HÁLA, VÉDELEM, HARMONIZÁCIÓ, ÁLDÁS

HÁLA, VÉDELEM, HARMONIZÁCIÓ, ÁLDÁS

KÍVÁNOM, LEGYÉL BOLDOG! A NAP SÜSSÖN A SZÍVEDBEN! Köszöntelek Téged kedves nő, aki olvasod! A JÓ ŐS-TEN ÉLTESSEN MINDIG SZÉPEN, VIRÁGZÓN TÉGED A NŐI PRINCÍPIUM SZÉP HORDOZÓJÁT! Napi néhány perc tudatos koncentráció, és rágondolás konkrétan a szívedre, a szív csakrádra a szeretet szívtér kiáradásodra, a Pilisre, erdeinkre, és általánosságban az értékeinkre, az országunkban, a Kárpát-medencében ez nagy segítség a gondolaterő által. A JÓ ŐS-TEN NŐI MAGAS MINŐSÉGÉNEK RAGYOGÁSA TÖLTSE BE MINDIG A VILÁGOD, ÉLTETŐN, BÉKESSÉG TEREMTŐN, S TELJESEDJEN KI BENNED! A benned, s a minden nőben jelen lévő Női Princípium eget-földet betöltő tiszta SZERETET fényének éltető ragyogása éltesse lényed egészét. A jó szívgondolataid, jó szavaid, jó tetteid, a te szeretetteljes, vidámságtól, örömtől repeső szíved, a szerető szívtered kiáradása töltse be a vidámságra, örömre, boldogságra vágyó világokat.
Fontos, hogy tudatosan legyél Hálás naponta mindenért, a két tenyeredet összetéve a szíved magasságában, – a saját szavaiddal mond gondolatban, vagy fennhangon, – ami számodra érték, amid van, azért, ami érted történt, történik és történni fog aznap és az jövőben. Utána tegyél fennhangon, vagy gondolatban, a gondolaterőddel tudatosan Védelmet magadra, szeretteidre, akár név szerint is felsorolva. Kék fényből, fehérből és zöld fényből, 12 órás védelmet tegyél magadra és a szeretteidre, – valamint, csak belülről átjárható a szívedből kiinduló fehér fényburkot, ami védetté tesz a támadásoktól. Ezek után Harmonizálj, saját szavaiddal hogy minden a legjobb jól történjen számodra, – lehet szeretteidnek a részére is, – az Isteni teremtés terv szerint: Így Legyen! Számomra és a mindenek javára. Végül tegyél Áldást magadra, szeretteidre, és lehet, azokra, akikkel dolgod van, találkozol aznap. Köszönöm! Szeretlek! Ezen szavakat napközben is szívből mondogathatod, félelmek, aggodalmak, nyugtalankodások helyett is.
Az életedben minél ébredettebb, éberebb, tudatosabb vagy annál jobban fog működni a szinkronicitás az életedben, de mindezeket hittel-bizonyossággal, a jót érezve csináljad. Minél jobban megtisztítod a véred a tested a mérgektől, helyesen étkezel, gondolkodsz, jó érzelmeket táplálsz, szeretetteljesebb vagy minden és mindenki iránt, magas energia szinten és rezgésállapotban vagy, annál jobb, annál erősebb a gondolaterőd, a hatékonyságod, a hatóerőd. A legfontosabb te vagy, Kedves NŐ és a szent Teremtő Alkímiai tégelyed, a Méhed egészsége. Fontos, hogy a te belső holdad és a kozmikus Hold ciklusai szinkronban legyenek, ezért vezess Hold naptárat és minél kevesebbet vérezz. A nemi szerveid jó egészsége teremtő ereje érdekében, az élet erejéért a testednek, a helyes női nemi ápolást is csináld meg, – amikor csak teheted. Üdv! Áldást!

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?