A LÉGZÉS TUDATOSAN

A LÉGZÉS TUDATOSAN

A légző gyakorlatokkal lehet a saját agykapacitást növelni, felébreszteni az agy „alvó” agyterületeit, amivel az éledő részek bekapcsolódnak a gondolkozáslényeg tudatosodásába, és az egész gondolkozáslényeg kiterjed az ideghálózat, idegi kapcsolatok, mirigyek, energia pontok felélénkülnek és érzékelnek a külső információs aurák felé is.Újra tud kapcsolódni az ember az univerzumból áradó energiákhoz, (Isteni szeretet energiákhoz) és holografikusan bekapcsolódni az Univerzummal (Istennel, szertetettel) való egységtudattal, érzéssel, – a kvantummező, energiamező terével való egységtudattal. A saját letompult, visszafogott genetikai rendszer átalakul. A külső Térből információt felvenni képes lesz az ember (eszembe jut, – mondja a Magyar). Az agy és a szívgondolatok együttműködése a szívtudatossággal, a szívgondolatok sugallataival létrejöhet, s az ő örökségét birtokba veheti. – S így, a szellem irányításával a lélek (a Homo Sapiens) fejlődhet, kiteljesedhet és az életfeladatok megoldására fordíthatja az energiáit, figyelmeit a külső befolyások, idegen ideák, „agyösszefirkáló” reklámok, – a TV-k, média hírek, rémhírek, félelmet, nyugtalanságot keltő érdekszervezetek hitetései, általi befolyásai elkerülésével. A Stressz elkerüléssel, optimista gondolatokkal, jó hozzáállással, szelíd kommunikációval lazíthatunk, feszteleníthetünk magunkon és környezetünkön. A gyakorlatok végzésével ez könnyedén megoldható, – önfegyelemmel végezve. Létrejöhet a fokozódó önfelismerés, az önfelelősség tudatosulása, az önfejlesztés, – s az önnemesítés, önmegmesterelés igényével. Kialakulhat a 7. átlátó faj, aki már „szuper” Homo Sapiens minőségű.

Ha a ritmikus légző gyakorlatokat végezzük, a mirigy gyakorlatokat is hozzávesszük mindezekhez a szorgos napi akár összesen csak 1 órányi, de alkalmankénti 3 – 5 perces, vagy, amíg fesztelenül, jólesőn alkalom adódik a nap folyamán végezni, – sokat teszünk vele magunkért. Lélegezni mindig szokott az ember, ám kis odafigyeléssel mély kilégzéseket, sóhajtásokat, ásításokat lehet végezni a tüdő átszellőztetésével, a mellkas magason tartásával, helyes gerinctartással, és kis tudatos koncentrált ritmikus mozdulatokkal is jelentős, javulást, éledést, eredményt lehet elérni. A nyelvel a lágyszájpadlás nyalogatása, a fütyülés, dúdolás, zümmögés, éneklés, I.M.A., segítségével, már érdemi eredményt lehet elérni. A 12 érzék feléleszthető a megalapozott, tiszta akarat, döntés által.

Mert, mindez a tudás, értelem, intelligencia mindenkiben benne van. Bárki hozzáférhet a magas értelme tudásához, de jelenleg csak egyénileg, a maga igényéből, erejéből, – a gyakorlatok segítenek ebben. Sőt, lehet koncentrációval ébredés utáni, vagy lefekvés előtti meditációval a belső magunkhoz, a forrás ENERGIÁNK-hoz jutni, (még test elhagyáshoz is), és magunkat energetizálni, feltölteni. A helyes táplálkozással kiegészítve ezt, – mindent jól megrágni és a székletürítésről is fontos gondoskodni folyamatosan. Lehetséges a tudati energia, mentális energia felvétele a térből, – és a gondolaterők, teremtőerők használatba vétele. Most a létünk, az emberiség fennmaradása, FEJLŐDÉSE a tét! A földhöz kötött lélek tanítható, tájékozódni, rezgésszintet emelni, mestereket keresni lehet, (az ember önmaga is lehet a maga mestere, – a világosultsága, szellemi lámpása fénykörében), de csak tanulni tőlük, nem függő állapotokban, és áttekintéssel, józan ésszel, körültekintően. Belülről nyitottnak kell lenni a megismerésekre. Kell a világosult, feléledt agyintelligenciájú, magas frekvencián rezgő, élő kritikus tömeg elérése. Ha valakiben van a szeretet képessége, szeretetből Érettségi Vizsgát tud tenni, az élet minden kihívására szeretet alapon tud reagálni, máris a szinkronicitás segíti. Ha ez a képesség nem lenne meg valakinél, akkor is kifejleszthető, mert ez benne van az eredeti genetikai kódjában, DNS – ben. Az agresszió, düh, haragvás, előítélet helyett, türelem, megértés, megbocsátás kell, – az a közös egyetértés, amiben lehet már most együttműködni. A belső tudás, intelligencia, jelentős, de használatkor, alkalmazáskor a szívgondolatokra, rugalmasan az intuicióra, és a megkülönböztető képesség, -érzékre kell hallgatni. Az egyéni felelősség 100 % -os, a döntés tiszta akaratú legyen, önzetlen, szeretet alapú és egyéni legyen, minden befolyástól mentes. Ezért kell a test, lélek, szellem kiegyensúlyozott, harmonikus együttműködését, működtetését elősegítenünk és a légzet erőivel használatba venni.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?