Téli étlap
Hétfő
Reggeli: forró víz vagy egy csésze gyógyfűtea.
Ebéd: paradicsomleves és kenyér.
Vacsora: zöldségleves. Ejtett tojás toaszton, zöldségsaláta, gesztenyeital.
Kedd
Reggeli: egészség-kávé.
Ebéd: zöldségsaláta, saláta-szósz, kenyér.
Vacsora: árpakása-eves, gyümölcs- vagy zöldség-szimpozium, diósaláta, almástészta. Kakaó.
Szerda
Reggeli: 1 csésze ürömtea kevés citromlével.
Ebéd: tehéntúrós kenyér savanyú uborkával s olajbogyóval rakva.
Vacsora: zöldségleves, makaróni barna-mártással, céklasaláta. Almapuding.
Csütörtök
Reggeli: forró víz 1 csipet sóval.
Ebéd: bableves és kenyér.
Vacsora: rizsleves, zöldség-szimpozium, savanyúkáposzta, burgonyasaláta, ánizs-sütemény, zsurló tea.
Péntek
Reggeli: 1 narancs és 1 füge.
Ebéd: rizspehely tejszínnel.
Vacsora: tápióka-puding, gyümölcssaláta gyümölcsszósszal, kenyér. Gyümölcs-tészta gyümölcs-szósszal.
Szombat
Reggeli: reszelt alma.
Ebéd: 2 citrancsnak (grapre fruit) a nedve.
Vacsora: almakrém süteménnyel, almapuding gyümölcsszósszal.
Vasárnap
Reggeli: gesztenyeital.
Ebéd: mazsola, hántott mandula, rizspehely.
Vacsora: sajtos makaróni, diósaláta, tészta-sütemény, gyümölcsital.
Karácsony hete
Hétfő
Reggeli: egy kis pohár finom ürmös (bor).
Ebéd: almapuding gyümölcs-nedvvel.
Vacsora: diólees, zöldség-szimpozium, diósaláta, lenmag-sütemény.
Kedd
Reggeli: narancslé.
Ebéd: almapuding, őrölt píniafenyő-magvakkal. Tápióka-puding.
Vacsora: árpakása-leves, gyümölcs-szimpózium, gyümölcs-saláta, gyümölcs-tészta, egészség-kávé.
Szerda
Reggeli: reszelt alma.
Ebéd: banán-saláta őrölt píniafenyő-maggal.
Vacsora: rizsleves, sajtos makaróni diósaláta, savanyú almanedv.
Csütörtök
Reggeli: narancslé.
Ebéd: almapuding és rizs.Vacsora: makaróni leves, gyümölcs- vagy zöldség-szimpózium, diósaláta, almástészta.
Péntek
Reggeli: forró limonádé.
Ebéd: kukorica-sült és zöldségsaláta.
Vacsora: zöldségleves, alma-szimpózium, zöldség-saláta.
Szombat
Reggeli: hársfavirág-tea.
Ebéd: almasaláta és tápióka-puding.
Vacsora: rizs-leves, gyümölcs-saláta, sajtos makaróni, kávé.
Vasárnap
Reggeli: narancs-lé.
Ebéd: rizs ananász-szósszal.
Vacsora: burgonyaleves, zöldség-szimpózium és fejes saláta, kenyér és sajt, rizspuding, tea.