Születés előtti nevelés

Születés előtti nevelés

Az élet kulcsa a FOGANTATÁS előtti nevelés, és az erre való hosszasabb felkészülés. Alaposság esetén 7 év, de 7 hónap tisztítókúra is jó lehet, úgy, hogy annak befejezte legjobb tavaszra essen és végül a minimális 6, – 7 hetes, de szigorú előkészület, ami a teljes felkészülés, tiszta élet. Amikor is a férfi is, és a nő még inkább minden káros anyagtól, tevékenységtől, de még a szeretkezés/nemi nedvek vesztésétől is tartózkodjon. (A férfi a magvesztéstől mindenképpen!) A teljes felkészülés az, amikor már a nevén nevezi a szülőpár a jövendő, még meg sem fogant gyermeket.

A régi Tanítók, Sámánok, Aranyasszonyok, Rimalányok Bábák Dúlák voltak. Ők, az Őstudás őrzői, a régi eredeti néven: „Anyám asszony katonája”, – rájuk, régen kezet sem lehetett emelni. A mai torzult állapotok a Rómában elfajult erőszakos vallásterjesztés, vallásháborúk, hatalmi befolyások miatt alakultak ki. A régi Hun, Magyar, Szkíta népek mozgása a Kárpát Medencéből kiáradva, és azon túl is, és az Anyám Asszony törzse is az Uralon túli területekről jöttek vissza, – ahol manapság Anasztázia is őrzi a Magyarság ősi tudását. Ez üzenet a mai Turul népeknek A Bölcsesség Istenasszonyát a méltó helyére visszahelyezni kell egyénileg és Magyarság szinten.

Dr, Hanish volt az, aki 100 éve már, hogy újra elhozta és újratanította népünket az elnyomott elfeledett tudásra. A nemi kérdések őszinte, nyílt oktatásával, – A helyes nemi ápolás   – nemi élet, – Légzés, – Táplálkozás. A Születés Előtti Nevelés, a gyermek nemének előre meghatározása, – a néven nevezése, a családtudomány lényeges része. A magas női minőség gyakorlásához hozzátartozik, hogy a nők a teljes női szerepkörrel tisztába legyenek, és éljék is azt. IMA: Ismeret, Megértés, Alkalmazás. A saját holdjuk és a Hold ciklusai harmóniában legyenek. A női Holdminőség megélése alap a helyes nőiség kialakításához. A lányokat 13 éves kortól legkésőbb, már oktatni kell az Újjászületéstanra (Dr. Hanish művei). A női test, Beavatásokon át kell, hogy essen. A Beavatás 3 Fő minősége: a Születés, az Élet, és a Halál misztériuma. Erre fel kell készülni, – a Nő számára a Szülés is egy beavatás.

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?