KAREZZA A GYAKORLATBAN I.

KAREZZA A GYAKORLATBAN I.

A lehetőségek tág terét adja a leírás, a fantázia megindító, felemelő, költői szépségtől, az intim zónák ecsetelésén át, a mértékletes tárgyilagosságig.

A „Kapu”, a földi életünk számára, a nők életvize forrásának gyöngyöző virágkelyhe. A Tudás mindenkié. Ám, minden a nőkön múlik. Legelőbb az, hogy a maga testét helyesen ápolja a nő. Addig, ameddig a nemi kérdések, Helyes Nemi Élet,-Női Nemi Ápolás, a Születés Előtti Nevelés önnemesítés, önnevelés, a házasélet egészséges, kérdései nyíltan, őszintén nem lesznek az állampolgárok elé tárva a közoktatás során, addig a hanyatlás és a degeneráció lesz a nép sorsa. Ezért a valós tudást már most tanulják, tanítsák egymásnak a nők, ami 100 éve Dr.Hanish révén Magyarul is elérhető már. A szerelmesek, a házaspárok legnemesebb legörömtelibb nemi egyesülése a Karezza (Carezza) szeretkezési módon érhető el, ami a Helyes Nemi Élet egészséges alapja. Ha a tudatos, okos IGAZI NŐ ápolja, életvize kútfőjét, a havi ciklus sem lesz többé teher a számára, sőt frissességet, fiatalosságot élvezhet és hosszú termékenységet is. Ezen a módon fiatal, fiatalon tartott Női test lesz a jutalma, fiatalos szellem, tiszta tekintet, életerők, testi erők és életöröm fokozódása, nőiségének ragyogása kíséri életét, ami még idős korban is minden mással felér! A női nemi szervek, a földi élet „kapuja”, emlőik, utódaik táplálója, és a petefészkek „magenergiája” a nők létének táplálója, dinamója. A Nők, a testük templomában, Méhükben fogant Aranykort és felemelkedett embereit is megszülhetik. Közben egyenrangú félként (F.Q.) kiegészíthetik egymást a Férfivel (M.Q.), és eközben ők, az ő magas Női méltóságukba visszakerülhetnek!

Jelentős életre szóló lépés az, ha egy férfi és egy nő egymás mellet dönt, életüket összefonják. Ha már csókkal, bókkal, szex-kszel „össze szűrték a lét” ez életre egy tartós kötést teremtettek maguknak. Nagyon fontos, hogy ez a döntésük, ez egy lehetőleg életre szóló döntés legyen, mert ha szakítanak, a nem körültekintő döntés miatt, akkor mindketten sérülnek a szakításkor. Ezért az intim kapcsolat előtt jobban ismerjék meg egymást, és a józan ész által, előre látható nehézségeket, erőikhez mérten fel tudják vállalni, s a nő mintegy üzletszerűen, tárgyilagosan tájékozódjon életük együttes lehetőségei felől, vagy lehetséges anyagi, családi, baráti támogatók felől is. Persze erre való az udvarlási időszak, sőt még az eljegyzés is, ami egy biztonságot ad a nőnek a férfi valós hosszabb távú igényeiről. Az eljegyzés, eljegyzési gyűrű jó szokás, mivel nyilvánvalóvá teszi a párságot és biztosítéka a jövendő életüknek. TE, Aki olvasod, Kedves Hölgyem, kívánom, legyél boldog! A te élet vized forrása legyen mindig éltető, s kiapadhatatlan. A te életvized tavának gyöngyöző virágkelyhe mindig illatozzon és teremtsen új, igaz életet. Úgy legyen! Áldást!

A cikket folytatjuk.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?