AZ IDEÁLIS TÁPLÁLÉK I.

AZ IDEÁLIS TÁPLÁLÉK I.

” A testünk egy hihetetlen műalkotás. Miközben ezt olvasod, több százezer folyamat zajlik a testeden belül, hogy megfelelően működjön és gyarapodjon.

Egy ilyen intelligens „gépnek” szüksége van táplálékra, gondoskodásra és védelemre, ezért fontos a jó étrend, a testmozgás, a friss levegő, a hidratáltság, és a megfelelő alvás is elengedhetetlen. De van egy másik oldalunk is, amelyet szintén nem szabad figyelmen kívül hagyni, egy spirituális oldal, amelyet meg kell őriznünk és gondoskodnunk kell róla.
Valójában fogyaszthatjuk a világ legegészségesebb ételeit és minden egyes nap mozoghatunk, de ha nem foglalkozunk a lelki önvalónkkal, akkor nem lehetünk igazán egészségesek.” *
„A táplálkozásban a jelenleg érzékelhető fő szintek, az állati hús fogyasztása, a gyümölcshús fogyasztása, és a levegővel való táplálkozás. Benne vagyunk egy természetes evolúciós fejlődési folyamatban és egyszerre van jelen mindhárom fokozatú ember. Minden ételben van Fény, több-kevesebb mértékben, és ezzel táplálkozunk igazából. (Nyilván, a variábilis emberi elme, ezeket keveri, több-kevesebb mértékben, hiszen, pl. az állati húst, fogyasztó ember is vesz levegőt időnként az orrán keresztül és ilyenkor az orrban található mirigyek felveszik a Fénymagokat, vagyis Fénnyel is táplálkozik.) Természetesen az emberi test hordozza ezeknek a szinteknek megfelelő emésztési, vagy felhasználhatósági lehetőség képességét és alkalmazza is ezt ételei hasznosításában. Jelenleg az emberek túlnyomó többsége együtt alkalmazza mindhárom lépcsőfokot. Vagyis Állati eredetű, – magvak, gyökerek.”
Természetesen az ember hat a táplálékára és az étel is az emberre. Ez kihatással van a szellemi, értelmi, felfogó-érzékelő képességeire is. Persze: „Mindenki annyit ért meg belőled, ahol ő tart!” Moha Viki. Senkit sem kárhoztathatunk, azért mert neandervölgyi minőséget hordoz még dominánsan és csak részben alkalmazkodik a másik, középkori fejlett és a reformkori származású minőséghez, itt ebben a múlt századi ember is jelen van. A Jelenleg „Modernkori ember” (sajnos inkább középkori megnyilvánulást mutat fel sok esetben) sőt, már rengeteg keveredést, átfedést, és degenerációt is elszenvedett. Ebből a kevercsből kell kinemesednie a 7. vagy átlátó, átlátszó fajnak, akik, az Istenembereknek, Angyalembereknek, Fénylényeknek is nevezhetőek. (Akik még hordoznak anyagi 3D testet.) Itt is vannak egyéni, egyedi szintek és hierarchiák. Ami egymástól megkülönbözteti őket az az energia mintázatuk, Rezgésszámuk, Értelmi, Szeretet, Érzelmi, szintjeik.
Sajnos a húsfogyasztás mellékhatása olyan brutális, hogy a valós együtt érző, beleérző, átérző képesség is lecsökken. Ez a legkeményebb bioterrorizmus. A megfelelő megkülönböztető képesség, szellemi látókör is beszűkül, sőt a felfogóképesség is gyengül. Már 3 nap böjt, vagy csak növényi alapú étkezés javítja a képességeket, főleg, ha a gerinc is jó állapotban van és a keresztcsont is a helyén van. A megölt állat teteme, hulla mérgeket hordoz, az emészthetetlen maradékain élősdiek szaporodnak el, míg a belekben rothadni kezdenek, ezzel béllázat okoznak az elszaporodott élősdiek és toxinjaik a véráramba felszívódnak és agyi irritációt okoznak. Az embertest immunrendszere magas intenzitással kénytelen kivédeni az önmérgeződést. „A húsfogyasztás érvelőinek, akik jelenleg tökéletesen képesek emészteni az állati termékeket tudniuk érdemes, hogy az öröklött képesség inkább szokás, időleges, és a szervezet magas erőfeszítéseinek köszönhető, ami jelen minőségű embernek előbb-utóbb szervi kimerülést, és betegséget okoz.”
A cikket folytatjuk.

*:Forras: Új Világtudat

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?