ÜZENET A 21. SZÁZADI FÉRFINEK

ÜZENET A 21. SZÁZADI FÉRFINEK

FÉRFIAK!
A természetesen szép, kedves, okos, igazi Nők, – kiegészítik, felemelik magukhoz a férfiakat és sugallják, a jót.
FÉRFIAK! Kívánom, legyél Boldog férfi (Masculin Quality), – te, aki olvasod! Sok dolgot jól látsz, gondolkozol, rájössz, valóban méltatlanul bánnak a nőkkel a férfiak, sajnos manapság is, tudatlanságból és kéjvágyból. Csak azért, mert szüleik nem oktatták őket a nők tiszteletére, valódi értékére, egyenrangúságára. Az anyaméhben fejlődő gyermek az anyán keresztül felvesz hatásokat, gondolatokat, érzéseket és programozza, kondicionálja magát a Földi létre. (A Születés Előtti Nevelés ) Jól látod a szex fontosságát is a Magyar Nők számára, hiszen a nő elhervad a férfi érintése nélkül. Szüksége van mindkét nemnek egymás érintésére, a puszta ölelés általi energia (töltés) kicserélődésre. ÉS! A hormoncserére is, ami a simogatás, a csók, nemi aktus során létrejön, amik együtt fokozzák a hormontermelődést is a testükben és vitalitással, életkedvvel, életörömmel töltik fel őket. Ami a lényeg: a férfi lehet kezdeményező a szexben, de a szexet mindig kizárólag csak a nőnek kell irányítania, (csak, ha a nő kívánja, és ahogy kéri, ritmusait, módozatait, erősségét, intenzitását, gyakoriságát stb.) – közös érdek, – mert a teste a nőnek, előbb fel kell, hogy készüljön a férfi hímtag befogadására, (hüvelyi nedvesedés) behatolására, ami átlag 45 perc, igen, – legalább negyvenöt perc a behatolás megkezdéséig. Ennek kivárása a házasság, párkapcsolat, fenntartása miatt létérdek, mert különben elhidegülnek, – és a női testben, – görcsök, izomfeszültségek keletkeznek és a női test és szervek károsodnak is. (A nőnél hiszti, alap düh, haragvás a férfi nem –re tudat alatt, csalódottság. A férfinél fokozottabb agyi leépülés jön, a sokszori gyors szexkor, a magas értékű fehérjék vesztése és a magenergia vesztés a magömléskor.) A szex, igazából tudomány, egy szent egyesülés, az egység élmény megtapasztalása. 1. Önregeneráció. 2. Utód nemzés-fogantatás. 3. Na és Örömszerzés is lehet, de nem a kéjvágy és feszültségoldás miatt való páros önzés, kielégülés-energiakisülés. MERT, Ez, az igazi jó szex legfokozottabban, leggyönyörteljesebben a KAREZZA szeretkezés módjában van, ami megköveteli, hogy a férfi a magját visszatartsa minden esetben és ezzel erőit, energiáit, férfierejét felfokozhassa, továbbá a nőt is közvetlenül az orgazmusát megelőző állapotában tartsa, ez felfokozza a férfi és a nő elektromagnetikus energiafeltöltődését, áramlását és hetekre feltölti őket, kivirulnak, megfiatalodnak, életerővel feltöltődnek. (Igaz, ez hosszú tanulást és közös gyakorlást igényel.) A női szívtér szeretet kisugárzásai, így finomenergiái is fokozottan kiáradnak párjára, családjára és betölthetik – összeadódva, az egész teremburát, hogy a nők megszülhessék az Aranykort és gyermekeit. Na, ez már valami művészet, igaz: „kettőn áll a vásár, de a nőn múlik”, ehhez találni kell egy igazi NŐT, aki hajlandó a szeretkezés magas művészetét gyakorolni a hastánctól a Karezzáig.
Ugye, ki gondolta volna, hogy a megváltás felemelkedés megvilágosodás egyik útja, díszes kulcsa épp a nők ölében található, ott ahol az élet kapuja van és ahol az élet vize csörgedezik, – és a gyöngyöző virágkelyhe a bűvös illatát vonzón ontja.
FÉRFIAK! Tisztelni, értékelni, szeretni, óvni, segíteni kell a nőket, hogy ők a megfelelő magas méltó helyükre kerülhessenek, hogy szent feladatukat teljesíthessék, (F.Q) Magas Női Minőségben. Na, persze ezek nem ismert, nem tanított, régen titkolt és csak misztérium iskolákban, beavatásokkor ismert, tanított dolgok voltak. Persze, az a jó, ha mindenki a szíve szerint tesz, és megtalálja a szeretetet, a feladatát, hogy magát és mindeneket, – boldoggá, elégedetté és egészségessé tegye. A JÓ ŐS – TEN sem vár mást. Vidámság a szívben! Sok sikert az életben! Áldást!

Olvastad már?

  • AZ INTIM, SZÜLŐCSATORNA MASSZÁZS I. (18+)AZ INTIM, SZÜLŐCSATORNA MASSZÁZS I. (18+) Ez a gyógymasszázs a nő számára nagyon fontos, főleg, ha még szülés (fogantatás) előtt […]
  • FÉRFIAK RÉSZÉREFÉRFIAK RÉSZÉRE Természetes szépségében, Ő, a NŐ Isten Szent Lelke a Bölcsesség. S te Nő, lásd magad […]
  • A FÉRFIAKNAKA FÉRFIAKNAK A természetesen szép, KEDVES, okos, igazi NŐK, - kiegészítik, felemelik magukhoz a […]
  • JÓ TANÁCSJÓ TANÁCS Szuper jó tanács! Valóban folyamatosan fejlődő NŐKre van szükség, és aki gyereket vállal […]

 

Vélemény, hozzászólás?