NŐ AZ EGÉSZSÉG

NŐ AZ EGÉSZSÉG

A SZAKRÁLIS NŐI-S-ÉG dicséretére legyen mondva hálásak lehetünk, hogy e világra hoztak minket, Hála, hála, hála. Ez a földi LÉT igazi kaland túra, testi, lelki, szellemi szinteken. A NŐ
TEREMTŐ EREJE ÉS SZERETET SZÍVTÉR KIÁRADÁSA bármit még az Új SZERETETARANYKORT is megteremti. A testi
Újjászületést is simán és az élettől duzzadó szépséges keblei nektárjával táplálja is. A nemi szervek a test Újjászületési szervei. Nemcsak a NŐ éke lehet a melle, gyermeke táplálója, de gond is lehet a vigyázatlanságok miatt. A test immunrendszere fel van készülve még az apró kórokozókra is. ,,A kórokozó az semmi a táptalaj a minden.” Paracelsus. Ám a belekben a bélláz, a helytelen diéta lerontja, a stressz, a túlsúly, gyengíti az általános jóllétet. Emlékezzünk: ,,A kórokozó semmi a táptalaj a minden.” Paraceelsus
Ha a női mellben jelentkezik a fájdalom, éles szúró fájdalmat éreznek, akkor ez lehet figyelmeztetés valamely rettegett betegségre. Ekkor az azonnali megelőzés céljából azonnal alkalmazott forró vízet kell inni 45 C.fokost 2 pohárral és a mellre forró borogatást tenni, többszöri alkalommal (amilyen forrót a kéz csak elbír), ezt kell alkalmazni folyamatosan. Mert a fájdalmak arra utalhatnak, hogy régen egy lökést, ütést, vagy esést szenvedett el, vagy éles tárgynak esett neki az illető, a nélkül, hogy káros hatások észlelhetőek lettek volna, vagy visszamaradni látszottak volna. Annak dacára a keringés beszorítódott annyira, hogy a skrofulózis csirája kifejlődött. A borogatás befejeztével valódi Ausztráliai Eukalyptus olajat, néhány cseppet bemasszírozunk a mellekbe, mert ez még a kezdődő rákdaganatot is 7 nap után eltüntetheti.
Ennek híjján az oliva olaj használandó mellmasszázsra akár naponta is. (Férjek, férj jelöltek előnyben!)
Bárhol fájdalmak lépnek fel ezek intő jelek, hogy a keringés pang és valamely betegségi állapot veszélye áll fönn. Ennek megszüntetésére foró víz alkalmazásával kell eljárnunk. A forró víz ivása, a borogatások, a hatványokkal való bemasszirozása, ezek gýógyhatásai, a manapság gyakori kémiai szennyezés, a pirulák jó alternativái.
A mellben lévő fájdalmak, dagadások eloszlatására jó kiegészítőek a fent leírtak. A MAZDAZNAN Tudomány, Mirigytan Újjászületéstan alkalmazása jó lehetőség a BOLDOG elégedett EGÉSZSÉGES életmód eléréséhez.
Kép forrása: Steve Buissinne , Pixabay

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?