TERMÉSZETES FOGAMZÁSGÁTLÁS

TERMÉSZETES FOGAMZÁSGÁTLÁS

A NŐK TERMÉSZETES, EGÉSZSÉGES ÉLETVITELE A LEGFONTOSABB! A nép, nemzet, de az emberiség érdekében is, neki ismernie kell a családtudományt, női nemi ápolást, a helyes nemi életet, a születés előtti nevelést, mielőtt szexuális testi kapcsolatba lép egy férfivel. Ha megtörtént a szexuális aktus, akkor a nőnek azonnal, utána egy-másfél órán belül forró (+ 44 fok C) sós (1 literhez 1 evőkanál só) vizes hüvelyöblítést kell csinálnia, legalább 9 liter vízzel, irrigátor edény segítségével, hogy a nem kívánt fogantatást elkerülhesse, bármilyen más módon is védekeztek egyébként. A lányokat már 9 éves kortól, de az első havi ciklus megjelenésekor mindenképpen, őszintén a női test sajátságaira tanítani kell. A férfi lehet kezdeményező, ám a szexuális aktust, mindig a nőnek kell irányítania, vezetnie, mert az ő testéhez, befogadó készségéhez kell alkalmazkodnia neki és férfinak is, ezért is jobb, ha a Karezza módszerrel szeretkeznek.

Ahhoz, hogy valóban boldogság és béke, szeretet, egyen jog vonuljon be a családba, mindenekelőtt a férfinek, nőnek kölcsönösen meg kell egymást érteni, egymást jobban megismerni. (Főleg a házasság, testi kapcsolat előtt!!) A Helyes Nemi Élet a házasságban a Karezza révén a szexuális élet fontos tudománya. A természettörvények betartása, a nő helyes nevelése, (már 9 éves kortól) képzése a testben lévő elektromagnetikus erők lényegének ismerete, emeli a tudatosságot. Szellemileg is minden megújhodik, a földi mennyország az Aranykor megszületik. Mivel az utódok a helyes születés előtti neveléssel nemesednek. Minden nép nemzet egyén és társadalom olyan magas szinten van, az ő fejlődésfokozatán, amilyen szinten kezeli a nőket, anyákat, gyermekeket, a természetet és a rászorulókat.

Most arra van szükség, hogy lehetőleg minden nő boldog, elégedett és egészséges legyen, de minimum legyen meg a kritikus tömeg, aki már örömben, a magasabb frekvencián rezeg. Nekünk, embereknek minden okunk és jogunk megvan erre a felemelkedésre, ön megmesterelésre. Mi, csak használjuk a tudást, amit megkaptunk. Úgy legyen! S, e célra hadd viruljon minden dolog! Áldást!

Olvastad már?

 

Vélemény, hozzászólás?