Márciusi étrend
Hétfő
Ebéd: Citrancs, búzapép vagy rizskrokett.
Vacsora: Waldorf saláta főtt mayonaissel. Sütött burgonyák tejszínmártással.
Kedd
Ebéd: Reszelt alma narancslével, kukoricapogácsa.
Vacsora: Fejes saláta francia salátaszósszal, sütött tök barna szósszal.
Szerda
Ebéd: Gránátalmanedv lepénykékkel.
Vacsora: Zöldségsaláta mayonnaissel, főtt árpakása barna lisztszósszal.
Csütörtök
Ebéd: Savanyú szilva rizssülttel.
Vacsora: Nyers savanyú káposzta tejszínmártással; francia borsó és sütött édes burgonyák barna szósszal.
Péntek
Ebéd: Khaki és árpakásanyák.
Vacsora: Paraj saláta francia salátaszósszal, zöldbab és rizskrokett barna szósszal.
Szombat
Ebéd: Narancslé és rizspehely.
Vacsora: Vegyes saláta és tejszín. Tarragon mártással kelkáposzta saláta sütött babbal.
Vasárnap
Ebéd: Reszelt alma tejszínnel, főtt rizs barna szósszal.
Vacsora: Fejes saláta spárgahegyekkel és mayonnaissel. Articsóka holland mártással vagy vajas szósszal. Banánsült citromszósszal.