vízben feloldva kell bevenni. (Egyébként az alkohol kerülendő).

Ha rendszertelen a havi vérzés, akkor jó erős sóoldattal kell hüvelyöblítést végezni. (1 teáskanál 1 liter vízhez arányban 44 C0-os vízben, 3-9,5 literig reggel és este – utána orvosi petrolátumba (paraffinolajba, vagy glicerinbe, vagy olívaolajba) itatott vattacsomót, amire még 3 csepp Mazdaznan-esszenciát csöpögtetünk, s ezt gézbe kötve (fonallal rögzítve) a hüvelybe helyezzük éjszakára, és másnap nappalra.

Női nemi ápolás 2 >>

A nő testi érdeklődése >>

Olvastad már?

  • NŐI NEMI ÁPOLÁS 2NŐI NEMI ÁPOLÁS 2 Nagyon sok nő szenved a változó kor tüneteitől. Hormonzavarok, csontritkulás, […]
  • NEM CSAK OLTOTTAKNAKNEM CSAK OLTOTTAKNAK EGESZSÉGESEKNEK, OLTOTTAKNAK! A TE TESTED CSAK A TIED! HA EGÉSZSÉGES VAGY AKKOR IS […]
  • ,,BOLDOGASSZONY” KÉPZÉS,,BOLDOGASSZONY” KÉPZÉS E 2 erénnyel BÁTORSÁG, REMÉNY! Gondold csak meg! Ez NAGY lehetőség és elérhető, […]
  • A NŐI BAJOK ELKERÜLÉSEA NŐI BAJOK ELKERÜLÉSE Mind, a NŐI TEST bajai elkerülhetőek a SZERETET kislánykortól, az első menstruáció előtt […]

 

Vélemény, hozzászólás?